Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czysta łazienka wskazówki

Polecane posty

Gość gość

Co pewien czas robimy porządki w łazience, bo są miejsca i zakamarki, których nie myjemy na co dzień. Takie elementy jak płytki na ścianach, elementy oświetlenia, kąciki i zakamarki wymagają dokładnego wyszorowania raz na jakiś czas. Może można już na etapie aranżacji łazienki wyeliminować problemowe do sprzątania miejsca?

Gość gość
W mojej łazience nie ma w zasadzie miejsc i zakamarków, których nie myję tygodniami czy miesiącami. Jedyne niedostępne miejsca to te za pralką, ale też systematycznie ogarniam. Nie wiem w ogóle o czym mówisz. To jakiś wstęp do reklamy, czy co?

Gość gość
jakas nerwowa kolezanka do odpowiedzi Ci sie trafiła:). na pewno przy aranżacji łazienki mozna o tym pomyśleć jak wszystko ułożyć by takich miejsc był jak najmniej. U mnie tez najwiekszy problem jest "za pralką". Ale krótka rura odkurzacza daję radę:). A poza tym - co tydzień sprzatam wszystko na glanc:)

Gość gość
Oczywiście, że warto już na etapie aranżacji pomieszczenia zadbać, by jego wyposażenie było łatwe do utrzymania w czystości. Urządzając pomieszczenie wybierajmy produkty o prostej formie i gładkiej powierzchni, jak baterie Urban. Brak niepotrzebnych zagłębień czy rowków sprawia, że nie osiada w nich kamień i nalot z wody, a chromowane powierzchnie są łatwe do czyszczenia. http://www.roca.pl/szukaj?id_grupy=100&szukaj=urban

Gość gość
No, mówiłam, że wstęp do reklamy, to jakaś idiotka musiała się wymądrzyć.