Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

diety z torebek

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do dziewczyn, które kiedykolwiek były na dietach z torebek- takie w proszku, zupy, koktajle , batony...które z nich są najsmaczniejsze? Wiem, że jest kilka rodzajów tych diet, ale nie potrafię się na zadną zdecydować, bo nie znam smaków. Proszę napiszcie :) Od razu uprzedzam, że nie potrzebuję zbędnych komentarzy w stylu ...weź się za sport i mniej lub lepiej jedz itp. prosze o wypowiedzi na temat. Z góry dziekuję :)

Gość gość
te diety to idiotyczny pomysl, nie wiem kto daje sie w nie nabic

Gość gość
w torebkach zupki to jedna chemia,odradzam,i sa wysokokaloryczne typu zupki chińskie ,wdroż w życie więcej warzyw skutecznie zapychaja i mają mało kalorii

Gość gość
Nie polecam, robiłam i pod pachami zaczęłam się pocić na różowo! Barwniki...chemia...i to na tyle...Dieta Cambridge jakby co.

ja stosuję aminobase z dr. jacob's i jestem zadowolona, bo to naturalny suplelemnt, kótry napełnia mi żołądek i ma niską kalorycznośc. 3 kilo i 7cm w obwodach już poszło! :]

Gość gość
Matko, nauczcie się czytać ze zrozumieniem, przecież było jasno napisane pytanie!!!! Ja jestem na cambridge. Nie wszystko da się z niej lubić, ale nie jest źle Schudłam już 25 kilo i wiem, że jeśli nawet ileś kilogramów wróci-choć jestem zdeterminowana i mam nadzieję, że nie- to na pewno nie wszystkie. Trzymaj się.Są to tzw. diety ostatniego ratunku i działają.

Gość gość
Razem z koleżanką byłyśmy na Cambrige, obie ładnie schudłyśmy. Ale tylko koleżanka dłużej utrzymywała wagę. Stosowała się do wychodzenia z diety, a mnie zbrakło kasy. Drogo jak dla mnie. I zaparcia straszne.

Od 20 lat jestem konsultantem Diety Cambridge. Nie znam osoby która nie zna tej diety. Udzielam konsultacji na terenie Ślaska . kontakt 602585392 oraz na FB "Dieta Cambridge Woj Śląskie"