Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PraweaTywea

JEZUs Ufam Tobie

Polecane posty

Gość PraweaTywea

A wy ufacie? Jezus naszym drogowskazem, na kazdym rozdrozu. On jest droga i prawda i zyciem 😘 Ateistow bardzo przepraszam, ale topik tylko dla osób które Jezusa juz poznaly albo szukaja.

Gość gość
Ja też ufam :)

Gość gość
Tylko Jezus jest Moim Największym Przyjacielem :) Nigdy mnie nie zawiódł - i zawsze pomaga!!

Gość joaneska
Ufam i ja

Gość gość
PrawaTywa ile ty masz lat?

Gość sylwia787
Hej pewnie "On Drogą, Prawdą i Życiem" ...polecam Drogę na Górę Karmel św Jana od Krzyża

Gość PraweaTywea
20 lat mam a co??

Gość PraweaTywea
Jezusa mam i jestem pewna ze Ja na Nim nigdy nie zawiode sie bo przezwyciezyl kazdy strach lek Jestem wolna 😘

Gość gość
Ja też ufam Jezusowi i powtarzam te słowa kilka razy dziennie, a teraz bardzo Go potrzebuje, JAK SPRAWIĆ BY MI POMOGŁ ;(

Gość PraweaTywea
Zwroc sie do niego, pomodl. czytaj pismo tam sa rady dla nas :) Pozatym pamietaj ze czasami ma dla nas inny plan niz my sami i moze c***omoc inaczej niz bys sobie tego zyczyla. Sama bylam w takiej sytuacji i po czasie zobaczylam ze bardzo dobrze sie stalo ze pomogl mi inaczej niz ja tego chcialam,

Gość gość
Modle się codziennie i staram się wierzyć, ale czasami mam ciężkie dni takie jak dzisiaj ;( Może polecisz mi jakąś modlitwe

Gość gość
Może Koronka do Miłosierdzia Bożego? Różaniec? :)

Gość PraweaTywea
Najlepsza jest modlitwa z serca :) Lepsza od "gotowcow" bo prawdziwa, a formułki czesto sie po prostu klepie.

Gość gość
Dzięki za miłe słowa :) często idąc spać rozmawiam z Jezusem i mówie Mu o wszystkim i proszę aby mnie wysłuchał a puźniej odmawiam jakąś modlitwe, wierze że zostane wysłuchana

Gość PraweaTywea
Oczywiscie ze zostanie. On nie ignoruje nikogo kto sie do Niego zwraca.

Gość gość
nie ważne czy z klepana czy z sama ułożona ma byc z serca jak nawołuje Maryja w Medjugorie szatan nienawidzi różańca bo jedno dobrze odmówione zdrowas mario wstrząsa piekłem i dlatego szatan przeszkadza w odmawianiu tej modlitwy a to pojawiaja sie rożna rozproszenia nagle zaczyna przeszkadza rzecz ktura lezała z tydzień czasu o to coś sie przypomni ze trzeba zrobic zaczynaja dzwonic telefon

Gość PraweaTywea
No wlasnie, ma byc z serca. A jesli ktos klepie to chyba jednak nie bardzo z serca :O Ja nie bronie nikomu mowic "gotowych" modlitw, pod warunkiem ze ta osoba rozumie modlitwe ktora odmawia, bo jesli ja klepie to nie ma sensu.

Gość gość
dlatego szatan przeszkadza w odmawianiu tej modlitwy a to pojawiaja sie rożna rozproszenia nagle zaczyna przeszkadza rzecz ktura lezała z tydzień czasu o to coś sie przypomni ze trzeba zrobic zaczynaja dzwonic telefon e e e a nie przypomina przypadkiem, że trzeba wziąć słownik ort, religijny nieuku

Gość PraweaTywea
Bardzo prosze o kulturalne wypowiedzi na tym topiku. Prosze zachowac poziom dyskusji. nawet jezeli nie zgadzacie sie z wypowiedziami innych osob.

Gość PraweaTywea
Takie teksty zachowaj dla siebie :)

Gość Nannette
Jezus to król, dzis go wywyzszamy, Jezus to król, uwielbiamy go 🌻 :)

Gość gość
ot głupia baba, na obrazku wg św. Faustyny, jest napis, Jezu, ufam Tobie!, a nie JEZUs ufam tobie.

Gość PraweaTywea
Topik o nazwie JEZU UFAM TOBIE był juz zajety glupi chlopie :) wiec dodałam s.

Gość gość
a to sobie ufaj, średniowieczny tłuku

Gość PraweaTywea
No oczywisice ze bede ufac a Tobie widze ze koncza sie argumenty i bardzo cie to boli :) wspolczuje. Napewno znajdziesz 100 zlotych i bedziesz mogl wygadac sie na kozetce u terapeuty.

Gość gość
co ma mnie boleć, to, że ty wierzysz w bzdety, twoja sprawa, wierz, sobie ani mnie to grzeje ani ziębi....

Gość PraweaTywea
A chyba jednak ziębi skoro tak sie emocjonujesz :) Gdyby cie to nei ziebilo to bys olal ten topik cieplym moczem

Gość gość
Ja bym np chętnie olała, ale ty tak p i e r d o l i s z o jednym i tym samym że sią żygać chce. Wstąp do zakonu i przestań piedzielić o tym twoim zasranym jesusie bo odnoszę wrażenie że ty masz jakieś niezdrowe i niecne zamiary do postaci której (jeśli w ogóle istniała) nie ma. Weź jakiś wibrator i niech ci ulży. jeteś nuuuudna jak flaki w oleju.