Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kiwiwi

odmowili mi aplikacje na mieszkanie z counsilu w Anglii

Polecane posty

Gość kiwiwi

jcie,niewiem czy w dobrym miejscu pisze.. Jestem samotna matka,pracuje jako niania na kontrakt i mieszkam u rodziny wraz z moim malym dzieckiem. Zarabiam 400 f miesiecznie,w tym mam mieszkanie,jedzenie,chcialam sie zapisac na council house,poniewaz latwiej byloby mi utrzymac sie z dzieckiem i dalej kontynuowac prace jako nianka.Takze chcialabym sie wyprowadzic od rodziny,miec wiecej prywatnosci z dzieckiem w czasie wolnym. W counsilu odmowili mi wogole,gdy chcialam aplikowac,powiedzieli ze mam wynajac prywatnie,wtedy moga mi pomoc z oplata mieszkania,ale wszystkie mieszkania jakie patrze sa drogie i nawet nie stac mnie na oplate kaucji etc,czy jako samotna matka nie mam prawa na mieszkanie z counsilu?czy jak to jest w koncu z tymi mieszkaniami,czy musze im naklamac ze wyrzucil mnie szef z domu? w domu nie mam wogole prywatnosc**praktycznie sama kupuje dziecku jedzenie mojemu wweekendy bo rodzina komentuje lub krzywo sie patrzy gdy biore jedzenie z lodowki.macie jakies rady ?niemilych komenatrzy nie zycze sobie,probuje stanac z dzieckiem na nogi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować