Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 PraweaTywea

JEZUs Ufam Tobie

Polecane posty

Go艣膰 PraweaTywea

A wy ufacie? Jezus naszym drogowskazem, na kazdym rozdrozu. On jest droga i prawda i zyciem 馃槝 Ateistow bardzo przepraszam, ale topik tylko dla os贸b kt贸re Jezusa juz poznaly albo szukaja.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 ufam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko Jezus jest Moim Najwi臋kszym Przyjacielem :) Nigdy mnie nie zawi贸d艂 - i zawsze pomaga!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joaneska
Ufam i ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
PrawaTywa ile ty masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwia787
Hej pewnie "On Drog膮, Prawd膮 i 呕yciem" ...polecam Drog臋 na G贸r臋 Karmel 艣w Jana od Krzy偶a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PraweaTywea
20 lat mam a co??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PraweaTywea
Jezusa mam i jestem pewna ze Ja na Nim nigdy nie zawiode sie bo przezwyciezyl kazdy strach lek Jestem wolna 馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 ufam Jezusowi i powtarzam te s艂owa kilka razy dziennie, a teraz bardzo Go potrzebuje, JAK SPRAWI膯 BY MI POMOG艁 ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PraweaTywea
Zwroc sie do niego, pomodl. czytaj pismo tam sa rady dla nas :) Pozatym pamietaj ze czasami ma dla nas inny plan niz my sami i moze c***omoc inaczej niz bys sobie tego zyczyla. Sama bylam w takiej sytuacji i po czasie zobaczylam ze bardzo dobrze sie stalo ze pomogl mi inaczej niz ja tego chcialam,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Modle si臋 codziennie i staram si臋 wierzy膰, ale czasami mam ci臋偶kie dni takie jak dzisiaj ;( Mo偶e polecisz mi jak膮艣 modlitwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e Koronka do Mi艂osierdzia Bo偶ego? R贸偶aniec? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PraweaTywea
Najlepsza jest modlitwa z serca :) Lepsza od "gotowcow" bo prawdziwa, a formu艂ki czesto sie po prostu klepie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki za mi艂e s艂owa :) cz臋sto id膮c spa膰 rozmawiam z Jezusem i m贸wie Mu o wszystkim i prosz臋 aby mnie wys艂ucha艂 a pu藕niej odmawiam jak膮艣 modlitwe, wierze 偶e zostane wys艂uchana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PraweaTywea
Oczywiscie ze zostanie. On nie ignoruje nikogo kto sie do Niego zwraca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wa偶ne czy z klepana czy z sama u艂o偶ona ma byc z serca jak nawo艂uje Maryja w Medjugorie szatan nienawidzi r贸偶a艅ca bo jedno dobrze odm贸wione zdrowas mario wstrz膮sa piek艂em i dlatego szatan przeszkadza w odmawianiu tej modlitwy a to pojawiaja sie ro偶na rozproszenia nagle zaczyna przeszkadza rzecz ktura leza艂a z tydzie艅 czasu o to co艣 sie przypomni ze trzeba zrobic zaczynaja dzwonic telefon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PraweaTywea
No wlasnie, ma byc z serca. A jesli ktos klepie to chyba jednak nie bardzo z serca :O Ja nie bronie nikomu mowic "gotowych" modlitw, pod warunkiem ze ta osoba rozumie modlitwe ktora odmawia, bo jesli ja klepie to nie ma sensu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlatego szatan przeszkadza w odmawianiu tej modlitwy a to pojawiaja sie ro偶na rozproszenia nagle zaczyna przeszkadza rzecz ktura leza艂a z tydzie艅 czasu o to co艣 sie przypomni ze trzeba zrobic zaczynaja dzwonic telefon e e e a nie przypomina przypadkiem, 偶e trzeba wzi膮膰 s艂ownik ort, religijny nieuku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PraweaTywea
Bardzo prosze o kulturalne wypowiedzi na tym topiku. Prosze zachowac poziom dyskusji. nawet jezeli nie zgadzacie sie z wypowiedziami innych osob.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PraweaTywea
Takie teksty zachowaj dla siebie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nannette
Jezus to kr贸l, dzis go wywyzszamy, Jezus to kr贸l, uwielbiamy go 馃尰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ot g艂upia baba, na obrazku wg 艣w. Faustyny, jest napis, Jezu, ufam Tobie!, a nie JEZUs ufam tobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PraweaTywea
Topik o nazwie JEZU UFAM TOBIE by艂 juz zajety glupi chlopie :) wiec doda艂am s.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a to sobie ufaj, 艣redniowieczny t艂uku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PraweaTywea
No oczywisice ze bede ufac a Tobie widze ze koncza sie argumenty i bardzo cie to boli :) wspolczuje. Napewno znajdziesz 100 zlotych i bedziesz mogl wygadac sie na kozetce u terapeuty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co ma mnie bole膰, to, 偶e ty wierzysz w bzdety, twoja sprawa, wierz, sobie ani mnie to grzeje ani zi臋bi....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PraweaTywea
A chyba jednak zi臋bi skoro tak sie emocjonujesz :) Gdyby cie to nei ziebilo to bys olal ten topik cieplym moczem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bym np ch臋tnie ola艂a, ale ty tak p i e r d o l i s z o jednym i tym samym 偶e si膮 偶yga膰 chce. Wst膮p do zakonu i przesta艅 piedzieli膰 o tym twoim zasranym jesusie bo odnosz臋 wra偶enie 偶e ty masz jakie艣 niezdrowe i niecne zamiary do postaci kt贸rej (je艣li w og贸le istnia艂a) nie ma. We藕 jaki艣 wibrator i niech ci ul偶y. jete艣 nuuuudna jak flaki w oleju.

Udost臋pnij ten post