Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pęknięcie kręgosłupa a seks

Polecane posty

Gość gość

Witam mam takie pytanie: po jakim czasie można uprawiać seks biorąc pod uwagę to że od 2 tygodni mam pęknięte dwa kręgi w odcinku lędźwiowym (przypadek nie jest poważny mogę się poruszać tylko nie mogę robić skrętów tułowiem) ??? Proszę o odpowiedzi osoby które miały styczność z podobnym przypadkiem.

Gość gość
po całkowitej rehabilitacji Nie rób g***townych ruchów równiez a jak się coś jeszcze będzie działo np. zatrzymanie moczu to natychmiast do lekarza Radzę Ci tylko z dobrego serca bo coś podobnego przeszłam

Gość gość
Dzięki za szybką odpowiedź. A jak długo trwa rehabilitacja?? Jeszcze mnie ortopeda nie badał więc nic nie wiem w tym temacie. Proszę o jak najwięcej opini na ten temat.

Gość gość
u mnie ponad pol roku i operacja

Gość gość
operacja? dlaczego?

Gość gość
mialłam złamaną kość krzyżową wraz z zatrzymaniem moczu i niedoiwładem kończyny lewej

Gość gość
aha.. no to troche inna sytuacja. Ja mam pęknięcie wyrostków dwóch kręgów ale narządy działają dobrze. Tylko chcice mam ogromną na mojego faceta a nie chcę sobie krzywdy zrobić..

Gość gość
niektorzy ludzie są dziwni.... seks ważniejszy od zdrowia. nie możesz poczekać aż wyzdrowiejesz tylko musisz zaspokoic popęd niczym zwierzę?

Gość gość
ale te wyrostki mogą się przemieścić i co wtedy?

Gość gość
to jest pęknięcie a nie złamanie.. poza tym temperament seksualny jest cechą danej osoby i to że ktoś sobie wyobraża życie bez seksu przez pół roku wcale nie znaczy że wszyscy radzą sobie z tym tak samo dobrze. Jestem przerażona tym że w niektórych przypadkach leczenie trwa tak długo bo dla mnie miesiąc bez seksu jest czymś strasznym.

Gość Pani Bożenka
niech ci zrobi minete i skończ zawracać d**ę!

Gość gość
tu nie chodzi o to że jakies Ci narządy nawalą przy tym tylko : pomyśl dlaczego przy urazach kręgos łupa są kłopoty tzw. z zatrzymaniem moczu oraz również często z nietrzymaniem moczu a To nic nie ma wspolnego z jakims zapaleniem pęcherza czy z nerkami

Gość gość
Hmm.. pomyślałam i niestety nie wiem czemu tak sie dzieje..

Gość gość
bo są osłabione mięśnie miednicy małej a to najczęściej występuje przy urazach odcinka lędźwiowego

Gość gość
Może troche offtop ale odnośnie sksu to czesto korzystam z seks telefonu i tak rozładowuje napięcie. Panie z sex telefonu ze strony http://www.sexphone.pl/ potrafią zrobić z człowiekiem cuda!

Gość gość
Skończ już reklamować te swoje dziwy, alfonsie.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Bogna, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://seks-telefon.ovh/jestem młoda sexowna i bardzo napalona. Czekam na konkretnych facetów:)