Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemas72

urodziny koleżanki

Polecane posty

Gość Przemas72

Witam forumowicze . Na wstępie napisze , że z dziewczyną znamy się 9 miesięcy. Ja mam 20 lat , ona 18 Dostała zaproszenie ostatnio od koleżanki na urodziny które mają być ponad 60 km od naszej miejscowości . Zaznaczę że na początku była mowa , że ja miałem jechać wraz z nią . Wczoraj powiedziała mi że z powodu że jej jedna koleżanka będzie sama (jest singielką) , to będzie się głupio czula. Dowiedziałem się też że nie zabraknie tam tez chłopaków . W sumie kilkanaście osób ma być (ok 12), z rozmowy wynikło że jedna dziewczyna przypada na jednego chłopaka . W ostatnich dniach dowiedziałem się , że moja urocza pani chciała umówić się ze swoim rówieśnikiem na przysłowiowe piwo, bez mojej wiedzy. Oczywiście zrobiłem afere. Tym bardziej dręczy mnie ta myśl czy ją samą tam posłać , czy może jednak się przeciwstawić ?

Gość ustaw a zasadnicza
a tzo, ty nie dostales zaproszenia?

Gość gość
a co to twoja wlasnosc? na smyczy ja chcesz trzymac?

Gość Przemas72
o zaproszeniu jej dowiedziałem się jakieś 1,5 tygodnia temu , koleżanka jej która ma właśnie te urodziny powiedziała ; że możemy przyjechać razem, lecz wczoraj z rozmowy wynikło że ona jednak ma przyjechać sama mówiąc do mnie : "musisz sie zgodzić bo juz powiedzialam że pojade"

Gość Przemas72
Tylko jest taka sprawa , że jesli moja dziewczyna napije się na imprezie to staje się hmm.. nieco bardziej uległa . I w tym także tkwi problem . A była też sytuacja na początku naszej znajomości że poszła na urodziny też jednej koleżanki , wypiła troche za dużo i z tego co sama mi powiedziała to całowała się z nim tłumacząc mi że on się na nią rzucił a ona nie zdążyla zareagować

Gość gość
oj dzieci dzieci

Gość Przemas72
spodziewalem się bardziej pomocnych odpowiedzi -_-