Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce żyć

Polecane posty

Gość gość
nic z tego nie bedzie. Z góry zakładam że braknie odwagi by odebrać sobie życie. Nie pierwszy nie ostatni taki temat tu. Tak więc miłego gadania w próżnie. Szału nie robisz.

Gość gość
wiesz co moze i masz nietypowe podejscie do zycia ale bardzo duzo trafia do mnie - z tej naszej rozmowy. no można wiele przegapić oj można....... niestety

Gość gość
masz racje..... na pewno tak jest ze pewne rzeczy muszą się wydarzyć zeby coś zrozumieć i wyciągną pewne wnioski i może i nawet zeby łatwiej było docenic to co sie ma.... tylko w danej chwili kiedy jest bardzo zle to czlowiek niestety nie mysli tymi kategoriami a szkoda może wtedy nie pojawiałyby sie glupie mysli :) zmykam ba zaraz musze z domu wyjsc co prawda noc zarwana ale miła rozmowa się wywiązała :) dzieki sliczne ..... nawet nie wiem jak masz na imię :P dobranoc albo dzień dobry

Gość gość
ja chetnie poczytam ale mysze sie szykować do wyjscia ......... opisz przyjade i odrazu zajrzę na kafe ;)

Gość gość
ja chetnie poczytam ale mysze sie szykować do wyjscia ......... opisz przyjade i odrazu zajrzę na kafe ;)

Gość gość
chyba dojrzałam coraz częsciej o tym mysle i nie chce zyc z anoreksja a bez niego tym bardziej - ona mi wszystko odebrała nienawidzę jej tak bardzo jej nienawidze mam juz dość życia ............ przegrałam je ......... nie potrafie dluzej sie tak meczyc łatwiej bedzie odejsc..... przynajmniej juz nikogo nie zranie.........