Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcinZwrocławia

Moja mama na sympatii

Polecane posty

Gość MarcinZwrocławia

Witam, nie bardzo mam komu o tym powiedzieć, bo jest to dla mnie temat trochę tabu. Mam 23 lata. Moja mama 43. 2 lata temu moi rodzice się rozwiedli, tata się wyprowadził. Zostałem z mamą sam. Kilka mcy temu mama zarejestrowała się na sympatii, mówiła ,że nie jest przekonana co do internetowych znajomości,ale popisać z kimś miłym to chyba nic złego. Sądziłem,że to nieistotne,tymbardziej,że mama nie zamieściła zdjęc. Maile z dojrzałymi mężczyznami po podobnych rozwodowych doświadczeniach według mnie podbudowałyby ją. Sytuacja się zmieniła gdy mama zrobiła sobie zdjęcia (a jest atrakcyjną zgrabną kobietą) i umieściła je na sympatii.To było około miesiąc temu. Nie byłem tym zachwycony,poczułem się nawet trochę zazdrosny, ale o temacie zapomniałem. Wczoraj coś mnie podkusiło i przejrzałem telefon mamy. To co zobaczyłem w smsach przyprawiło mnie o szybsze bicie serca,zamarłem.. to byl szok.Długa wymiana smsów, na początku bardzo nieśmiała i kulturalna, flirt..natomiast pozniej mama poprosiła o zdjęcie i faktycznie to zdjęcie otrzymała. Chłopak jest w moim wieku lub młodszy ode mnie.. Wypisywał o tym że pragnie mojej mamy, co zrobi gdy się spotkają...najgorsze jest to ze moja mama byla bardzo podniecona...pragneła go:( smsy mówią o tym że oboje doprowadzili się do rozkoszy:((( czuje sie z tym okropnie:( Nie wiem co mam zrobic,poczatkowo chcialem zrobic jej wielka awanture,tyle bylo we mnie zlosci. nie wiem czy pokazac jej to co zobaczylem? Czy przemowic jej do rozsadku?? Robi z siebie łatwą dziwkę, tymczasem ja myslalem ze jest powazna kobietą. Mama uczy w szkole średniej. Boje się tej rozmowy, uważacie ze powinienem ją przekonac by nie spotkała się z tym chłopakiem? Nie chce by mój rówiesnik podniecał się moją mamą;( postawcie sie w mojej sytuacji. Prosze o komentarz kobiety które były w takiej sytuacji i synów którzy doswiadczyli podobnej historii.

Gość gość
Dziwię się Twojej mamie...jestem od niej starsza, również bylam na Sympatii i mnie tez podrywali chłopcy, którzy mogliby być moimi synami. Podchodzilam do tego z dystansem, bo to przecież tylko i wyłącznie zabawne. Wydaje mi się , ze powinieneś delikatnie z nia porozmawiać, zapytać o znajomości z portalu, może pokazac w sieci kilka historii podobnej do tego co przezywa mama. Na pewno, gdyby doszło do takiego "romansu", mama szybko otrzeźwieje i nie będzie się z tym dobrze czula. Jeżeli ma ochote na romans, niech to robi z kims, kto do niej pasuje... Mama wchodzi teraz w trudny okres- menopauza- ale jako dorosla, wyksztalcona osoba powinna sobie z tego zdawać sprawę i nie robic głupot.

Gość gość
chlopcy szukaja w dojrzalej kobiecie mamusi,nauczycielki sexu albo sponsorki.Widocznie mamie twojej strasznie imponuje taka sytuacja,ze mlody sie napala,a ona przy nim.Nic innego lacvzyc nie moze,jak flircik z sexikiem.Pobzyka i pusci kantem.Dziwne,ze kobieta dojrzala o tym nie wie:-o

Gość MarcinZwrocławia
Ciągle o tym myślę, jest mi strasznie źle z tą sytuacją;( Wychodzi na to,że nie znam swojej mamy. Ona chce pewnie tylko seksu, bo po co kobieta w jej wieku miałaby się wiązać z chłopakiem młodszym ode mnie. Nie wyobrażam sobie tego,że przyjdzie i przedstawi mi go.. To jakiś koszmar!

Gość gość
sama bylam w podobnej sytuacji,mam 40l,wygladam na 10mniej.Tez na okraglo mam propozycje od mlodych mezczyzn.Mnie to smieszy,bo zdaje sobie sprawe,ze chca mnie tylko do lozka,sprawdzic,jak to jest z dojrzala,a moze czegos sie nauczyc****otem wprowadzac w zycie z mlodszymi.Kazdy ma potrzeby,tylko jesli juz,to niech to robi rozwaznie.Poza tym nie ladnie postapiles,grzebiac w prywatnych sprawach:p,nawet,jesli bedzie tego chciala,to jej nie zabronisz,bo do domu przyprowadzac nie musi.

Gość MarcinZwrocławia
Sam się brzydze czytaniem cudzej korespondencji, ale wydawało mi się że to jedyny sposób żeby się dowiedzieć tego czy mama nawiązała jakieś znajomośc***Przeczytałem te smsy i z jednej strony żałuje bo zburzyło to mój spokój. Może lepiej było nie wiedzieć a tak ciągle rozmyślam co tu teraz zrobić, może sprowokowac tego chłopaka do spotkania i wyperswadowac mu jego zamiary??? Mam jego numer telefonu. Sam już nie wiem:(

Gość gość
No to masz nauczkę żeby nie grzebać w cudzych telefonach, archiwach i skrzynkach mailowych. Wyluzuj człowieku, mamie też się coś od życia należy. Nie znasz mamy? A z jakiej racji miałbyś ją znać od strony relacji damsko-męskich. Ma ci się spowiadać? Do książek szczylu:)

Gość gość
Powiedz mamie, ze poznales 50-letnia kobiete i jesteś nia zafascynowany:-D Może wtedy zrozumie, ze postepuje idiotycznie, ze takie historie to sa głupoty.

Gość gość
Moge Ci cos doradzic?Zachowuj sie jak dorosly facet,a nie jak urazony dzieciak,lub kochanek.Mama ma prawo wyboru i wlasnej drogi i Tobie nic do tego naprawde.Nawet,jesli bedzie chciala sie posexic,to zrobi to poza domem.Nie ingeruj w zycie,bo sam niechcialbys,zeby ktos ingerowal w Twoje.Nie wiesz,czy ty za kilka lat nie spotkasz kobiety starszej,ktora Cie zauroczy,i zapewne nie chcialbys wtedy,zeby mama burzyla Ci zycie.Chyba...ze chcesz popsuc relacje z matka.

Gość gość
"Mamie się tez cos od zycia należy".....poglowkuj gościu!!! Syn tej kobiety nie chce jej wpedzic do klasztoru i nie oburza się, ze matka kogos poznala. Zbulwersowal ja tylko wybor- jakiś gowniarz. I wcale się mu nie dziwie, ze w jakiś sposób czuje się odpowiedzialny za matke, mieszkają razem i sa rodzina. Powinien z nia porozmawiać, delikatnie, ale pokazac, ze może zrobić sama sobie krzywdę tym kretynskim romansem.

Gość MarcinZwrocławia
Wiem,że jej nie zabronie,że ja się moge wkuriwać a to i tak może nic nie dac. Nawet jeśli zrobie jej awanture i nazwe jak trzeba w tej sytuacji to jeśli ona zechce to spotka się u niego czy gdzies poza domem. Ale może ruszy ją sumienie. ja wiedziałem,że dojrzałe kobiety po rozwodzie zachowują się czasem dziwnie..... ale nigdy nie pomyślałbym,że to moja rozsądna poważna matka. Przykre to.

Gość gość
hmm jak wy srare dziady latacie za mlodkami,to jest ok,ale ja kobieta dojrzala ma ochote na mlodego i odwrotnie,to jest wielkie halo.Natury nie oszukasz.Stare dziady sa oblesne i czesto po 40 wygladaja jak sr******le grzyby:D,wiec nie dziw sie,ze dojrzala moze czuc pozadanie do mlodego,tym bardziej jesli jest atrakcyjna:)

Gość gość
Ciekawe , czy ta matka zaakceptowalaby romans swojego syna z kobieta w jej wieku...szlag by ja trafil! I nie gadajcie głupot o prawie wyboru, wolności i innych bzdetach- natura nie akceptuje głupoty:-D Mlodzi chłopcy maja kompleks Edypa, a stare baby glupieja w menopauzie.

Gość MarcinZwrocławia
niedobrze mi jak sobie pomyśle o tym jak ten chłopak podnieca się moją matką....;/ ide zapalić

Gość gość
e tam! tym się nie przejmuj:-D ale chron matke przed glupota, bo się kobieta kompromituje...jeżeli jest nauczycielka a sprawa może się wydac, będzie to dla niej przykre. Taka znajomość to tylko seks, a chyba matka oczekuje nie tylko bzykania się z małolatami....wydaje mi się, ze mimo jej atrakcyjności, nikt na poważnie nie zainteresowal się jej osoba w S. , wiec bierze tego gowniarza.

Gość gość
Może Twoja mama miała dosyć bycia grzeczną, układną, poważną i postanowiła się zabawić. I już. Była młodą osobą, kiedy Ciebie urodziła, potem rozwód, który był pewnie dla niej traumą, stwierdziła widocznie, że Ciebie już wychowała i może pozwolić sobie na swoje przyjemności. Daj jej spokój. Twoja mama nie jest jakąś zgrzybiałą staruszką, żeby w tym wieku zamykać się na życie.

Gość gość
43 lata i menopauza??ty chyba kpisz sobie autorze.To jest kobieta swiadoma potrzeb i swojej atrakcyjnosci:D

Gość gość
Niewiele wiesz Gosciu o seksualności i menopauzie ..:-D Czasem 40-letnie kobiety już sa wlasnie w okresie klimakterium, objawia się to burza hormonow i nielogicznym mysleniem. Jezeli jesteś kobieta, zrob sobie badanie hormonow ( o ile wlasnie jesteś ryczaca 40-tka), a wtedy zrozumiesz skad się biora wahania nastrojow i robienie czegos, czego bys kiedy indzien nie zrobila. Klimakterium dopada kobiety w roiznym wieku, od 40 dp 50-kilku lat.

Gość MarcinZwrocławia
Mama wygląda młodo jak na swój wiek, jest zadbana,zgrabna, Może się podobać, i na pewno się podoba. Dlatego jestem zdziwiony,że zdecydowała się na kogoś tak młodego gdy z pewnością interesowali się nią jej rówiesnicy,dojrzali faceci. I ja nie mam nic przeciwko wobec takim znajomościom, bo nie chce żeby moja matka była nieszczęśliwa,żeby ją męczyła samotność. Boli świadomość,że jej celem jest sex i to że kręci ją ktoś w moim wieku.

Gość gość
gosc 15.30...za to ty wiesz widac sporo,o zasciankowym mysleniu,bo jak ma sie 40l to rozaniec zostaje i biada sex uprawiac z mlodszym.Burza hormonow?Nie dziw sie,widzac mlode ,jedrne cialo mlodego faceta.Dbajcie o siebie facec**** 40.Co 4wyglada jak rozjechana zaba,z zwisajacym bebzonym,oblanym tluszczem,lysiejaca glowa i brakami w uzebiemiu-ot atrakcja:D,wtedy kobiety beda zwracaly uwage na rownolatkow,bez burzy hormonow:D:D

Gość gość
Gosciu z 15, 39...to widać, ze i ciebie dopada wlasnie ta menopauza, hahahaha...Jestes bardzo prymitywna, skoro kreci cie "młode jedrne ciało"...16-latki maja je jeszcze młodsze. mam ponad 50 lat, nie mam kompleksow, mam kochanka 10 lat młodszego, ale nie jestem idiotka, żeby się brac za gowniarzy w wieku moich dzieci. Zrozumialas cos z tego, czy tez sa to tematy zbyt skomplikowane jak na twój poziom? Autor tego postu wdaje się dojrzałym mezczyzna- tez to tak rozumiem, ze jego matka może mieć faceta o ile go chce, ale niech się nie kompromituje spotykaniem się z gowniarzem, Taka znajomość jest skazana na klape, a po niej zostanie matce tylko moralny kac.

Gość gość
twoja mama jest tylko czlowiekiem i jak każdy ma tez potrzeby seksualne, nie jest jakims brzydkim moherem więc się zabawiła smsowo nie wiem po co ta cała chryja :O ty też będziesz miał kiedyś dziewczynę i będziesz sie bzykać a być może w wieku 43 lat znajdziesz sobie 20 letnia cizię tu w Polsce nie islam i kobieta miała chęć na ekspansję seksualną w formie sms i koniec, nikomu krzywdy nie zrobuiła, nie jest w związku z tym chłopakiem dajcie na luz wy moherowe babsztyle które sie jej dziwią :O ładne zgrabne kobiety mają potrzeby seksualne i już a ty jako syn nie powinieneś tak kogoś oceniać z góry i traktować jak problem, nie powinienes przeglądać cudzej korespondencji przykre to , uważam że dobrze sobie dziewczyna zrobiła i niech sobie jeszcze popisze , hahaha ;)

Gość gość
15.48--idz kobieto ze swoimi madrosciami,najlepiej do moherowego kolka,tam sie udzielaj i nie wnikaj w czyjes zycie-oceniajac je.Mlodszego masz tylko o 10l,bo mlodszy by cie nie chcial:D,a nie ty jego.Na tym polega roznica stara,jedzowata zacofana babo:p.Umoralniaj w radiu Maryja-tam Cie wysluchaja:D

Gość gość
Kliniczny przykład menopauzy, a może raczej GLUPOTY!!!:-D :-D

Gość gość
mohery na stragan:D:D

Gość gość
debile do utylizacji:-D

Gość gość
Też miałam przygodę na sympatii. Mam 45 lat on 21. Tylko że ja dbalam o to aby nikt się o tym nie dowiedział.

Gość gość
to trzeba się z tym kryć bo katolickie talibo-mohery i brzydkie baby gotowe ukamienować taką kobietę a szczególnie gdy jest ładna i zgrabna to ho ho ! same by udusiły własnymi rękami w tym kraju faceci moga dymać małolaty a jak kobieta zabawi się z młodym to już najgorsze pomyje wylewają eh

Gość gość
seks mozna uprawiac tylko dla prokreacji lub wcale