Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płeć piękna ten przymiotnik sprawia że faceci czują się gorsi ja tak mam

Polecane posty

Gość gość

przynajmniej ja tak mam

Gość maciek18938
Ja tez.

Gość gość
Zawsze jak słyszę jak mówi tak jakaś kobieta w radiu albo w tv to się irytuję np. na vivie w programie "Hot or not" ta Katarzyna Kępka chyba ona się nazywa zapowiedziała chłopka tak "A teraz reprezentant płci tej drugiej brzydszej" Kobiety powiedźcie czy wy chcecie się wywyższyć w ten sposób? Chełpicie się jak jesteście ładne?Bo jakoś jak tak patrzeć na dworcach to tak się popisujecie...

Gość gość
takie baby to takie szowinistyczne są czy te przymioty uważacie za seksizm?Bo takie zachowanie co do płci można tak właśnie nazwać. No mówi się że jak się jest ładnym to jest łatwiej w życiu, z tego wniosek że kobietom jest łatwiej w życiu? Albo kobieta raz napisała tu tak jak byłem na początku na kafe "Że kobieta to uśmiechnie się i sprawa załatwiona" a u faceta tak nie ma i padło to z ust kobiety.To kto tu w końcu jest dyskryminowany w społeczeństwie?

Gość gość
albo taki chłopczyk jak będzie coś oglądał albo słyszał w radiu albo jak ktoś tak mówi do kogoś to będzie czuł gorszy po prostu

Gość gość
dlaczego na mężczyzn nie mówi się płeć przystojna albo ładna albo przynajmniej również piękna.Bo na kobiety coraz rzadziej się słyszy płeć słaba.Ja sądzę że jest to główny powód do tego że mężczyźni kupują sobie estrogeny.

Gość gość
dlaczego nikt nie chce dyskutować?

Gość gosc5883790
Ja daje se spokoj z dziewczynami. W koncu mam reke do rozladiwania popedu seksualnego i podudxke do przytulania.

Gość gość
to jest KAŻDY facet a co tobie broken podobają się brzydcy faceci?

podobają mi się męscy faceci a "piękny facet" to metro albo gej bez urazy dla homo:D tak "brzydcy" a nie ładne p**dusie, bo ja jestem kobietą hetero, nie lesbą:D ale Ty pewnie tego nie zrozumiesz, idź się ładnie ogól i nałóż żelik, pięknisiu, o genitaliach przy goleniu nie zapomnij

Gość księżna
bo u facetów uroda jest na drugim planie choć tak naprawdę to faceci są płcią piękną bo nawet piękna kobieta bez makijażu jest nic nie warta

Gość gość
golę genitalia a co ty lubisz włochate? no coś takiego to kobiety (niektóre)wolą brzydszych mężczyzn od ładniejszych.Więc oni mają łatwiej,gdzie tu "pozytywny" feminizm? Ale i tak normalna kobieta wybrałaby tego ładnego mężczyznę.

Gość gość
"księżna"-dowartościowałaś mnie tą wypowiedzią ❤️ kocham cię,ożeniłbym się z tobą gdym mógł