Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucyferitum

Hans Zimmer czy go lubicie sluchac

Polecane posty

Gość lucyferitum
Tak zyczymy;-) do nastepnej wigilii to ju na bank bedziesz miec,szkoda ze mikolaj w tym roku niepomyslal o tobie bo moze juz by byl hehe ale jest jeszcze okazja dostac,,prezecik" pod choinke..

Gość lucyferitum
Ja nic do niemcow niemam a tak to trzeba mu przyznac wybitny kompozytor!! ale ze do gier komponowal muzyke to niewiedzialem...

Gość gość
No zobaczymy:). Do tych gier nie wiedziałam ze to on. A wiem o czym mówisz bo brat w to gral więc coś do ucha wleciało:).

Gość lucyferitum
Dobrze ze zamiescilem ten post bo co jakis czas dowiaduje sie o nim cos nowego hehe

Gość gość
jest tu ktoś jeszcze - wczoraj tak fajnie się go słuchało. Może dzis też?

Gość gość
oj szkoda:)

Gość lucyferitum
dzis jestem lecz niedlugo niestety,jesli i ty dzis jestes wpadaj pogadtamy chwilke;-)

Gość lucyferitum
no coz niema nikogo szkoda,ale bede dzis okolo godziny 21:00 zapraszam i pozdrawiam, aaaa wesolych swiat;-)

Gość lucyferitum
Ok juz teraz naprawde zmykam,posluchalem kilka kawalkow Kenego np.Jasmine Flower tez fajny i taki troszke azjatycki hehe ok uciekam

Gość gość
Lucyferitum dzięki. I wzajemnie jakbyśmy się tu juz nie spotkali:)

Gość gość
Lucyferitum dzięki. I wzajemnie jakbyśmy się tu juz nie spotkali:). I pamiętaj o naszej umowie co do wigilii i pierwszej gwiazdki:)

Gość lucyferitum
Ok bede o tobie pamietal napewno,no jak ja obiecuje to niema ba.. hehe ale wrazie czego i tak do zobaczenia na kafeterii;-) pozdrawiam wesolych swiat

Gość gość
Mało kto wie że Hans Zimmer skomponował kultową ścieżkę dźwiękową do równie kultowego serialu-Miami Vice.

Gość lucyferitum
Oj tak bardzo dobrze pamietam ten serial,ale o wkladzie hansa w ten serial niewiedzialem.. tez jestes jego fanem/fankom? Ja zaczelem szperac po necie za nim po filmie Black Hawk Down mial tam kilka utworow. Do tej pory mam kilkadziesiat kawalkow i szukam dalej,ale dzieki uprzejmosc***ewnej osoby zaczynam odkrywac innych znakomitych wykonawcow za co jej bardzo dziekuje! pozdrawiam

Gość fioletka31
ja nie znałam go az do dziś, gdy weszlam na ten temat, dzięki :)

Gość gość
soundtrack z Króla Lwa. <3

Gość gość
Nikt nie wspomniał o ścieżce z Gladiatora i duet z Lisą Gerrard! Uwielbiam Hansa i Lisę!

Gość gość
No i topic żyje a i mamy nowych zafascynowanych:). Co do Gladiatora to mysmy tu jeszcze o wieeelu filmach nie powiedzieli:).

Gość gość
Chociazby Piraci z Karaibów

Gość lucyferitum
Tak zyje swoim zyciem hehe ciesze sie ze moglem pomuc odkryc go komus i ze tak jak mi jego muzyka sie podoba. Teraz szperam po necie i szukam,moze gdzies koncert zaplanowal hehe pozdrawiam

Gość lucyferitum
Hans Zimmer-Lost but won posluchajcie tez daje rade

Gość gość
Lucyferitum ja misję spełniłam:)

Gość lucyferitum
Witaj,a ja tez wykonalem teraz czekam na info od ciebie czy poakutkowalo;-) bo tak intensywnie ci zyczenia slalem ze malo choinki niepodpalilem hehe

Gość lucyferitum
Witam,jak wam sie swietuje? Mam nadzieje ze dobrze. Chce sie zapytac o wasze zdanie na temat takiego zespolu jak,,AWOLNATION" jeden kawalek mi wpadl w ucho a mianowicie,,Sail" wypowiedzcie sie na ten temat jesli macie ochote lub nie jesli niemacie hehe. pozdrawiam wesolych

Gość gość
Lucyferitum dzięki:). Poczekamy, zobaczymy. Co do zespołu i piosenki - ten akurat to nie moja bajka. Na 7 dni znikam z topicu, lece do Norwegii a tam nie wiem jak będzie z dostepem do komputera:). Także udanego Sylwestra i wszystkiego dobrego w NR!

Gość lucyferitum
Ok milej podrozy ci zycze,i badzdzo dziekuje za zyczenia,rowniez ci zycze udanego sylwestra. No z ta piosenka to z ciekawosc***odalem. Wiesz co ten moj temat to chyba niestety smiercia naturalna padnie bo chyba tylko my sobie gadkamy na nim hehe ok jeszcze raz wszystkiego naj naj do,,zobaczyska".

Gość lucyferitum
No i brak zainteresowania chyba tym moim postem hehe a czy ogladal ktos z was film,,ostatni mohikanin"? Ja niestety jeszcze nie ale mam muzyke Hansa z tego filmu,bardzo fajna. Tak o wielu filmach nawet niewspomnielismy a jest ich sporo: piraci z karaibow,ostatni samurai,pearl harbor,incepcja i wiele innych. Ciekawi mnie jedna rzecz,czy hans zimmer daje koncerty w np.filharmoniach czy tylko skupia sie na studyjnej pracy kompozytorskiej, licze na jakies odpowiedzi/podpowiedzi i z gory dziekuje pozdrawiam lucyferitum

Gość gość
Hej. ja już w domu-było SUPER! Co do koncertów nie mam pojęcia, a Ostatniego Mohikanina nie oglądałam.

Gość lucyferitum
hhyymmm widze ze ci sie impreza udala,to fajnie ciesze sie.No ja i sylwestra mialem do d.. hehe ale to nic za rok sobie odbije, oj juz dawno niezagladalem na cafe ale ciesze sie bardzo ze wrocilas i sie odezwalas? Powiec mi tak z ciekawosci jaki gatunek muzyki lubisz? Mi z wiekiem(hehe napisalem jak bym mial conajmniej z 50-ke) gust sie zmienial a teraz,,stanol"na raczej spokojnych kawalkach,ale ostatnio wpadl mi do ucha zespol Imagine dragons. Pozdrawiam