Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zareaguje mój kolega na taki sms

Polecane posty

Gość gość

Mam ochotę mu napisac "chcialabym, żebyś przyjechał teraz do mnie z butelka wina, a pózniej przywiązał moje ręce do ramy łozka, rozebrał i zrobił ze mna co chcesz" faceci, jak byscie zareagowali na taki sms od kolezanki? dodam, ze dosc atrakcyjnej kolezanki.

Gość gość
a gdzie mieszkasz to juz jade

Gość gość
w warszawie ale chce, zeby przyjechala do mnie konkretna osoba, a nie ty ;)

Gość Radek90
Zależy jak 'blisko' jesteś z tym kolegą, czy czujecie do siebie mięte oraz były już wcześniej jakieś próby wyjścia poza koleżeńskie układy. Generalnie to może się poczuć jak jakiś ogier na zawołanie. Albo jak ciapowaty to się przestraszy. Nie doszło między Wami wcześniej do jakiejś intymności, że aż tak dosadnie mu musisz o tym pisać?

Gość gość
on jeszcze mnie nie bzykal

Gość gość
ja mieszkam w lomiankach moge zaraz jechac do ciebie i twoje zyczenia spelnic,daj sygnal

Gość łakamaka
ciekawe co by mój facet zrobił jakbym mu tak napisała...pewnie by na to nasrał

Gość Radek90
Domyślam się, że jeszcze Cie nie rżnął. Delikatne tematy. Jak Ty byś zareagowała, gdyby Ci się podobał nawet w miarę i to on by wysłał takiego smsa? Zapewne większość z Was byłaby oburzona :P

Gość gość
Znamy sie słabo, włąściwie od niedawna. Widzieliśmy się kilka razy i za każdym razem iskrzyło, czułam ogromną chemię i on chyba też... jeszcze nidgy w życiu nie zdazyło się tak, żebym czuła takie pożądanie do konkretnej osoby, mam po prostu na niego OGROMNĄ ochotę

Gość Radek90
Uwodzi Cie? Co sprawiło, że czujesz pożądanie wobec niego?

Gość gość
Podoba mi sie fizycznie. Nie jest jakimś przystojniakiem, jest przecietny, ale ma cos takiego w sobie, że mam ochotę się na niego rzucić

Gość Badyl 39
Rzuc sie na Niego imponujac Mu szacunkiem i inteligencja

Gość Radek90
Heh, 'ma coś w sobie, ale jest przeciętny' :) Bo facet nie musi być modelem, żeby być atrakcyjnym dla kobiet :) Wiem, co oznacza to 'coś'. Jeżeli czujesz, że on by nie protestował, to przechodź do działania śmielej, dawaj znaki. Normalny, prawdziwy facet już bez tak oczywistych sygnałów zrobiłby to co do niego należy :) Sms jest zbyt pruderyjny, bo nie masz pewności w 100%, że na Ciebie leci. Już jak się przekonasz, że go jarasz, to takie smski możesz posyłać :) On też może nie będzie dłużny :P

Gość gość
a sprzed jego juz widzialas

Gość gość
też tak raz miałam facet niesamowicie na mnie działał, prawie się na niego rzuciłam, sex był fajny ale potem przeszło mi zupełnie. Facet za mną łaził jeszcze długo i miałam problem jak się go delikatnie pozbyć. Od tej pory zrozumiałam facetów.

Gość gość
każdy normalny facet by kupił ta butelkę wina i ogień do ciebie,taka prawda

Gość gość
i własnie przez takie myszy co biegają za pułapką normalne kobiety są same - po co faceci wolą się wysilać skoro inne go proszą, żeby je zerżnął :O

Gość to ja twoj facet
łakamaka ciekawe co by mój facet zrobił jakbym mu tak napisała...pewnie by na to nasrał ---to ja-twoj facet.Wlasnie stawiam klocka na telefonie,pozdro,nara

Gość gość
"""gość też tak raz miałam facet niesamowicie na mnie działał, prawie się na niego rzuciłam, sex był fajny ale potem przeszło mi zupełnie. Facet za mną łaził jeszcze długo i miałam problem jak się go delikatnie pozbyć. Od tej pory zrozumiałam facetów.""''----chyba sama nie wiesz co bredzisz.Jak mozna pisac ogolnie o wszystkich na podstawie jednej osoby.Musisz miec naprawde podle zdanie o mezczyznach i nawet sama nie zdajesz sobie sprawy jak sie mylisz.