Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonyFlakonik

Moj maz ma wszystko

Polecane posty

Gość zielonyFlakonik

zegarek za przeszlo 7 tys, dobre auto z wbudowana nawigacja, fajny portwel, golarke, paskow od chu chu chu, wizytownik tez ma, ulubione perfumy-a uzywa tylko jednych chanela, krawatow od chu chu i jeszcze wiecej i ma wydaje sie wszystko a swieta ida a ja nie wiem co mu kupic na prezent!!!! nie ma specjalnie zainteresowania, jedynym chyba jest jego firma i maszyny ktore tam stoja ale co mam mu kupic jakas czesc do maszyny(a napewno by sie ucieszyl) Ktos kreatywny? :)

Gość zielonyFlakonik
biore pod uwage wszystkie propo, jestem w desperacji :-O

Gość gość
nową betoniarkę

Gość gość
Kup mu karnet na przejazd czolgiem, masaz czekolada, portret olejny albo cos

Gość gość
Kup mu mnie za 3500 miesięcznie - będę dobrym pracownikiem marketingu :P

Gość zielonyFlakonik
ha ha ha jeszcze mam placic za ciebie?:) cenisz sie betoniarke to ty mozesz sobie kupic i wylac fundamenty swojego rozumu

Gość gość
sztuczną pochwę

Gość zielonyFlakonik
a po co mi jakaś d********* za 3,5 tys?i to w dodatku po ekonimii?komnij się w d**e lepiej

Gość gość
jemu jak jemu tobie przyda sie slownik (portWel haha)

Gość zielonyFlakonik
nie interesuja mojego meza takiep*****ly jak portret olejny czy masaz czekolada..... przejazd czolgiem predzej jednak to nadal nie TO.

Gość gość
Nie jestem po ekonomii ;)

Gość zielonyFlakonik
Mogęm dadż Ci 20 zł miesiencznie, zgadzarz siem?

Gość gość
kup sobie piekna seksowna bielizne i kus go w łózku, zobaczysz jaki ci bedzie wdzieczny,to bedziesz ty na ten prezent ale uwazam ze jestes strasznie zarozumiala, nawet najwieksi bogacze uwazaja ze jeszcze nie maja wszystkiego a ty masz, jestes strasznie pusta, ale radze ci od serca bo to wiem ze bylby najlepszy prezent dla mojego meza

Gość zielonyFlakonik
a po co mi jakaś d********* za 3,5 tys?i to w dodatku po ekonimii?komnij się w d**e lepiej to podszyw, przed swietami pelno ich tu:) jak dobry fachowiec to i po ekonomie wezme:-)

Gość zielonyFlakonik
po marketingu to jeszcze gorzej, dno i 4 metry mułu marketingowa c*****o

Gość gość
kup sobie piekna seksowna bielizne i kus go w łózku, zobaczysz jaki ci bedzie wdzieczny,to bedziesz ty na ten prezent ale uwazam ze jestes strasznie zarozumiala, nawet najwieksi bogacze uwazaja ze jeszcze nie maja wszystkiego a ty masz, jestes strasznie pusta, ale radze ci od serca bo to wiem ze bylby najlepszy prezent dla mojego meza

Gość zielonyFlakonik
Bielizna raczej nie, bo mam nadwagę i rozstępy;/ rzadko uprawiam sex z mężem, ja brzydka a on ma małego i mu nie stoi.

Gość gość
Po marketingu też nie jestem :D Jestem samoukiem. Jednak cofam propozycję. To zbyt mała pensja dla gościa z TAKĄ ŻONĄ :P - jeszcze Cię gdzieś spotkam :P

Gość gość
kup mu nowa zonke bo ty jestes egoistka pusta tepa dzida,

Gość zielonyFlakonik
Kupie mu chyba leki na hemoroidy i owsiki, bo niestety mu dokuczają:(

Gość zielonyFlakonik
Bielizna bedzie ale na wieczor. Psychologow tez tu pelno, ale nie tylko w sezonie swiatecznym, lecz na co dzien. Wlasnie chce cos od serca, tylko nie znam sie na tych wszystkich maszynach, on za to powinien dostac dyplom... ja bede sie cieszyla nawet z kapci jezeli beda cieplutkie:) nie jestem tak wymagajaca

Gość gość
pytasz o rade a jak ci ktos pisze to wszystkich wysmiewasz, brakuje wam bliskosci milosc***przyjazni ,no a tego nie da sie kupic

Gość zielonyFlakonik
Ale z was krowy, napisałam, że mąrz dostanie leki na chemoroidy , słowniki nam nie potżene bo zawsze z ortografi mieliśmy 3, to chyba dowud ze jestesmy wykrztałceni!

Gość gość
sobie kup rozum bo jestes idiotka, PSYCHOLOGOW TU NIE BRAKUJE piszesz z kpina , to po co prosisz o rade, jemu brakuje fajnej zonki bo jedze to juz ma

Gość zielonyFlakonik
podszywy pratkuja, dziela sie, paczkuja i pelno tu ich zarodnikow:-) dobrze wam idzie. Ma ktos jeszcze ciekawy pomysl? z czego taki facet naprawde moglby sie ucieszyc?

Gość gość
fajny portwel, X NO.... TO MU KUP:D:D:D portwel moze i ma ale portfela nie....... k***a coraz durniejsze prowokacje i do tego niepismienne:O

Gość zielonyFlakonik
Koham męnrza za jego kartę kredytową, to hyba wystarczający dowud ,rze baaardzo sie kohamy?

Gość gość
kup mu koszulę na spinki i spinki do koszuli, skoro ma dużo krawatów, to pewnie nosi koszule? mojemu męzowi tego nigdy za mało, bo codziennie musi się elegancko ubierać, też ma dużo krawatów, koszul, spinek- ale to zawsze cieszy, zwłaszcza jak się postarasz i poszukasz naprawdę ładnej koszuli np. z egipskiej bawełny książkę mu kup- reportaże marcina mellera- on fajnie pisze, myślę że dla kogoś kto czyta chociażby gazety lub czasopisma (;-) )to go zainteresuje albo drogie pióro

Gość gość
prowo idiotki