Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO Z WAS PRACOWAL LUB ZNA KOGOS KTO PRACUJE W BANKU TO NAPRAWDE SUPER KASA

Polecane posty

Gość gość

i prestiz? bo kolezanka a aliorbank w wawie pracuje dopiero 2 lata i juz awansowala na ...uwaga....menagera produktu kredytowego wyobrazacie sobie jaka to fucha i jaka kasa wielka? wczesniej byla specjalista do rekrutacji a teraz menager w zespole rekrutacyjnym .szok podobno ma 10 tysi na miesiac

Gość gość
sranie w banię

Gość gość
moja szwagierka pracuje od wielu lat i są bezustannie na pożyczkach i wiecznie kasy nie mają ,więc to chyba nie reguła

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdfsfsdf
skończ już spamować z tym aliorem, akurat znajoma tam pracuje i szału nie ma, musi nawciskać ludziom kredytów, kart i innych badziwi to jakąś kase ma

Gość gość
ale zazdroscicie moze zwykly pracownik pracuje w banku za marne 3 tysiaki ale menager produktu kreydtowego to juz kasa taka ze zazdrosc wam zezre....

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdfsfsdf
taaaa prezes w firmie w której pracuje ma 40 tysi na reke, wiec teraz niech ciebie zżera :D

Gość gość
prawda jest taka ze praca w banku to zawsze prestiz od dawien dawna tak bylo i nikt tam malo nie zarabia a ktos kto pracuje 10 lat w banku to zawsze ma juz wieksze stanowisko niz na poczatku i kase lepsza bo awans to awans w banku ciagle sie awansuje i nikt nie siedzi kilka lat na tym samym stanowisku ciagle

Gość gość
W alior wciskacze kredytów zarabiają 1600 zł netto, znajoma cię w c***a robi :D

Gość gość
ale ona nie wciska kredytow jeszcze raz powtarzam znajoma jest menagerem produktu kredytowego i pracuje w zespole rekrutacji alior banku czy wy rozumiecie co to za fucha i jaka kasa? 1600zl to ma zwykly pracownik moze na kasie a nie menager produktu kredytowego ona co roku awansowala najpierw byla specjalista do rekrutacji a teraz juz menager za rok pewnie bedzie dyrektorem do kredytow itd.. wiec jest kariera murowana w alior banku

Gość gość
Nie rozumiem tematu- dlaczego jarasz się koleżanką- skup się na sobie;p Moja teściowa 20 lat pracuje w banku- ma 2.200 na rękę. Jedna koleżanka pracuje- ma 1800 na rękę a inna koleżanka z pół roku temu się zwolniła z aliora, sprzedawała kredyty klientowi biznesowemu- mało tego że kiepska podstawa, to musiała nakłamać i nanaciągać ludzi żeby zrobić targety, szkoda zdrowia.

Gość gość
znajoma była dyrektorem banku w którym pracowała zarabiała 4 tys więc uważam ze to żadne kokosy

Gość gość
dyrektor banku i 4 tysiace? chyba kpisz minimalnie dyrektor banku dostaje 10 tysi na reke a co dopiero menager w aliorbanku

Gość gość
czy moja kolezanka, ktora pracuje jako listonosz musi proponowac konta banku pocztowego to przedstawiciel tego banku?

Gość gość
Autorko piszesz o Dagmarze?

Gość gość
o jakiej dagmarze

Gość gość
no o taiej dagmarze ktora pracuje w aliorbanku bo ja takowa znam i fakt ze ma kasy jak lodu i jest menagere m

Gość gość
O JAKIEJ DO CHOLERY DAGMARZE?? CO WY GADACIE??

Gość autorka watku  nn
NIE... moja kolezanka ma na imie ewelina anie dagmara a co?? tez macie taka kolezanke ktora ma to stanowiskoa w aliorze co ewelina?

Gość autorka watku  nn
dagmara a kto taki

Gość gość
Znam Dagmare i zarabia ona niecałe 4 tysiące na rękę na tym samym stanowisku. Jedyne co się zgadza to to że szybko awansowała. Szybko bo co rok

Gość autorka watku  nn
a czy ta dagmara nie pochodzi z okolic malopolski bo ja stad jestem i tez znam dagmare s ktora tam pracuje w wawie w alior bank i moze ty tez ja znasz

Gość autorka watku  nn
skoro to dagmara bo to rzadkie imie to moze to ona? ja znam taka i jest ruda i ma fajnie bo moze zarabia 4 tysiace ale w tak mlodym wieku to kupa kasy i pewnie niebawem zostanie dyrektorem alior bank bo jest dobra w tym skoro szybko awansuje tak sie wlasnie osiaga szczescliwe zycie a mowia ludzie ze praca w banku jest stresogenna i glupia jak widac dziewczyna mloda moze juz miec 4 tysiaki i wydawac na co chce

Gość gość
alior bank to jeden z najgorszych bankow w tym kraju :O radze unikac jak pko bp!!!

Gość autorka watku  nn
szok ..naprawde mozna tyle zarobic w alior banku i tak szybko awansowac?? masakra jednak to prawda ze w alior banku sie zarabia kokosy jesli taka laska zarabia juz 4 tysiaki i tak szybko awansuj e to niebawem bedzie dyrektorem placowki banku chyba pojde na ekonomie jak was czytam

Gość gość
po co spamujesz z tym alior bankiem? przecież praca w banku to teraz żaden prestiż, co za głupoty...

Gość gość
jest prestiz jesli sie zarabia 4 tysiace na reke to kupa kasy dla mlodej laski

Gość gość
przecież to prowo i spam aliorbanku tylko.......

Gość gość
nie prowo bo kolezanka tej laski pewnie zarabia 4 tysie ale moze ma swoje mieszkanie i niemusi oplat robic ani kredytu nie ma mieszkaniowego wiec zyciema super ale ja mam kredyt a mieszkanie wynajmuje wiec nie mam rozowo a tez zarabiam 4 tysiace w wawie

Gość gość
bez przesady, 4tys to wcale nie jest niewiadomo jaka kasa, chyba, że dziewczyna ma 19 lat, to ma się czym chwalić, ale jeśli normalna babka po studiach to wg Ciebie jest to taka kupa forsy??

Gość gość
i co to niby za prestiż przekładać papierki w banku? nie trzeba studiów żeby tak pracować, uwierz autorko, że są o wiele ambitniejsze i lepiej płatne zawody, praca w banku to taki średni pułap i tyle.