Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

udawanie uczuć

Polecane posty

Gość gość

jak można być tak perfidnym i udawać uczucie do kogoś podczas kiedy tak na prawdę kocha się byłą. Nie wiem już jak to przeboleć i zapomnieć.

Gość gość
tylko czego? ja już na prawdę nie mogę, nie radzę sobie. Nie chodzi tu tylko o to, że mnie nie kochał. Ale on mnie również nie szanował, krzywdził na każdej możliwej okazji. Wiem, powiedzie, że to moja wina bo na to pozwalałam. Tak, zgadzam sie z tym. Ale ja go kochałam i ciężko było odejść zwłaszcza, że pięknie umiał manipulować. Nie mam siły nawet dokładnie opowiadać co ten człowiek nawyprawiał i jak bardzo mnie to wszystko teraz boli.

Gość gość
też mnie to spotkało, wiem co czujesz.

Gość gość
Zapewne ani Ciebie nie kocha ani bylej. Zapewne nie jest zdolny do milosci.

Gość siina
też kiedyś byłam w takiej sytuacji, posłużyłam za chusteczkę na otarcie łez tak już jesteśmy dziwnie skonstruowani, niezależnie od płci, że im gorzej nas ktoś traktuje tym bardziej chcemy z nim być z czasem będzie lżej, swoje trzeba przecierpieć

Gość gość
coś w tym jest, że ktoś źle nas traktuje a my i tak kochamy i robimy wszystko aby druga osoba była szczęśliwa. Jakiś archetyp kobiety z jaskini chyba się wkradł we współczesne czasy. Nie wiem, czy jest zdolny do uczuć, wobec mnie tylko kłamał. Bo to co wyprawiał i jak mnie podle potraktował świadczy raczej o tych negatywnych uczuciach tylko. Dobrze chociaż tyle, że zauważyłam to w miarę szybko i odeszłam, zresztą nie miałam wyboru bo w pewnym momencie przegiął- zaczął mnie obrażać przy moich znajomych. Chamsko wyzywać.

Gość gość
Co Wy chcecie od niego?

Gość gość
to znaczy?

Gość gość
udawanie niewiniątka

Gość gość
nie kochał ani ciebie ani jej, poważnie. nie przejmuj się tylko ciesz

Gość gość
Moze czegos sie obawia? Tak jest tez gdy sie kogos kocha.

Gość zielonyFlakonik
mnie to spotyka permanentnie.... wiem co to znaczy, jedni maja wiecej sily-odchodza, inni sa slabsi tkwia w takim zwiazku. Oczywiscie nikogo nie oceniam, ludzie z roznych powodow sa z osobami ktore je krzywdza