Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta z klasą

Polecane posty

Gość gość

co to według was oznacza?

Gość gość
wykształcona, z dobrą pracą, samodzielna, elegancko, schludnie ubrana.

Potrafiąca wybrnąć z każdej sytuacji, kulturalna, z dobrym gustem, nie wywyższająca się!

Kobieta subtelna, ale konsekwentna i stanowcza. Taka, która ma dobry, ale skromny i klasyczny gust. Inteligentna, z inteligentnym poczuciem humoru. Niewiele takich znam.

Gość gość
Kobieta z klasą to LedZeppelin. I mówię w 100 procentach szczerze.

Gość tamaris1
-kulturalna -w trakcie rozmowy nie naduzywajaca slow: "yyyyyy" "że ten no" itp ubierajaca sie dosc elegancko -pracujaca. tzn moze miec chwilowe epizody bezrobocia np gdy stracila prace i szuka nowej ale nie wchodzi w gre wieczne bezrobocie -z w miare dobrym wyksztalceniem

Gość gość
Kobieta z klasa, to taka kobieta, ktora nie bywa na kafe :D

Gość gość
Kobieta z klasa to nauczycielka, która dostała wychowawstwo :D

Dużo o dobrym guście, ubiorze, elegancji ale czy to aż takie ważne?..... hmmm.... Moim zdaniem kobieta z klasą nie plotkuje, nie obgaduje, nie zagląda dla sensacji innym w życiorys nie odnosi się do ludzi po chamsku tylko dlatego, że jest od nich "wyżej" w społeczeństwie. Kobieta może mieć najlepszy gust, super ciuchy, piękny makijaż być inteligentna, wykształcona, samodzielna ale jeżeli powyższych kryteriów nie spełnia to klasy nie ma.

Gość gość
dzięki za odpowiedzi, tak mnie naszło co to w tych czasach oznacza. odpowiedź, że kobieta z klasą nie bywa na kafe, hmm :D coś w tym jest. no, może bywać ale nie pyskuje jak kury w kurniku ;)

Gość gość
kto mnie już zaczepia?

Gość moj Ty slodki Zeppelinku
Buziaczki:-)

Gość lalalalilalo
Niestety ale czesto tzw kobieta z klasa jest zimna wyrachowana suka ktora potrafi swietnie grac. Faceci sie na takie nabieraja, bo to nie zona mila przytulna, tylko drapiezna kocica zrobiona w kazdym calu aby zdobywac.

Gość gość
jakby się taki złośliwy lachonek logował, to przynajmniej mogłybyśmy czasem skonfrontować poglądy. a tak?

Gość gość
lalalilo, a czemu zaraz z klasą=zimna wyrachowana suka, która nie może być ciepła? :|

Gość lalalalilalo
Moje spostrzezenia bardzo powierzchownej oceny kobiety ktora swoja uroda, powierzchownoscia wlasnie gra kobiete z klasa. Oczywiscie nia nie jest, ale na pierwszy rzut oka wlasnie taka kocica robi wrazenie kobiety z klasa. Cieple kobietki nie maja tego gorsetu ktory stawia do pionu. Cieple kobiety nie dystansuja inne kobiety swoja powierzchownoscia. Takie kobiety z klasa maja zarobaczone dusze, ale sa tak zrobione ze wzbudzaja podziw i zazdrosc.

Gość gość
jezu, mówisz jak Natanek o Hello Kitty!

Gość gość
kobieta z klasą to moja koleżanka, zawsze perfekcyjny makijaż i fryzura, gustowny czysty ubiór, nigdy brudne buty, zadeptane nogawki czy pognieciona bluzka, ponadto posługiwanie się poprawną polszczyzną, duża wiedza ogólna , absolutny brak wścibstwa i plotkowania, moja koleżanka nawet w krzakach nie sika

Gość gość
Mi kobieta z klasą kojarzy się z taką panią bizneswoman tzn dobrze wykształcona inteligentna ambitna samodzielna do tego elegancka która ma własne zdanie i swój styl

Gość gość
Dla mnie kobieta z klasą nie musi być zimną i drapieżną kocicą. Nie musi też być bogata i wyprasowana w kant. To moze być mama, może mieć nieidealną figurę. Ale musi być zadbana w nienarzucający się sposób, seksowna ale nie wulgarna. Strój zawsze czysty, buty tym bardziej. Włosy świeże. No i inteligentne poczucie humoru, wiedza, umiejętność zachowania się w każdej sytuacji właśnie z klasą.

Gość gość
"kobiety z klasa maja zarobaczone dusze, ale sa tak zrobione ze wzbudzaja podziw i zazdrosc." no tak, lepiej być półinteligentną kwoką z tłustymi włosami, brudnymi butami bez własnego zdania.

Gość lalalolilalo
A osobiscie uwazam ze kobiet z klasa oczywiscie ze jest powierzchownie zadbana, ale posiada wszystkie pozytywne cechy wewnetrze o ktorych napisalyscie. Bardzo trafnie. Swoje zdanie opieram na podziwie jjednego faceta ktory sie slini na widok takiej jednej mowiac jaka to na ma klase a ja wiem co to za jedna jedza k****a itp

Gość lalalolilalo
Swoje zdanie ktore wczesniej opisalam,tej powierzchownej oceny ktora nijak sie ma do klasy a jednak udaje ja na pierwszy rzut oka

Gość gość
no chyba, że tak. takie drapieżne suki nie mają klasy

Gość gość
dla mnie kobieta zklasa w 21 wieku to przede wszystkim kobieta samodzielna,a nie uwieszona na mężu jak wiekszość tu obecnych