Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobieta powinna sie starac o faceta

Polecane posty

Gość gość
a jaki masz problem? napisałaś do niego i nie odpisał? ile nie odpisuje? ile się znacie?

Gość gość
słonko, co powinna a czego nie żeby wyszło że jej zależy ale nie narzucać się?

Ogólnie to powinna go zlewać, ślicznie się uśmiechać, flirtować, ale zawsze pozostawiać niedosyt. Jeśli chodzi o smsmy, no cóż, skoro sam nie pisze, to nie uzanej danej osoby za interesującą. Ot taki przypadek. Moja kumpela poznała faceta, mówi, że jest świetny, ale za każdym razem to ona pisała pierwsza, ona inicjowała wszystko, a on to zlewał i ona myślała "może po prostu taki jest, nie lubi dużo gadać". Jednak okazało się, że uwielbia dużo rozmawiać, ale w towarzystwie innej kobiety, która mu się szalenie podobało. WIęc wniosek jest jeden - facet nie pisze = facet nie zainteresowany.

Gość gość
ja mam problem taki, że on odzywał się do mnie sam tylko kilka razy i rzadko. A ja ostatnio pisalam do niego dwa razy jako pierwsza, po czym on tak poprowadził rozmowę, ze doszlo do tematu spotkania. teraz mija ponad tydz a on milczy.Jak ja napisze to jest miły cacy klacy i zawsze odpisuje. Nie chce do niego pisać kolejny raz;/ a mowił ze po świętach bedzie w mojej miejscowosci i pytał czy ma się wtedy do mnie odzywać.

Taki typ faceta to typ zlewacza. czeka aż ty dokonasz pierwszy ****** nawet w związku będzie zawsze tak samo- nigdy nic nie zainicjuje, wiecznie będzie czekał aż ty coś zrobisz pierwsza :)

Gość gość
Nie pisz do niego. A ile on ma wgl lat? bo jak jakiś malolat troche.

Zgadzam sie ze slonkiem. Oczywiscie nie mozna grac dziewicy orleańskiej i byc zimna królowa śniegu. Ale jednak to facet musi wykazać swoje zainteresowanie. A przynajmniej kobiety powinny dac im taka szanse.

Gość gość
23 ma. To co czekać az sam napisze? a jak nie napisze? zwsze zlewałam facetów, nie odzywałam się i moze dlatego jestem sama?? moze oni uznaja mnie za księżniczkowatą??

Gość gość
nie odzywaj się, jak mu będzie zależeć to się odezwie, jak nie to wiadomo

Gość gość
obydwoje powinni sie starac tak samo ale jesli facet nie dzwoni pierwszy to dupa albo ma inna,w obydwu przypadkach niemasz na co liczyc.

Gość gość
hmm, czyli mam milczeć??nie pisac już pierwsza?

Gość gość
to facet ma instynkt zdobywcy,jak czeka az kobieta sie odezwie to cos jest nie tak.

Ale nie chodzi o to by być księżniczkowatą, bo takich nikt nie lubi. Masz być miła, ciepła, sympatyczna, ale niedostępna - czyli nie łatwa. A facet ten, cóż... w tym wieku powinien wiedzieć jak zabiega się o kobiety. Moim zdaniem nie jest zainteresowany.

Gość gość
mozesz zadzwonic ale nie umawiaj sie z nim szybko,lepiej na poczatku go rozpracowac niz potem narzekac

"to facet ma instynkt zdobywcy,jak czeka az kobieta sie odezwie to cos jest nie tak." Podpisuję się pod tym. . Napisać możesz, ale to sprawi, że pokażesz w jego oczach to, że zawsze ty z chęcią jako pierwsza wyjdziesz z inicjatywą i że zrobisz dla niego wszystko (łatwa kobieta). A to jest zlewacz. W związku też będzie cię olewał i nie pisał. Faceta nie zmienisz, więc po co ci taki?

Gość sfsfda
Ja jestem facetem i nienawidze takich dziewczyn, co udają niedostępne, nie odzywają się, a potem mówią, że to ja jestem d**ek i cham. Jak chcesz coś ugrać to też musisz się starać, a nie zgrywać niedostępną księżniczkę i nie słuchaj się rad innych dziewczyn tylko słuchaj się rad facetów, oni lepiej wiedzą. Najgorsze są takie co Ci mówią, że jak się sama odezwiesz, przejmiesz inicjatywę to się facet od Ciebie odwróci i ucieknie - TO JEST BZDURA!!! Ja uwielbiam dziewczyny co nie boją się zagadać faceta, wykazać zainteresowanie, czy nawet faceta gdzieś zaprosić. A nienawidze takich właśnie księżniczek co czekają z założonymi rękami aż facet sam coś zaproponuje. Mamy wasze ukochane równouprawnienie to z tego korzystajcie, żebyście potem nie żałowały, że straciłyście okazje na fajny związek przez swoją głupotę i strach przed przejęciem inicjatywy.

No i zrób tak jak ten facet,tyle że na odwrót :D Nie wierz w te głupoty, zbyt łatwe laski nie kręcą facetów, a te, które się starają, nie są przez nich szanowane ;)

sfsfda, zrozum, że ten gościu ani razu nie przejął inicjatywy, więc chcemy ustrzec ją przed facetem, który w związku nigdy tej inicjatywy nie przejmie, będzie ją olewał i miał w d u p i e. Pozdrawiam ;)

Poza tym sama zauważyłam na własnym przykładzie: im mniej się staram, tym zainteresowanie mną wzrasta, faceci się bardziej starają. Po co to zmieniać? Na początku nie umiałam być obojętna, a teraz przychodzi mi to z taką łatwością ;)

Gość gość
...kobieta się nie musi.....a wszystkie pozostałe pokraki na kulana i buty lizać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oluś92
a jak facet jest 100% beta male i jest bardzo nieśmiały? Wtedy pierwszy krok ze strony kobiety to dla niego jedyna szansa...

Gość gość
daj se spokoj z takim

Gość gość
on pierwszy też sam napisał ale mniej niz ja. Teraz to juz mi tak namieszaliscie w głowie, że maskara. bo z jednej str wiem, że jakby chciął to by się odezwał,itd, ale z drugiej str serce mówi coś innego, bo mnie do niego ciągnie;/ i sama nie wiem, czy kierować sie sercem czy rozumem. w ogóle nie mam doświadczenia w tych sprawach.

Słonka kafe - pełna zgoda. Autorko, daj mu szanse sie wykazać.Nie chodzi o to by byc niedostępna królowa lodu, tylko pozwolić facetowi na ruch. Jesli jeszcze go nie straciłas - słuchaj rozumu :)

Gość gość
no to rozum każe mi czekac. i tak zrobię nię będę się do niego odzywać. Ciekawe czy się odezwie.