Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest że podobam się wielu facetom ale zwykle akurat nie tym co

Polecane posty

Gość gość

mnie się podobają?? a rzadko ,który mi sie naprawdę podoba, fakt ,ale jak już taki się znajdzie to akurat nie zwraca na mnie uwagi... Podobam sie tez nie raz przystojnym ,ale takim co nie są w moim typie

Gość gość
A jacy Ci się podobają? To odpowiem na Twoje pytanie

Gość gość
hmmm, nie wiem jak opisać ten typ facetów, ale szczupli, dość wysocy , troche o dziewczecej urodzie ,ale tej bez przesady np Filip Tlolinski mi sie podoba jak ktoś pamieta gral np Ignacego w Przepisie na Życie ( tego młodego kochanka Poli) Sama jestem też szczupła, zadbana, blondynka podobno ładna...

Gość gość
A podobam się bardzo często brunetom , wyoskim dośc przypakowanym ,albo takim zwyczajnym facetom ,ale bez polotu... a ja lubie jak facet ma to coś w sobie... z charakteru jak na poczucie humoru, jest inteligentny , raczej smiały ,ale nie cwaniaczek jakiś

Gość gość
Aaa.. Myślałam, że pod względem charakteru nie odpowiadają. No cóż. Widocznie szczupli o dziewczęcej urodzie wolą inny typ kobiet, może właśnie puszyste;)

Gość iluzionn
o bliska mi ta problematyka...

Gość gość
może... ja jestem szczuplutka , drobna i jak na ironię podobam się raczej tym ,, duzym" facetom. A ja lubie wysokich ,ale takich szczupłych i jakby to powiedzieć ,, smukłych" jeśli ktoś wie o co mi chodzi ;) Ale może kiedys trafie na takiego co oboje się sobie spodobamy.... najgorsze ,że takich facetow jest dosc mało

Gość gość
Ale faktycznie tak jest ze zazwyczaj szczupli lubią babę z wydatną pupą i biustem. Nie wiem czy mimo szczupłosci takie posiadasz, ale to może być klucz:D

Gość gość
średnio , nie jestem płaska jak deska biust mam C czyli 88 w biuście , 70 pod , w talii mam 61, w biodrach 90 więc sylwetka raczej kobieca mimo wszystko ,a i ważę 47 przy wzroście 160 Jakoś obiekty moich westchnień sa często z dziewczynami,które wydaja mi się zupełnie przeciętne, a może to tylko moje wrażenie...

Gość gość
np chłopak ,który mi się podoba teraz jest z taką dziewczyną jak dla mnie nijaką tzn taka mysia szatynka ,średniej postury, z duzym nosem w dodatku... nie żebym tak pisała z zazdrości ,ale serio ją tak postrzegam jako nie zbyt piekną . wiadomo, uroda to nie wszystko i może go ujęła czymś innym ,ale z wygladu też chyba musi mu się choc troche podobac

Gość gość
"Ale faktycznie tak jest ze zazwyczaj szczupli lubią babę z wydatną pupą i biustem. Nie wiem czy mimo szczupłosci takie posiadasz, ale to może być kluczsmiech.gif" a ci nieszczupli lubia taka drobną?

Gość gość
no właśnie na mnie jakos leca tacy bardziej przy sobie, tzn nie w sensie ,że grubi ,ale tacy co mają wiecej mięsni, ciała... chociaż szczupłym też się wielu podobałam ale byli jacys tacy pospolici bez takigo polotu , bez tego czegos , tacy jacys zwyczajni

Gość gość
no ten aktor co pisałam ma w sobie to coś, z wygladu i zachowania ;) ale pewnie znając zycie akurat w jego typie bym nie była

Gość gość
bo w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało naraz. I takie jest życie.

Widocznie nie jesteś w typie tych, co ci się podobają. No czasem tak jest. Za mną np. o wiele częściej szaleją blondyni, przystojni wysocy (i są w moim typie!). Zdarzały się podrywy ze strony brunetów i szatynów, jednak to częściej blondyni do mnie podbijali. Coś musi być w urodzie, co sprawia, że podobamy się określonej grupie facetów.

Gość gość
no właśnie, 90 % facetów,którzy do mnie podbijaja to właśnie bruneci albo ciemni szatynki , 4 moich facetów na stałe z 5 miało ciemne włosy... nie potrafie tego wytłumaczyć ... a mói ideał to ciemny blondyn , szczupły i wysoki

Gość gość
a jesteś blondynką czy brunetką?

Gość gość
tzn może było i tak ,że spodobałam się i takim którzy mnie się bardzo podobali ,ale nic z tego nie wyszło na dłuższą metę... np jeden to był rosjanin, którego poznałam na wakacjach za granicą ( w Tunezji, on tez bym na wakacjach) miałam wtedy może 16 lat on ok 20 i sam mnie zaczepił ,a był piekny, prawie mój ideał... ale jak wróciłam do Polski skoczyło się na kilku mailach i kontakt się urwał...

Gość gość
blondynką już pisałam. tzn naturalnie taka powiedzmy jasną szatynką ,ale rosjaśniam włosy bo w blondzie mi najładniej i wszyscy tak mówią

Gość gość
ja pytałam "E tam zaraz para my tylko seks"

Gość gość
ale czy blondynka z blondynem by źle wygladali? mnie się wydaje ,że ładna by z nas była para...

Gość gość
mi sie takie pary nie podobają.. Faceci chca urozmaicenia, a nie swoich kopii

Gość gość
no nic może kiedyś jednak spotkam ten mój ideał....

Gość gość
ShereKhan- dlaczego załamka?

Gość gość
bo podoba mi się konkretny typ facetów? jakoś nie widzę w tym głupoty... mam prawo się kierować wyglądem ,a nie tylko charakterem

Blondynką i przyciągam blondynów. szatyni i bruneci też mnie się podobają, ale blondyni są bardziej w moim typie :)