Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna2014

a ja lece na dwa fronty heheee

Polecane posty

Gość piękna2014

:) jestem wredna i dobrze mi z tym...i tak wszyscy mnie uwielbiają;);)

Gość orzechowelove
ja tez ale mi z tym nie jest juz tak dobrze :)

Gość piękna2014
A to dlaczego;)?

Gość orzechowelove
masz jakies plany co dalej? Czy chcesz to tak ciagnac?

Gość gość
Cwane bestje z was babsztyle, cza sie pilnowac:-)

Gość gość
autorko,jestes wyrachowaną k***ą,zero szacunku szmato

Gość orzechowelove
mam narzeczonego jest do długoletni zwiazek a nie dawno pozalam w necie innego chlopaka,spotkalam sie 3 razy i nie moge zapomniec,zakonczyc tego choc wiem ze powinnam.. bo sama nie chcialabym byc tak traktowana. Ale ten "nowy" jest świetnym facetem i bardzo mnie zauroczył.. tylko teraz co tu wybrac..rozsadek i serce mowia co innego..

Gość piękna2014
Orzechowelove niestety nie potrafię zdecydować,którego wybrać,ale jest to baaardzo skomplikowane;) gość tak cwane cwane,więc uważaj;)

Gość orzechowelove
18.12.13 gość a no trzeba trzeba :D

Gość orzechowelove
U mnie tez same komplikacje..najgorzej,ze nie potrafie zakonczyc tej znajomosci.. za kilka dni i tak sie odzywam bo tak tesknie,ze szok :D jak małolata :)

Gość piękna2014
Właśnie ja również mam faceta kilka ładnych lat i podobnie jak Ty poznałam innego...ale uważam,że jeżeli się kogoś kocha to nie zwraca się uwagi na innych...

Gość orzechowelove
tylko dobrze jest wiedziec KOGO sie kocha?? Przez to całe zauroczenie nie mam trzezwego obrazu :D

Gość piękna2014
Haha mamy baaaaaardzo podobną sytuację;) nie umiem zakończyć,ani jednego,ani drugiego i pytanie co dalej!?:p

Gość orzechowelove
nie wiem po prostu nie wiem :D Ile masz lat? U mnie nie doszło na szczescie do seksu..ale teraz sama wiem jak krotka jest droga do zdrady.. to jest straszne wrecz..

Gość piękna2014
Hmmmm a w związku jesteś/byłaś szczęśliwa? U mnie jest straszna monotonia,ale pierwszy raz ktoś aż tak namieszał mi w głowie;)

Gość piękna2014
U mnie też JESZCZE nie;) mam 23 lata,a Ty?

Gość gość
"Jeśli zdradziłeś to jesteś bez wartości, nie można Ci ufać bo do k******a masz skłonności". Tyle.

Gość orzechowelove
chyba jestesmy bliźniaczkami :D u nas tez rutyna itd. Mysle,ze byłam i jestem,choc wielu rzeczy mi brakuje w obecnym.. A "nowy" jest calkiem inny od moje partnera.. Uwielbia sport,muzyke,ksiazki,jest kucharzem bo to kocha, jest bardzo uczuciowy,wrazliwy i jest tez mlodszy..ma tyle co ja 23lata. A moj partner ma 30 i to calkowicie inny typ czlowieka..

Gość piękna2014
Gość Umiesz czytać? Nikt nikogo nie zdradził!

Gość orzechowelove
hehe nawet ten sam wiek mamy :D

Gość piękna2014
A możliwe:D ja przy tym nowym czuję się jak kobieta.Przy moim partnerze czuję się jak jego koleżanka...mój facet ma 28 lat.A zachowuje się jakby miał z 50:/ nic mu się nie chce ogólnie jest taki...nijaki;)

Gość orzechowelove
Dokładnie jakbym o sobie czytała.. :D Ale wiem,ze teraz jesteśmy oboje wkręceni na maxa:) On nawet dla mnie wiersze pisze,pokazywał mi list do Mikołaja i prosi w nim o spełnienie swojego największego marzenia..chyba nie musze mowic jakiego :) Ktos moze powiedzieć,ze to dziecinne,ale ja tak nie uwazam bo moim zdaniem pokazuje,ze jestem dla niego ważna.. Nawet kilka rysunków dla mnie namalował bo oczywiście pięknie maluje :)

Gość piękna2014
No cóż nowy nie jest romantykiem,ale ja też nie jestem;) więc mi to pasuje;) a ile lat jesteś w związku? Ten nowy wie,że kogoś masz?

Gość orzechowelove
W związku ponad 5 lat.. nowy wie,wie i dlatego ma takie "życzenie do Mikołaja" :D A obecny tez wie,ze kogoś tam poznałam ale nie domyśla sie na jakim etapie to wszystko jest.. Ja juz mam tego powoli dosc bo nie chce zyc w kłamstwie,ale czy można kochać 2 naraz? :)

Gość piękna2014
Ja też jestem ponad 5 lat:D i nowy wie,a obecny również tylko nie zna szczegółów;)

Gość piękna2014
Sama zadaje sobie to pytanie...chyba nie da się kochać 2 jednocześnie

Gość orzechowelove
to juz jest troche dziwne i troszke przerażające :D Powiedz z jakiej czesc***olski jestes? I co teraz dalej z tym planujesz? Ja czasami myle ich imiona :D wiem,ze to nie jest smieszne,bo sama za cos takiego to bym facet zabiła chyba..

Gość orzechowelove
Niby sie nie da, a jednak oboje w jakis sposob sa wazni dla mnie.. Czsami mam wrażenie,ze zaraz zwariuje..

Gość orzechowelove
Niby sie nie da, a jednak oboje w jakis sposob sa wazni dla mnie.. Czsami mam wrażenie,ze zaraz zwariuje..

Gość piękna2014
Woj.podkarpackie;) A imion jeszcze nie pomyliłam:D najgorsze jest to, że tak bardzo ciągnie mnie do nowego.Tak bardzo jak jeszcze nigdy do nikogo:) chyba zostawię mojego