Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

marzenie o sexie z dojrzala kobieta

Polecane posty

Gość gość

mam marzenie o sexie z kobieta po 50-ce,sam mam 30 czy macie zdanie o bzykanku z tak dojrzala kobieta?

Gość Zartrom
Ja też ale z nauczycielką po 40 ;)

Gość Zartrom
Ja mam ochotę na jakąś nauczycielkę, może być po 40 nawet byle by była seksowna ;)

Gość gość
przereklamowany sex z nauczycielka? o to ci chodzilo(boska luiza)? ja sie pytalem o kobiete po 50 nie jest to troszke zboczone?

Gość gość
Seks z kobieta po 50-tce (jezeli oczywiscie jest zgrabna i zadbana, atrakcyjna) jest super. Juz po menopauzie, nie zajdzie w ciaze, nie potrzeba antykoncepcji, wie czego chce, potrafi sie oddac, potrafi dac cos z siebie, ma doswiadczenie i duzo umie.

Gość gość
Poza tym nie zastanawia sie, co wypada co nie, co ktos sobie pomysli - jest calkowicie skoncentrowana na osiagnieciu dobrego seksu, z czego i ona i facet profituja.

Gość gość
czy miales w lozku taka kobiete?

Gość gość
Tak i to niejedna. Wybieram uwaznie : zgrabne, zadbane - sa konkretne, jak juz pisalem wiedza czego chca i umieja dac to co powinny. Jedna z nich na przyklad po kilku spotkaniach wyznala, ze juz od dluzszego czasu marzy, aby dostac od faceta kilka porzadnych klapsow. Kazalem jej kupic bambus i przyjsc z nim na nastepne spotkanie. Myslalem ze tylko tak gadala i obleci ja strach. Kupila, przyniosla, oberwala zgodnie z zyczeniem porzadnie po czterech literach (lezala spokojnie, sama sie nadstawila i chcialala aby nie zwazajac na jej jeki i protesty wymierzyc umowiona liczbe mocnych klapsow). Potem oczywiscie "normalne" bzykanie - byla wymeczona i zadowolona.

Gość gość
no to niezla dupcia ci sie trafila,a powiedz mi gdzie rozgladales sie za takimi goracymi laseczkami? bo raczej na duskotece to takie sie nietrafiaja... raczej mlodsze d**y co c**** pierwszej randce troja o malzenstwie lub dzieciakach a nieraz sex z takimi przypomina bzykanie lali