Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laba na macierzynskim niezapracowane mamusie dajcie przyklad tym urobionym

Polecane posty

Gość gość

Nie miesci mi sie w glowie jak mozna pod wieczor padac na pysk majac jedno dziecko i nie pracujac? Chyba,ze wasz masz to drugie dziecko?

Gość gość
a co to "wasz masz"

Gość gość
Temat kiepski, ale właśni co to masz wasz :-P ??? A temat kiepski, bo twoja teoria jest dziwna. Ja miałam podobnie jak Ty, ale gdybyś miała dziecko z kolką np. przez 4 miesiące które non stop by płakało? Córka sąsiadki płakała codziennie przez 3 msc, od 16 do 20. Ja słyszałam taki ryk, że sama chciałam sobie strzelic w łeb...

Gość gość
Wasz mąż:P Durny telefon mi zmienia,wskakuja podpowiedzi. Teraz np.zmienilo mi na wąż ale zauwazylam :P a ze pisze bez polskich znakow to pomyslalo,ze chce napisac masz:P Nie chodzi mi o placzace dziecko a o organizacje ktorej niektorym chyba brakuje.

Gość gość
z tym to rozumiem bo masz rację. Ja zawsze tak mialam ze wszystko o jednej porze. Ale przed proodem też, bo ja jestem z tych..nudnych ludzi...tak szczerze ;-)))

Gość gość
ale bełkot.. doucz sie dziecino, a potem pouczaj innych bo jesteś żalosna

Gość gość
ja byłam nie raz wykończona, mój syn od początku nie jadł jak w zegarku a był na mm. Ale odpocząć też mogłam (dzięki mężowi, gdybym była samotną matką już bym się dawno wykończyła) Młody miał kolki etc. Ale co z tego? To że ktoś ma "idealne" dziecko i nie jest zmęczony, nie znaczy, że wszystkie dzieci są takie same. Ja mam na szczęście męża, który pracuje w tym tygodniu 14-22 a żebym mogła się chociaż raz w tygodniu wyspać to wstaje do Młodego w nocy i jeszcze wstaje z nim rano

Gość gość
Autorko są różne dzieci. Jedne śpią i jedzą inne płaczą albo wręcz wyją cały dzień i noc. różnie matki poświęcają swoj czas niemowlakowi. Jedne maja male mieszkanie a inna ma dom plus podwórko. Sa różne okoliczności i nie ma co się podniecać.