Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PAS WIBRACYJNY PROBLEM POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Właśnie nabyłam dziś przesyłką kurierską pas wibracyjny wibroaction, podłączyłam do ładowania ale się nie chce włączyć!:O Co jest nie tak? kupiłam popsuty czy jak?, w dodatku cała instrukcja jest aż w 8 językach...tylko nie po polsku:O

Gość gość
Odpowie ktoś kto ma ten pas? jak go obsłużyć? Szukałam w necie instrukcji obsługi po polsku ale nigdzie nie ma:O

Gość gość
Widzę że się tu nie doczekam odpowiedzi...Szkoda

Gość gość
odeslij jesli masz taka mozliwosc a patrzylas dokladnie jak sie go ur******* ? moj bardzo latwo wlaczam do pradu i na pilocie wlaczam i ustawiam szybkosc wibracji

Gość gość
No tak ja też włączyłam do prądu ale mi się nie chce w ogóle włączyć tak jakby nie działał:(

prawdopodobnie masz 10 dni na oddanie bez podania przyczyny. radzę oddaj bo to pieniądze wyrzucone w błoto. nic a nic nie działa. nie wyrzeźbi ci sylwetki.

Gość gość
k***a co oni sprzedają w tym allegro! ja p*****le. kupiłam zwykłe g***o na kiju! w*******m się:O

Gość gość
Hej udało mi się go włączyć, zdziwiło mnie tylko że ten pas działa tylko i wyłącznie po podłączeniu do prądu, chociaż nigdzie o tym nie wspominano, ani w mango ani w allegro ani w ogóle nigdzie:O A włączyłam sobie to na pół godziny i teraz mam całą czerwoną i swędzącą skórę na brzuchu, czemu?