Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tvn poradził każda polska rodzina wynajęła sobie styliste do ubierania choinki

Polecane posty

Gość gość

najlepiej żeby każda rodzina polska sobie wynajeła stylistę od ubierania choinki żeby wyglądała zgodnie z modnymi trendami hahahaha :D leże i kwicze

Gość gość
ja sama bede stylista i wystylizuje ja po swojemu. a ta tvnowska szmira moze sie schowac

Gość gość
hahahhahaha

Gość gość
wynajme styliste od srania hahhahahaa oni juz nie wiedza co wymyślić hahhahaha A kto prowadził dziś program bo przez jolante nie oglaadam tego

Gość gość
jolanta prowadziła a kobieta gość mówiła jaka kolorystyka jest modna, jakie kolory nalezy łączyć i żeby wynając stylistę wtedy choinka najlepiej będzie się prezentować

Gość gość
p******i się temu tvnowi coraz bardziej w mózgu:O

Gość gość
jebne :D juz lece po styliste choinkowego :D

Gość gość
ja wogóle nie wiem jak można pójśc do tv na wywiad , pinidzia się wystroiła i gada żeby wynająć stylistę do ubioru choinki zwykłym ludziom czy ona nie ma wstydu ? ja na jej miejscu wstydziłabym sie tak do ludzi powiedzieć, w jakim świecie ona zyje ? w los Angeles ? w Hollywood ? skąd się taka idiotka bierze ?

Ci ludzie żyją na innej planecie, oni nie mają czegoś takiego jak poczucie wstydu czy myślenie o tym, że przeciętnego człowieka po pierwsze na to nie stać, a po drugie nie jest takim snobem jak oni. Są oderwani od rzeczywistośc***przyziemnych spraw czy problemów - czego więc od nich oczekiwać? Zrobili sobie takie swoje małe poletko do włażenia sobie na wślizgu w tyłki i cieszą się z tego jak dzieci w piaskownicy. No i na zdrowie, na szczęście nie ma przymusu oglądania tych oszołomów 🖐️

Gość gość
czy tylko mnie Jolka drazni?!

Gość gość
odnosnie Jolki dziś :O słyszeliście jej wypowiedź gdy mówiła że nie chciałaby wyjechać na święta gdzieś na drogie egzotyczne wczasy ....ok to nie jest złe ale w tej chwili przerwał jej partner prowadzący i zapytała - a dlaczego ? za drogie są ? a ona......w tym momencie ......ha......spojrzała na niego jak seryjny morderca, parsknęła smiechem , przechyliła się do przodu ze smiechu , powiedziała - drogie....ha ha ....no proszę cię.....ty jak coś powiesz to .....coś tam coś tam .......daj spokój i takie spojrzenie na niego z pogardą :O Pieńkowska zaczeła mówić że musi mieć święta w Polsce bo tu rodzina, zwyczaj itd ale chodziło o tą reakcję na jego pytanie, zaeragowała jak 14 letnia gimbusiara bogata , ja piertole :O