Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziadkowie mnie nie lubią na święta dali mi tylko 50 zł

Polecane posty

Gość gość

sknery cholerne!! po 80 lat już mają dlaczego zli ludzie żyją tak długo a dobrzy szybko umierają...dziadkowie mają full kasy mogli by mi samochód kupić jakby chcieli ciekawe komu spadek się dostanie ech;/

Gość worek od odkurzacza
mnie za to bardzo lubia bo co i rusz probuja mi do domu wrzucac swoje smieci ktorych nie chce im sie wynosic 🖐️

Gość gość
Ja zawsze dostaję po dwie stówki, na święta, urodziny, imieniny i dzień dziecka, a jestem po 30ce, heh. Od rodziców tak samo.

Gość gość
Mnie dziadek też nie lubi, bo umarł i kto mi teraz da kasę? Ciesz się, że coś wogóle dostajesz, bo mój drugi dziadek nie chciał dać kasy na życie to spalił pieniądze

Gość gość
Ode mnie bys dostal po pysku :-D

Gość gość
ciesz sie ,ze w ogole cos masz :O ja p*****le, ja nie mam dziadkow np, mimo mlodego wieku, roszczeniowy glupi czlowieku

Gość gość
No tylko że moi dziadkowie są nadziani i spokojnie mogliby dać więcej;)

Gość gość
Nie bądź taka roszczeniowa! Ciesz się ze żyją, moich dawno juz nie ma. Wszystko ci się należy za to żyjesz, czy jak?

Gość gość
a z czego ma sie cieszyc, ze zyja? pozytku jak widac nie ma z nich skoro dostaje tylko 50 zl i nie lubia autorki/autora

Gość gość
Z takim nastawieniem do życia, nic dziwnego, ze cie nie lubią. Pracowali cale życie, teraz z tego korzystają. Ja bym ci w morde dała, bo ci się należy.

Gość gość
ja bym ci nic nie dał

Gość gość
Mam się cieszyć że zyją...jakbyś ich znał/znała... to nadziane sknery mają mnie i moje rodzeństwo totalnie gdzieś. Wiecie to taki rodzaj ludzi co w każdą niedzielę siedzą w 1 ławce w kościółku a w domu wyzwiska,alkohol itp. A 50 zł rzucili żeby uciszyć swoje sumienie.

Gość gość
Nie mają tak naprawdę obowiązku ci nic dawać. Ale skoro się nie lubicie, to i tego nie oczekuj od nich. Odetnij się od nich, skoro są tacy okropni.

Gość gość
Dziadkowie powinni być od rozpieszczania wnuków. I tak zazwyczaj nic nie robią na emeryturze.

Gość gość
Nonsena egocentryczne podejście. Pracowali kilkadziesiąt lat, wychowali dzieci i teraz mają czas żeby nareszcie się zająć sobą. Nie są służącymi własnych dzieci i wnuków. Ta wyjątkowo roszczeniowa i nie opowiedzialna postawe często niestety się w Polsce spotyka. To ze ich dzieci maja dzieci to juz ich wybór i powinni się nimi zająć.