Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doriiia

moj prezent dla meza jedyny w swoim rodzaju

Polecane posty

Gość gość
bardzo dobrze!! teraz tylko nagraj nam tą sytuacje jak bedzie rozpakowywał prezent bo napewno każda z nas chce zobaczyć jego bezcenną minę haha:)

Gość gość
Autorko daj znać jak sie podobał prezent mężowi :)

powodzenia, czekamy na wiadomości jak się udała niespodzianka. podziwiam Cię autorko, bo pewnie nie jedna kobieta, w tym ja, w takiej sytuacji była płakała i nic nie zrobiła. Tobie też pewnie jest przykro, ale wymyśliłaś bardzo sprytny pomysł jak to rozegrać. i będzie mieć nauczkę przy całej rodzinie. niech każdy się dowie jaki z niego bydlak.

Gość 15 24
cudowny pomysł !!!!!!!!!!!! opisz proszę reakcję męża i tych , którzy obserwowali jego minę czyli członków rodziny !!!!!!!!!!!!! to jest po prostu piękne !!!!!!!! Trzymam za Ciebie kciuki , trzymaj się i nie wymiękaj w ostatniej chwili , bo zemsta jest piękna i subtelna to tak jak by Cię musnął kochanek o którym długo marzyłaś

Gość gość
magia swiat

Gość gość
nie wygadaj sie...czekamy na dalszy ciag

Gość 15 24
Jeszcze raz trzymaj się i nie wymiękaj, bo wymiękają tylko słabeusze bądź twarda i pokaż na co Cię stac , nie jesteś głupią debilką , która w imię czegoś tam wybacza . albo jesteś kobietą albo ciepłą kluchą nie zasługującą na szacunek

Gość gość
Zdam relacje :-) dzieki za wsparcie

Gość gość
dobry bardzo dobry prezent dla Męża :D

Gość piszezpracylalala
AUTORKO! popieram cie! super pomysl! przykro mi ze twoje malrzenstwo sie konczy ale przyznaje ci racj****ardzo0 dobrze to obmyslilas I zycze c***owodzenia! przesylam usciski I trzymam kciuki! takich kobiet ten swiat potrzebuje, silnych I nie dajacych sobie w kasze dmuchac! Dodaje twoj temat do ulubionych I zajrze po wigilii zeby zobaczyc jak c****szlo. Prosze zdaj relacje co I jak! pozdrowienia!

Gość piszezpracylalala
*zycze ci/.powodzenia. powiedz jak ci./poszlo zagwiazdkolalo mnie bez potrzeby

Gość gość
Tylko napisz później jak poszlo. Najgorsze w tematach na kafe jest,to że ludzie ich nie kończą.

Gość gość
najpierw otwórz prezent od niego :-) ha ha poproś kogoś z rodziny żeby filmował całą sytuację.

Gość gość
super pomysl bardzo popieram:) to będzie miał prezencik :)

Gość marika mariko
rewelacja

to nie ty robiłas te wszystkie prowokacje z odkrywaniem zdrad? z tymi znalezionymi stringami w samochodzie, kiedy facet lecial w delegacje i pare dni na kafe bylo wielkie planowanie jak mu to obwiescisz? i ta wczesniejsza, nie pamietam juz motywu, ale dokladnie ten sam schemat?

Gość gość
denna i marna prowokacja

Gość gość
Idż na całość!!!!!!! ciekaw jestem jak sie rozwinie sytuacja a MOŻNA PROSIĆ O ZAMONTOWANIE KAMERKI mógłby to byc ciekawy materiał poglądowy dla innych. jestem facetem ale wkur..... mnie takie sytuacje jak koleś nie rozmawia najpierw z drugą osoba że cos sie psuje że coś nie tak tylko od razu w bok, a potem że niby czegos mu brakowało

Gość gość
ok a zastanowiłąś się ze zepsujesz tym całej rodzinie święta??? durna egoistka

Gość gość
Zrob to i za mnie

Gość gość
niby spoko, ale zepsujesz wszystkim święta.

Gość gość
Rozumiem, że przy rodzinie będzie mocniejsze, bardziej zaboli, ale mimo wszystko nie mieszałbym w to niewinnych osób i nie psuł bym im świąt. Zawsze mnie uczono: "pochwały przy wszystkich, nagana w cztery oczy".

Gość gość
gratuluję zniszczenia świąt 13 innym osobom, atmosfera w rodzinie będzie na pewno przyjemna w trakcie i po świętach. Takie rzeczy powinnaś załatwiać od razu i na osobności, a nie przy wszystkich, by sie dowiedzieli. :)

Gość gość
Wlasnie! Koniecznie zdaj nam relacje z wigilii! Tylko nie jestem przekonana co do reszty rodziny. Dla niektórych moze byc to przykre doświadczenie. Będą tam dzieci?

Gość jestemza
Dowal mu z klasą. Najlepiej postaw gdzieś aparat i nagrywaj i na YT.

Gość gość
Moze lepiej "prezent" wręcz mu jak juz rodzina sie rozejdzie albo przynajmniej jak będziecie sam na sam.