Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XAXAXOXO

Problem Prawiczek i Tirówki

Polecane posty

Gość XAXAXOXO

Mam 24 lata i niestety nadal jestem prawiczkiem... ochota na sex u mnie jest już ogromna porostu mam gigantyczny nigdy nie zaspokojony popęd i chcec na sex... zastanawiałem się żeby zapłacić jakiejś małolacie 100zl za ten problem ale okazało się ze one nawet jak sa puszczalskie to zgrywają święte i jedyne co słyszę ze "one tylko jak kochają" (co za bzdura) nie mam w okolicy żadnej agencji a wyjazd gdzieś dalej odpada finansowo sponsoring tym bardziej jedyne co jest to te tirówki! niby straszne ale przecież ktoś z nich korzysta są to ładne młode dziewczyny nie jakieś stereotypowe Rumunki czy cos... co o tym sadzicie? lub może ma ktoś w tym doświadczenie?

takie w okolicy sa niedostepne z ogloszen zlalalem tylko stare kolo 40 - 50 albo grube albo jedn i drugie

niee te 40 z ogloszenia odpadaja nie sa wgl pociagajace zero kobiety moze jak ktos to lubi ja nie :O te tirowki sa przynajmniej atrakcyjne i mlode...

myslalem nad tym zeby dac te 100 jakiejs malolacie to by byla opcja idealna czysto strannie i bez stersu ale nawet takie o ktorych wiadomo ze juz sie puszczaja udaja z awszelka cene swietoszk a jak prosze znajome by popytaly w swoim gronie to dostaje kretynskie odp ze ona takich nie zna i nic niewie :O

Gość gość
Autorze czy ty mieszkasz w pcimie dolnym, ze nie ma w twoim miescie normalnych dziewczyn, ktore moglbys znalezc chociazby na czacie? To jest jakies prowo chyba

jedna wgl mnie wkuwrila :D mielismy uklad ona miala lat 15 i leciala jak p******* na takiego 20 latka ktorego ja znalem mialem zwyczajnie ich umowic ona w zamian miala mi zalwtwic jakas ze swoich klezanek :D ja oczywiscie sie wywiazalem a ona? teksty ze ona musza tylko z milosci ze to nie dostepne albo rdy w stylu "wybierz sobie ktoras z mojego fb i ja zgwalc"

Gość gość
zalosny jestes ,a dziewczyna musiala by byc glupia zeby d******y za 100

najwyrazniej tak.. takich pcmiow dolnych w polsce wyobraz sobie mnostwo na czacie nigdy nie trafilem na nikogo z okolicy...

Gość gość
No ja z perspektywy kobiety to jestem w szoku. Pierwszy seks zawsze zostaje na cale zycie. Zalozmy, ze kiedys bedziesz mial kobiete ktora bedziesz kochal. Bedziesz jej pierwszym mezczyzna i ona zapyta sie Ciebie czy masz juz pierwszy raz za sobą. Nawet jeśli sklamiesz jej ze nie, to i tak bedziesz zyl z przeswiadczeniem, ze ją oklamales. A w rozmowach z kolegami tez nie wypadniesz najlepiej. 'Zrobilem to z tirówką'. Ble. Do tego taka tirówke to o tej porze roku to trzeba najpierw rozgrzac w samochodzie bo marzna na ulicach. Fuuu.

Gość gość
Jakich pcmiow? Ile ty masz lat dziecko, 5?

poco mam zakladac "co kiedys powiem kobiecie" majac lat 16 zakladalem ze zrobie to majc 18 majac lat 18 zakladalem ze standard jest kolo 20 majac lat 20 stwierdzilem ze owszem wiekszosc znajomych ma to juz za soba ale poczekam bo mam czas majac lat 22 zauwazylem ze jestem w tyle a ochota na sex rosnie tylko czemu mnie omijaja mozliwosci a innych nie teraz majac 24 mam dalej rozmyslac "a co jak kiedys" ?

Gość gość
haha! :D

Gość gość
No faceci to świnie bez zadnych zasad, o tym wszyscy wiemy :D ale trzeba pomóc autorowi. Gdzie mieszkasz?

Gość gość
Widocznie autor to jakis burak skoro nie potrafi se znalezc dziewczyny i pozostaly mu tylko d****** Owszem gowno wiem o facetach, cale szczescie! O mezczyznach troche wiecej.

Gość prawictwo pospolite128
Tirówki nie sprawia ze poczujesz sie lepiej . Będziesz czuł sie jak smieć ..

nic innego mi widac nie zostalo... sprobuje na sywestra zwyczajnie porecic sie po miescie i poszukac jakiejs pijanej choc niezbyt wierze ze to sie uda

Gość gość
Taki zdesperowany facet musi byc oblesny, nie dziwie sie, ze nikt cie nie chce.

najwidoczniej jestem skoro dziewczyny chca znajomosci bez kontaktu fizycznego a teraz sobie daruj takie wypowiedzi

Gość gość
nie rób tego, poczekaj na ❤️, nie rób z siebie niewolnika seksu, bo się uzależnisz od tego i będziesz żałował