Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona1212

TERMIN NA MAJ 2014

Polecane posty

Gość marzena89
Paula mi tez ten wózek się podobał, widziałam go gdzieś w gazecie. Mój rzeczywiście jest dość drogi :/ ale kupuje mi go teściowa, więc juz tak nie boli cena :) ja ostatnio juz kupilam wszystko co trzeba w rossmanie, troche rzeczy w pepko, kilka nowych ciuszków mam do szpitala i na pierwsze dni, bo reszta uzywana, no i dzisiaj będe w aptece to chce kupić aspirator, wkładki poporodowe, gencjane,maltan na brodawki i bepanten. No i tym sposobaem cała wyprawka się zamyka!! Hipi hip huraaa.

Gość Paula1617
Wlasnie chodzi Mi ten wozek ciagle po glowie, a wlasciwie jezdzi :-D Musze zobaczyc go w Smyku, ale i tak zamowimy na allegro. Bardzo drogi nie jest, chociaz w tej cenie mozna kupc 3w1 Jesli bedzie dobry to kupimy 2w1 Maz po niego pojedzie Gdy Maly sie urodzi a wczesniej kupimy fotelik ktory oczywisce bedzie pasowal do tego modelu wozka. Juz chciala bym kwiecien :-) Ja jestem z okolic Krakowa. I To Nasz wyczekany pierwszy dzidzius, dlatego ciagle mam jakies obawy, juz chciala bym zeby bylo po wszystkim, choc czuje sie bardzo dobrze i jest to dla Mnie cudowny czas.

Gość marzena89
Kołobrzeg

Jak ja bym juz chciala tez miec wszystko juz;) ale glupie zabobony ehh, glupota w nie wierzyc;) ale jak sie mi zacznie 3 trymestr to juz zadne zabobony mnie nie beda obchodzic ani gadanie innych;)

Gość marzena89
ja nie wierzę w zabobony :) Czerwonej wstążki do wózka też raczej nie będę przyczepiać :D a jak widzę ile to wszystko kosztuje: w rosmanie 150zł w pepco 100zł jakies ciuszki 100 zł i dzisiaj w aptece pewnie znów 100zł wydam, to na ostatnią chwilę dla mnie za duzo na raz

Dla mnie tez jest cudowny czas, chyba dla nas tu wszystkich:) ja cos czuje ze ten czas do maja to sie mi bedzie wlekł okropnie;) juz se to przeliczam na wizyty u ginekologa;) zostalo mi ich az 8;)

Eee tam gadanie. Ja tam w żadne zabobony nie wierzę. Dziewczyny a w jakim jesteście wieku? Ja mam 28 :) Marzena89 mam babcię w Kołobrzegu :D

Ja tez nie wierze i nie bede z niczym czekac na ostatnia chwile, bo torbe do szpitala w kwietniu se juz spakuje:p wozek tez chce juz miec, ot tak zeby sie na niego patrzec;p

Gość Paula1617
A dziewczyny szukalam ostatnio koszulek ciazowych, na allegro ceny z kosmosu, trafilam na fajne tanie koszule, pozniej okazalo sie ze ma Je kolezanka jakosciowo sa bardzo fajne kosztuja grosze i w dodatku u tego sprzedajacego sa super rzeczy w dobrych cenach, podpaski, biustonosze do karmienia, wkladki laktacyjne, ta masc na sutki i odparzenia, podklady poporodowe na lozko wrzucam linka http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=14918399

Gość marzena89
ja mam 25 lat, od początku stycznia jestem na zwolnieniu, dziś idę po kolejne :) troszkę mi się nudzi w domu samej, mąż w delegacji, więc zabrałam się za codzienne gotowanie i pieczenie ciast. Miesiąc przed porodem przeprowadzamy się z mężem do nowego domu, więc w tedy pewnie nie będę wiedziała w co ręce włożyć!! Wtedy tez mam zamiar dopiero te wszystkie ciuszki poprać i poprasować. MałaMi pozdrów babcię!! :D

Gość Paula1617
Moj rocznik to 89 wiec tez prawie 25, prawie bo jestem z lipca :-)

Gość marzena89
Paula ja też jestem rocznik 89. Też mam zamiar do porodu kupić jakąś zwykłą, tanią koszulę, bo potem ta z porodu myślę ze i tak do wyrzucenia, bo raczej już jej nie ubiorę :D no i jeszcze jakieś dwie odpinane z przodu do karmienia.

Gość Paula1617
marzenka a u Ciebie ktory to tydzien? Chlopczyk czy dziewczynka? Czesto twardnie Wam brzuch?

Faktycznie tanio maja, nawet cala posciel za 38, a chyba bede se musiala zakupic sama;) mam stasznie niske cisnienie dzis, nie wiem czy to wina pogody czy co

O Boże! Ja rocznikowo to mam już 29!! Dżizas ale stara jestem :P I dopiero pierwsze bobo będę miała. Mama chyba miała rację że za długo czekałam :D

Gość Paula1617
Wejdzccie na tego linka ktory zalaczylam tam sa koszulki wlasnie do karmienia rozpinane takie fajne z zyrafa lub misiem , 20zl z przesylka Super niedlugo pozamawiam tam pare rzeczy.

Ja sie obawialam ze za mloda jestem;p ale ostatnio z okolicy jakis bejbi bum rocznik 95 ma, wiec uznalam ze nie jestem taka młoda;p

Ja se wejde na tego linka i wszystko dokladnie obejrze jak komputer dostane, bo tera sie na telefonie mecze:p

Ja właśnie wczoraj oglądałam te koszule :) Ale mam już dwie. Dostałam w prezencie. Nie wiem czy będę potrzebowała więcej.

Gość marzena89
Paula mi sie zaczął 24 tydzień, termin mam na 26.05. Będzie mała Nela u nas.

Gość Paula1617
Czy wiecie ile wasze dzieciaczki waza?

Gość marzena89
ja nie pamiętam z ostatniej wizyty ile ważyła, dzisiaj o 17 się dowiem :) lekarz mówił że jest drobna, ale mieści się w normie :)

Ja nie wiem ile;) musze zapytac następnym razem:). Śliczne imie wybrałaś dla swojej córeczki;) chociaz mnie nazywaja Nela tylko zdrobniale bo na imie mam Kornelia;)

Gość marzena89
Nela cieszę się, że Ci się podoba, niestety w moim otoczeniu cały czas słyszę krytykę, zwłaszcza moja mama nie może tego imienia zaakceptować, ale 3 głębokie wdechy i tłumaczę sobie że ona jest starej daty :D

Piekne, proste imie, nie wiem co moze sie w nim nie podobac;). Ja bede miala chyba Filipka albo Maksymiliana;)

A mne strasznie wkurza jak mi ktos cos narzuca, a niestety moja mama nie doczekala wnuka ode mnie:(. A szkoda bo ona by zadnego ale nie miala do moich wyborów.

Gość Monia1212
Ojoj ale się rozpisałyście przez ten czas jak mnie nie było ;) dobrze, że założyłam ten wątek i widzę że coraz więcej nas się tu robi, super :) zanim doczytałam do końca to już zapomniałam o czym tam pisałyście. Wiem, że coś o swoich facetach :p powiem Wam że chyba żaden nie zdaje sobie sprawy ile taki maluch kosztuje, mój chłopak też ostatnio powiedział że przecież takie dziecko dużo nie kosztuję, tylko na niego spojrzałam i darowałam sobie jakikolwiek komentarz :p chciałabym robić już jakieś zakupy typu kosmetyki dla niemowląt, koszule do szpitala i takie inne rzeczy ale jak zaraz o tym wspomnę to mój gada że po co, że jeszcze jest czas, a później jak przyjdzie co do czego to pójdziemy w miasto i w jeden dzień wydamy fortunę bo zachciało mu się czekać na ostatnią chwilę i wszystko na raz będę musiała kupować ale może jeszcze go przekonam do wcześniejszych zakupów. Widzę, że nie tylko mi brzuszek twardnieje. Dziewczyny odpoczywajcie dużo i to powinno wystarczyć, brzuszek nie powinien się tak stawiać. Ja już tu kiedyś pisałam ile mam lat ale nie wszystkie wiedzą bo tyle nas się tu robi ;) Mam 20 lat i jestem z okolic Olsztyna. uff ale się rozpisałam :p