Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest że podobam się wielu facetom ale zwykle akurat nie tym co

Polecane posty

ShereKhan, też twierdzę, że odpowiedź jest dosyć oczywista, ale głupio tak autorkę sprowadzać na ostro na ziemię :P

zresztą sama jej sobie udzieliłaś.Natomiast ty robisz z tergo jakieś zagadnienie psychoanatomiczne

Gość gość
omg...tez mi sie tłokiński podoba, jak fix!!! Jestem fanka brunetów, ale Filipek mnie urzekł <3

I nie odmawiamc**prawa do kierowania sie nawet węchem:DDzizus jaktakie kretynki utrzymuja sie przy życiu?:O

Gość gość
ShereKhan- to nawet pofantazjowania o moim ideale na forum mi odmawiasz? :P

Gość gość
a tak a propos to wkurzaja mnie takie osoby jak ShareKhan sztywne i rozmawiające tylko na oczywiste tematy ,silace sie na siłe na bycie "ynteligentna" :p troche luzu , dziewczyno bo stara panną zostaniesz jak będziesz taka sztywna, z koleżankami nigdy nie plotkujecie o facetach?

a mnie wkurzaja kretyni tacy jak ty:)Akurat na "ynteligencje" przy was nie muszę się silic i co więcej nie mam takiej potrzeby

Gość gość
no tak ty przewyższasz pod tym względem nas wszystkich :P chyba wpędzilaś mnie w kompleksy ;)

Gość gość
Proszę. A jak temat nie jest dla ciebie to po co sie w nim wypowiadasz? Po co tracisz swój cenny czas ,ktory mogłabyś wykorzystac na inteligentniejsze zajęcia np słuchanie arii operowej na you tube ? :D

Gość gość
deliberowania? no tak przeciez nie użyjesz zwykłego słowa jak np dyskutowania bo to za proste dla ciebie... ciekawe czy w towarzystwie też uzywasz takich słow na codzien ?;) Pewnie tak bo to sama elita intelektualna i musi się ładnie wyslawiać ...

Już to sobie wyobrażam: "Witajcież moi zacni przyjaciele. Po-deliberujmy zatem!" Ja też tak mówię w towarzystwie. Ba! Nawet wszyscy tak się wypowiadamy (-> %) :P