Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Mężczyźni podążający za modą to pedały

Polecane posty

Gość metalówaa1994

prawdziwy mężczyzna nosi to co chce a nie to co mu każa pedalscy kreatorzy mody, których powinno sie spalić w oświęcimskim krematoriach bo sa nikomu do niczego nie potrzebnymi darmozjadami zarabiającymi miliony. O kobietach to nawet nic nie mówie bo są z natury głupie, stąd tez nic dziwnego że dla wielu z nich podążanie za moda jest celem życia. A więc jestem niemodna, macie coś do mnie? :classic_cool:

Gość gość
wez idz babo z tymi prowokacjami bo cie czytac nie idzie,co temat to glupszy zakladasz🖐️

Gość gość
trzeba nosic to w czym sie dobrz e wyglądaa nie to co jest modne -to smieszne z e kobiety z grubymi nogami nosz a mini szorty legginsy bo to modne -hhah

Gość metalówaa1994
a co jest głupiego w tym temacie? Może nie napisałam prawdy? :)

Gość gość
zgadzam się :)

Gość gość
Należałoby sobie odpowiedzieć dla kogo oni się ubierają. Dla kobiet? Nie sądzę. Kobiety nie lubią konkurencji w tej dziedzinie ze strony partnera. Dla kolegów? Żadnemu facetowi taki kumpel nie będzie imponował. Dla mężczyzn? Hmmm.... Tutaj też bym polemizowała. Bo modowy maniak nie wyrwie atrakcyjnej partii w środowisku homo, tam dominuje kult samca alfa. Liczą się mięśnie a nie to co masz na sobie.

Gość czytelnik Gazety Wyborczej
Nie pedały, tylko geje!

Gość gość
Geje konkurują między sobą Mają w sobie coś w rodzaju syndromu nieodkrytej gwiazdy. Muszą czuć się bardziej wyjątkowi niż reszta gejów.

Gość gość
ooo stary temat kasi szatanistki z którym się w 100% zgadzam ps. powyższy post mnie rozwalił :D

Nie zgadzam się. Właśnie dobrze, jak ktoś dobrze wygląda. Mi się nawet podoba jak kucharze podążają za modą na kolorowe kitle, np takie ze strony http://firmoweciuchy.pl/. To wygląda ciekawie i elegancko.