Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która z was trzyma cnote dla tego jedynego

Polecane posty

Gość gość
nie warto. oni wszyscy sa p******* predzej czy pozniej to z nich wylazi

Gość kto wpuscil goluma
cnotliwie i szczerze obludnikom nie wierze :classic_cool:

Gość gość
gość nie warto. oni wszyscy sa p******* predzej czy pozniej to z nich wylazi x Nie wszyscy tylko takich jakich wybierzesz. Jak byś wybrała porządnego faceta.. ale przecież ty takiego nie chcesz

Gość gość
Jak facet już by zamoczył w wielu kobietach to mogę czekać na takiego doświadczonego :)

Gość gość
Moja chce po ślubie, jest dziewicą jesteśmy ze sobą 5 lat więc skoro zaajxeptowałem jej poglądy i tyle dla niej wytrwałem to chyba oznacza to, że nie wszyscy facec***otrzebuja kobiety tylko do seksu...

Gość gość
a co to oznacza porzadny facet ? taki ktory trzyma sie w celibacie do slubu ? a potem ma jazde na inne d**y bo sie nie wyszalal albo naoglada sie p****li i dziewczyna przestaje spelniac jego wyobrazenie o seksie nie mam juz zludzen a wybierac umiem z rozwaga rozumiem ze tobie marzy sie taka cnotka tyle ze do czasu poki inne wzgledy nie przewaza jej cnotliwosci

Gość gość
gość a co to oznacza porzadny facet ? taki ktory trzyma sie w celibacie do slubu ? a potem ma jazde na inne d**y bo sie nie wyszalal albo naoglada sie p****li i dziewczyna przestaje spelniac jego wyobrazenie o seksie nie mam juz zludzen a wybierac umiem z rozwaga rozumiem ze tobie marzy sie taka cnotka tyle ze do czasu poki inne wzgledy nie przewaza jej cnotliwosci x Widocznie nie chcesz porządnego mężczyznę skoro musisz wyskakiwać z takimi insynuacjami. Jak chcesz takich jak opisałaś to wybieraj ich sobie a porządnych mężczyzn zostaw porządnym kobietom.

Gość gość
no to mamy porzadnego swietoszka jedyny jaki sie na swiecie uchowal :D super tyle ze za durzo widzialam i za duzo przezylam by to polknac łudz sie dalej swoja wyjatkowoscia powodzenia

Gość gość
gość no to mamy porzadnego swietoszka jedyny jaki sie na swiecie uchowal smiech.gif super tyle ze za durzo widzialam i za duzo przezylam by to polknac łudz sie dalej swoja wyjatkowoscia powodzenia c Nie jestem ani świętoszkiem ani wyjątkowy. Jestem normalnym młodym mężczyzną a to, że Ty obracasz się w innym towarzystwie i celujesz w nieodpowiednich facetów to tylko i wyłącznie Twój problem.

Gość gość
mylisz sie mam problemu nie oczekuje tez niczego od facetow to ty oczekujesz cnotliwej kobiety

Gość gość
lepiej, żeby miało takie dziewczę dobrze w głowie poukładane i potrafiła coś konkretnego robić, niż mieć pajeczyne między nogami i zołzowaty charakterek

Gość gość
Tylko dziewczyny w Afganistanie trzymają cnotę do ślubu. Tuż po ślubie są już po konsumpcji, tj. jak mają jakieś 13-14 lat :D

Gość gość
jesli marzysz ze uda ci sie przejsc przez zycie by zadna kobieta nigdy cie nie zranila to jestes jeszcze do tego niepoprawnym marzycielem a jak cie zrani to przypomnij sobie swoje wlasne rady, ze zle wybrales i zdziwisz sie jak te porzadne kobiety ktore bedziesz wybieral tak swiadomie jak ci sie wydaje umieja sie zmieniac tak samo jak faceci ktorzy glosza swoja porzadnosc

Gość gość
gość mylisz sie mam problemu nie oczekuje tez niczego od facetow to ty oczekujesz cnotliwej kobiety x Największy problem u Ciebie jest z tym, że odczuwasz potrzebę bycia kochaną przez mężczyznę ale instynktownie wybierasz nieodpowiednich mężczyzn co skutkuje kolejnym przykrym wspomnieniem. Zasłaniasz się mówiąc, że nie chcesz nic od facetów oraz negując istnienie innych mężczyzn niż tych, których wybierasz. To Ty próbujesz zrobić za wszelką cenę ze mnie złego człowieka i nie przychodzi Ci do głowy, że mężczyzna może być też dobry.

Gość gość
zyj dalej swoim zludzeniem wiem jedno w kazdym z nas siedzi mniej porzadna strona naszej osobowosci ty to negujesz ja to akceptuje to tyko kwestia czasu az to sam zobaczysz ze pewne okolicznosci i zdarzenia ur******aja w kazdym bez wyjatku cimna strone osobowosci wiec jesli chcesz dalej dowodzic ze masz racje ze to ja zle wybieram towarzystwo i nie chce widziec dobroci facetow to tak sobie mysl chcialam widziec rzeczywistosc jest inna bo taka jest dwoista nautra ludzia i to bez wyjatkow poczytaj troche psychologii

Gość gość
kazdy zdradza definicja zdrady tez jest inna dla kazdego albo zdrada fizyczna albo emocjonalna albo brak lojalnosci a to tez bywa uznawane za zdrade nie ma ludzi idealnych jak nie ma idealnych zwiazkow wszystko jest dwoiste dobre i zle zalezne od okolicznosci i trybikow ktore to w nas budza a budza to jest pewne predzej czy pozniej tak jak kazd potrzebuje milosci i potrzebuje kochac****otrzebuje czuc sie kochanym tyle ze kazdy inaczej to widzi sztuka jest dobrac sie tak doskonale by te wizje pokrywaly sie 100% bo to mrzonki jesli przestajesz zaspokajac czyjes oczekiwania i potrzeby to dostaniesz to samo w odwecie i poczatkowa cnota nie ma juz zadnego znaczenia bo przebrzmiala teraz cos zupelnie innego ma znaczenie i tak konczy sie porzadnosc i zmienia

Gość gość
jak nie masz nic innego do zaoferowania oprócz cnotliwej piczki, to trzymaj

Gość gość
może cnota pozniej nie ma niekiedy znaczenia ale na poczatku ma na pewno więc nie ma powodu zeby od razu zaczynac z już uzywaną przez kogoś to tak samo jakby powiedzieć, ze kupię uzywany samochód bo po co mi nowy skoro i tak kiedys bedzie uzywany

Gość gość
co za idiota, kobieta nie jest rzeczą, katolicki jełopie, samochód używany, ty kużwa wałachu

Gość gość
nikt nie napisał ze jest

Gość gość
To prawda, że w człowieku siedzi i ta zła jego wersja ale to od człowieka zależy czy to ona będzie tą mającą priorytet. Ale tak czy siak Twój wywód ma na celu odwrócenie uwagi na zupełnie innym problemie. Celując w złych facetów tylko takich zauważasz i masz złe wspomnienia z nimi związane i przekładasz te złe wspomnia na każdego mężczyznę dodatkowo widać u Ciebie aktywny proce wyparcia gdyż nie jesteś w stanie trzeźwo spojrzeć na swoje dotychczasowo wybory i decyzję co widać w ciągłym upieraniu się, że to wszyscy mężczyźni na ziemi są źli.

Gość gość
Bardzo ładnie ci wychodzi ten pseudo-psychologiczny bełkot :)

Gość gość
Powiem wam tak, przede wszystkim w zyciu nie ma nic na pewno, czasem moze sie tez tak wydawać, ze to jest ten jedyny, ta jedyna. Tez mialem ta jedyna, dopoki praktycznie bez slowa wrocila do bylego "bo sie zmienil". Zeby nie było "nie uogólniam", nie wszyscy sa tacy, ale troche sie juz napatrzyłem...

Gość gość
ohh żal mi że takie beznadziejne czasy nastały......

Gość gość
6, 5 roku czekalismy do slubu co za tym idzie z seksem. Da sie warto.

Gość gość
te dziewczyny co teraz to nie to co kiedys nie ma juz prawdziwych dziewczyn

Gość gość
to idź obesrańcu do zakonu, będą cie dymac poświęcone siusiaki