Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko kafe

Ale na co kumu dziewica pytajnik

Polecane posty

Tu na kafe często się czyta, że facet to chciałby mieć dziewicę. Kiedyś dziewica kojarzyła się ze śliczną, słodką, dobrą dziewczyną. W tych czasach dziewica oznacza brzydką, zgorzkniałą przez to pannę, której nikt nie chciał. Wiec na co wam taka brzydka dziewica? W tych czasach nie ma ładnych dziewic.

Gość gość
w Benny hill show jest skecz- łozko z napisem nowożency a facet pyta baby -a wiec naprawde jestem twoim pierwszym męzczyzna/? on a odpowiada-oczywiscie ze tak, dlaczego mezczyzni zawsze o to pytają?

Gość gość
Ja poprostu z cikawosci bym ukul nieruszaną panienke. Jeszcze niemialem okazji. Wszystki mi sie trafialy rozpajęczone:-(

Gość gość
ta ładna też w końcu zbrzydnie i co wtedy?

ale facet nigdy nie patrzy na kobietę - nie będzie seksu, bo jest ładna, ale przecież zbrzydnie. Facet patrzy - ładna teraz jest, mnie się teraz chce, to do roboty :) . Nie widzę satysfakcji z zerżnięcia brzydkiej cnotki.

Gość gość
Ale wbij sobie do łba, że dziewica nie oznacza brzyduli, tylko osobę, która nie chce iść do łóżka z byle kim, ładne mają większe wymagania, stąd często dlużej pozostają "nienaruszone" i niezamężne.

Gość gość
w tivi wystąpily raz dziewice lat 41 i 44 ktore szukaja męza ktory uszanuje ich cnote do slubu, jesli chcialy miec dziecko to ich czas na prokreacje g***townie mijal-i gdyby chcilay dziecka i byly mądre to zaszlyby w ciąze bez slubu a tak byc moze na łożu smierci zostanie im tylko blona

Gość gość
rekord -pewna artystka angielska ma 70 lat i oglosila ze zamierza rozpocząc zycie seksualne-hhaha

Ale powiem wam, że ewidentnie widać różnicę w zachowaniu faceta, który współżył,a który nie. Ten co nie współżył jest takim mentalnym dzieckiem.

Gość gość
Pfff, zrozum wreszcie - to, że ktoś chce z tobą uprawiać seks nie znaczy, że ty musisz zaraz nogi rozkładać. Te ładne sobie wybierają partnerów, idą do łóżka tylko z kimś, z kim naprawdę chcą sypiać, a nie z każdym, który na nie spojrzał.

Gdybym sypiała z każdym, który na mnie spojrzał, to bym byłą d****** Sypiałam tylko z jednym partnerem, gdy byłam w zwiazku ;)

Gość gość
Ja jestem dziewica i mam 25 lat.

Gość gość
ja jestem ładna i jestem dziewicą

Gość gggggggnonie
Znam kilka atrakcyjnych dziewic kolo 30 tki. Sama taka bylam:-)

Gość gość
wczoraj byl tu topik o lasce co czekala az do slubu, lat 20. No i co, koles czekal a po slubie sie okazala, ze ona ta swoja cala "cnota" zaslaniala brak libido. Czesto tak jest, ze kobiety, ktorych nikt nie chce tez klamia, ze albo na kogos czekaja, albo religia albo cos tam, a tak na prawde dawno juz by zerznely jakiegos fiuta, tylko glupio im sie przyznac, ze nikt ich nie chce, wiec wala scieme, ze to one nie chca. I nawet jak w koncu trafi sie chetny, to wtedy wstydza sie przyznac, ze w tym wieku sa jeszcze dziewicami, dochodzi tu trauma, zwiazona z totalnym brakiem wiedzy nt stosunku, a wszystkie kolezanki dawno juz to robia, nie potrafia sie przelamac ze strachu, ze sie nie sprawdza w lozku wiec odpychaja faceta i kolo sie zamyka. A co do tej laski co czekala do slubu, zapomniala dodac przed, ze nie zrobi loda bo sie brzydzi i nie lubi zadnych wymyslnych pozycji, sex raz w tyg jej wystarczy, Po co komu dziewica skoro z taka nuda w lozku i niewiadomo co skrywa sie za ta jej "cnota"

Gość gość
ja swojemu przyszłemu chłopakowi, bo do ślubu czekać nie będę, zrobię loda i co tylko będzie chciał :) tylko muszę się zakochać, z wzajemnością i być szanowaną.

Gość wole brzydka dziewczyne
niz ladna, ale majaca za soba anal