Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że religia jest potrzebna wyłącznie słabym ludziom którzy sobie nie radzą

Polecane posty

Gość gość
no coz... nie zmienimy tego, ze ksieza rowniez sa tylko ludzmi, ktorzy nie sa wolni od slabosci i pokus. a ze jako wyslannicy Boga powinni w teorii byc "lepsi" od innych ludzi to juz inna sprawa...

Gość gość
nikt im nie nakazywał głosić czegoś do czego sami się nie stosują, bo to czysta hipokryzja

Gość gość
A co Wam kołkiem ciągle staje wiara w Boga.Nie chcesz nie wierz i daj spokój ludziom ,którzy wierzą.Dlaczego w tych czasach religia jest ciągle prześladowana?

Gość gość
zgadzam sie z Toba. ale jakbys rozwiazal(a) ten problem? bo to ciezka kwestia

Gość gość
Przepraszam ,bo nie wiem o jakim problemie piszesz?Jestem osobą wierzącą i nie uważam się za osobę słabą,wręcz przeciwnie.

Gość gość
ale jakie przesladowania? przeciez sobie tylko kulturalnie rozmawiamy. to sie nazywa dyskusja

Gość gość
nikt im nie nakazywał głosić czegoś do czego sami się nie stosują, bo to czysta hipokryzja....a oni sami wybrali sobie taki model i cel życia być może właśnie licząc na wygodny styl życia, dostatki i luksusy w imię "wiary"

Gość gość
Dodamjeszcze ,że uważam za słabe te osoby ,które ciągle prześladują Boga i wiecznie "udowadniają" ,że ON nie istnieje

Gość gość
Nie chodzi mi konkretnie o tę dyskusję ,ale ciągle napotykam na podobne dyskusje ,jacy to są katolicy,Boga nie ma ,itp. więc jak mam to nazwać?

Gość gość
a nie, jak tak to spoko. ludzie chyba ogolnie maja problem z tym, ze inni moga miec inne zdani niz oni sami. a jesli chodzi o tak wazna kwestie jak religia to moze dochodzic wlasnie do bardziej skrajnych zjawisk jak przesladowania

Gość gość
a ja uważam , że jest Bóg, że Jezus isniał, wierzę w sąd ostateczny i w życie po smierci