Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę na niego liczyc

Polecane posty

Gość gość

Nazbierałam sobie pieniądze na nowego laptopa i poprosilam chłopaka,aby mi go ocenil - wysłałam mu na fejsie linka z tym laptopem,a on tylko odpisał zlewająco - "no fajny". Jak się na drugi dzien okazało jak mu go pokazalam,to on mowi: "taka sama firma jak moj laptop" - czyli wydał się,że go nawet nie obejrzal dzien wczesniej ;/ Poprosilam go,aby zobaczyl,a on,ze zarazm,bo teraz musi zagrac na kompie i minal dzien i znowu nie zobaczyl;/ dziś ta sama sytuacja mowie;"Jak juz jestes na tym kompie to wlacz tego mojego laptopa i ocen" a on zaczal sie drzec,ze ciagle cos od niego chce;/ :(( Kogo mam poprosic o takie sprawy jak nie wlasnego chlopaka? No sami powiedźcie... On woli sobie pograc;/ Jak keidys kupowalam telefon to tez mial mi dorazic i zlał sprawe;/;/ Musialam temat na forum robic i obcy ludzie mi doradzali,a wlasny chlopak nie mogl. Teraz tez siedzi i gra;/ Co robic ?? bo jesli poprosze go o cos,to on juz,że ciagle cos chce;/ A tak nie jest nie ciagle. Ja mu piore,prasuje,gotuje a on nawet nie umie sie odwzieczyc :(

Gość gość
przestan prac i gotowac olej go to opamieta sie a jak nie to powiedz mu zegnam szkoda twojego czasu i nerwow

Gość gość
Ja gdybym miał dziewczynę to sam bym jej wyszukał kompa i cos doradził, a ten Twój chłopak to jakiś dzieciuch i widać ze mu na Tobie nie zależy.

Gość gość
najpierw skończ gimbaze, ok?

Gość gość
o kurcze, przestań mu podawać pod nosek bunt a co! ;)

Gość gość
pewnie sam sie gowno zna na tym i tyle