Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczyjakatrament

CZY TO CIAZA JAK MYSLICIE prosze o odp

Polecane posty

Gość oczyjakatrament

Hej, krótko : cykle zawsze 30 dniowe, ostatni 26 dniowy ( 5.11-1.12.) 12.12 , 13.13 - stosunek dni płodne, bez zabezpieczenia i finał w środku. wczoraj, tj.16 brązowe plamienie z krwią, niewiele.Naprawdę niewiele. Trwało kilka godzin. Kłucie jajnika i momentami ból brzucha, taki jakby miesiączkowy. Co o tym sądzicie ? Kiedy mogę zrobić test, mam już kupiony i korci. Aha, kupiłam test check&go 1-szy raz w życiu zrobię coś takiego, czy to sprawdzone testy ? zasugerowałam się ceną.. ( 18 zł ) PROSZE O ODP !!

Gość gość
Chyba jeszcze za wcześnie na test. Możesz sprobować, ale jeśli wyjdzie negatywny to i tak trzeba będzie jeszcze powtórzyć. Ciąża jak najbardziej jest możliwa skoro dni płodne i finał w środku.

Gość gość
na test z moczu jest za wcześnie przynajmniej 2tygodnie:) ale poczekaj kilka dni i zrób bete

Gość oczyjakatrament
a te plamienia ? co to miało być ? Nie sadze, żeby to było plamienie w owulację. Tylko raz zdarzyło mi sie plamienie w środku cyklu i bylo to kilka lat temu :)

Gość gość
to może być plamienie zagniezdzenia ale wtedy dopiero zaczyna istnieć poziom hcg , a nawet najczulszy test musi sporo go wykryć , mi test dopiero pokazał 2kreski , 3dni po spodziewanym okresie:) idź na bete

Gość oczyjakatrament
dziękuję :)

Gość gość
Hej. moze moja odpowiedz cos C***omoze. ja okres mialam 15.04.13... kochalismy sie caly czas bez zabezpieczenia. 29.04 mialam bole podbrzusza i sluz podbarwiony krwia. 13 maja mialam dostac okres i juz sie nie pojawil. z tego co pamietam to test robilam kilka dni wczesniej (wydaje mi sie ze 3 dni i wyszedl pozytywny)

Gość oczyjakatrament
dzięki.. ja przeczuwam, że to ciąża.. naprawde wielkie dzieki : *