Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobieta powinna sie starac o faceta

Polecane posty

Gość księżna
jasne że powinna się starać, a czemu niby nie skoro dla nas to jest miłe jak facet się stara to chyba działa w drugą stronę? :o po co w ogóle grać niedostępną, nie rozumiem czegoś takiego, to tak jakby wystawić siebie na licytacji i kto się więcej postara ten wygrywa :o

Gość gość
no tak a niektózy twierdza że starac to ma sie facet

Gość gość
Ktoś tutaj nie odróżnia niedostępnej od narzucającej się. Autorka chce się narzucać.

Wy źle interpretujecie słowo "niedostępna". Nie chodzi o zimną lodowatą księżniczkę, tylko wesołą, sympatyczną, mądrą dziewczynę, której nie da się ot tak posiąść od razu. uwierzcie mi, taka dziewczyna lepiej smakuje (opinia facetów). Dziewczyna, która im się narzuca, wydaje się nieciekawa, a autorka się narzuca. Co innego, gdyby on też do niej pisał, też zagadywał, to wtedy autorka też może wychodzić z inicjatywą. Tyle że jej amant nic w tym kierunku nie robi, tak wiec wyjdzie, ze autorka narzuca się.

Gość gość
pisanie to narzucanie się?

Przyjrzycie się swoim znajomym, rozglądnijcie się w gronie swoich kolegów i kolezanek z pracy, studiów, szkoły. Tam też faceci zabiegają o dziewczyny i flirtują z nimi. I powiedzcie, jakie to są najczęsciej te dziewczyny? Właśnie nie te do przesady miłe, a te niedostępne i pewne swoich atutów ;)

Gość gość
ej ale o do mnie pisał kilka razy:O tylko tyle że ja więcej, a teraz on milczy

Autorka pisze już któryś raz pierwsza do danego osobnika i to częściej niż on, poza tym osobnik nie pisze sam do tej dziewczyny, bo tak się postępuje, gdy ktoś nas nie interesuje, więc tak, to jest narzucanie się.

Gość gość
no rozumiem, nie będę pisać. Poczekam aż się sam odezwię, a jeśli tego nie zrbi to będę musiała o nim zapomnieć.

Gość księżna
jak facet nigdy pierwszy czegoś nie inicjuje to tak wtedy dziewucha jest głupia ale sama powinna się starać jak najbardziej, pisać, zapraszać bo niby czemu nie

Gość gość
księżna- a ty tak robisz? Faceci nie odrzucaja cię?

Gość gość
chętnie posłucham innych wypowiedzi

Gość aleporazka
Definitywanie NIE!

Gość gość
Nie czytając innych co by się nie sugerować odpisuję. Nie, nie powinna. A dlaczego? Bo jak taki typek uderza w ten deseń, że kobieta/ dziewczyna powinna pokazać jak to jej zależy i też się postarać to mnie trzepie. Fiut i nieudacznik pospolity. Leniwa h*joza co to nie chce mu się zabiegać o dziewczynę, więc smęci farmazony żeby się nabrała jedna z drugą. Nie widzicie tego głupiutkie? To dostrzeżcie. Tak p******i i szuka naiwnej, a jak taką spotka, to tylko wykorzystuje i nic więcej sie nie dzieje.

Gość gość
pewnie ma cie tylko jako jedna z wielu mozliwosci, tez sobie jakiejs odskoczni poszukaj wtedy przestaniesz o nim myslec, jesli juz nie napisze wiesz jak bylo, jesli napisze wiesz na czym stoisz :P

Gość gość
haha dobry pomysł gościu :D

Gość gość
ja za jednym panem troszke mozna tak ujac biegalam, moze to za duzo powiedziane, ale lekko sie go uczepilam .Bylam wtedy pod wplywem alkoholu i nigdy wiecej .On mi sie nie podoba, a wszyscy znajomi sadza ze jest inaczej. Nie wato" latac" za facetem