Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosia Brewicz

Wózek spacerowy

Polecane posty

Gość Tosia Brewicz

Pech chciał, że akurat przed samymi świętami zepsuła mi się spacerówka. Prawie że nowa, ale uszkodzenia są takie, że gwarancja ich nie obejmie. Szukam jakiegoś ładnego dziecięcego wózka, spacerówki i tak dzisiaj się rozglądałam wstępnie. W oko wpadło mi kilka modeli, np taki, który nazywa się Senso, nie jest ciężki i koszt nie jest jakiś bardzo wysoki. Mam tylko pytanie czy jest stabilny i wart zakupu?

Gość gość
Co prawda nie mam tego wózka, ale jak szukałam spacerówki dla swojej córci to właśnie już prawie się na niego zdecydowałam, ogólnie wyglądał bardzo stabilnie, podobał mi się też jego wygląd, materiał i to że był naprawdę lekki, ale oglądałam też spacerówkę Lira 4, też bardzo fajna, lekka, łatwo się składa, wogóle posiada ciekawy system amortyzacji, wózek jakby sprężynował, czego nie spotkałam w innych wózkach tego typu, jednak była ona trochę droższa, długo myślałam z mężem, aż w końcu decyzję podjęła za nas nasza córcia, wsiadła do Liry 4 i już nie chciała wyjść i tak właśnie posiadamy ten model.

Gość gość
Ze spacerówek lekkich i łatwych do złożenia to ja polecam Jane Muum. uzywamy jej od 5 miesięcy i jest super. Fajnie lekko mi się ją prowadzi,do tego obracane siedzisko i regulowana wysokość rączki. No ja ją pokochałam od pierwszej chwili

Gość gość
lekki ale kiepska konstrukcja ja polecam cam micro inglesina trip maclaren xt quinny zapp mams&papas swirl

Gość gość
ja posiadam wózek ritmo, jestem mega zadowolona