Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do zrzucenia 18kg

Polecane posty

hej :) jak tam Wam dzień mija? U mnie jakoś dzień zleciał szybko, jeszcze ostatnie zakupy przed świętami. Niestety dzisiaj dostałam @ i mam ochotę na coś słodkiego D:

Hejka! U mnie także świąteczne przygotowania, co nie przeszkodziło mi godzinkę na rower przeznaczyć. Jutro o 3 w nocy pobudka i do pracy. Czuję się po rowerku pełna energii jakoś i cieszę się już ze swojej przyszłej figury bo wiem, że dam radę :D

Gość gość
Hej dziewczyny:-) i jak tam u Was? jak przygotowania Świąteczne? Mam nadzieję, że w przyszłym Nowym Roku będziemy lżejsze, o te nasze upragnione kg:-) Nie wiem czy tu jeszcze zajrzę, więc pragnę Wam złożyć jak najserdeczniejsze życzenia Bożonarodzeniowe. Dużo miłości, radości i spokoju, a w Nowym Roku samych szczęśliwych dni, minimum stresów, maksimum miłośc****ozdrawiam Was wszystkie serdecznie-autorka :-)

Gość AlicjaZKrainyCzarów
Dzięki i wzajemnie :* Ja wszystkim życzę byśmy były szczupłe laseczki i nie przejadały się w Święta;) Poza tym dużo uśmiechu, radości, zdrowia i spełnienia marzeń :)

Gość AlicjaZKrainyCzarów
No i jak grzeszki były;) ?? U mnie przyznaję się 2 kawałki ciasta, więc po Wigilii poł godziny roweka :D Mogę liczyć na rozgrzeszenie;)???

Gość gość
AlicjaZKrainyCzarów- no pewnie, ze dostaniesz rozgrzeszenie:-) ja też w Święta sobie pofolgowałam, ale do swoich urodzin zamierzam ważyć mniej i bedę konsekwentnie to tego zmierzać:-) a gdzie reszta dziewczyn? coś przygasa nasz wątek:-( Autorka