Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleporazka

Facet bajeruje umawia sie na kawe a potem mowi ze ma dziewczyne

Polecane posty

Ty ciesz się, że powiedział w ogóle :P Mógł kłamać i dopiero byś się na gnidzie szukającej odskoczni przejechała. Też znam takich, powinni szukać podobnych sobie ;)

Gość gość
A to jakis dojrzaly mezczyzna czy młpody szczeniak ?

Gość aleporazka
W zasadzie z dwojga złego lepiej ze powiedzial. Może liczył na cos niezobowiazujacego, mimo iz ma dziewczyne. Dobrze ze chociaz do domu mnie odwiozł...:D

Gość aleporazka
30 lat facet ma

Myślę, że liczył na to właśnie. Ciągnięcie na dwa fronty jest męczące, a tu by przygr***** sobie fajną dziołchę, o wszystkim by wiedziała, pomagała się ukrywać. Cud, miód maliny.

Gość aleporazka
No właśnie krwawa dobrze myslisz...O nic innego nie mogło chodzic....

Gość aleporazka
Juz emocje opadaja, chociaz jak mi to powiedzial to nie wiedzialam czy mu powiedziec co mylse od razu czy udawac ze nic sie nie stało. Zrobiłam to drugie...

Ale cóż poradzisz, przynajmniej wiesz kogo w przyszłosci unikać jakby mu się związek posypał.

Gość aleporazka
Dokładnie!!!

A to źle, bo Ci d**ę będzie zawracał. Może jeszcze o koleżeństwie/przyjaźni gadał...

Gość aleporazka
Ale dla mnie ponizajace by było jakbym mu musiala powiedziec, obróciłby pewnie kota ogonem i powiedzial ze przeciez sobie nic nie obiecywalismy, ze sie tylko spotkalismy. Juz to przerabialam...Oleje go po prostu teraz i juz...

Gość aleporazka
A może ja go specjalnie teraz pobajeruje, niech sie nabierze :D

Gość aleporazka
Krwawa juz sie nie wypowiesz?

Gość gość
Ja jestem normalnym facetem, zęby myję co drugi weekend, golę się co rok, a skarpety zmieniam tak jak kobietę, co trzy tygodnie. Umówimy się?

Gość aleporazka
No jasne umówmy sie, imponuje mi jak facte sie nie myje :D

Gość aleporazka
A tak serio to jeszcze dzisiaj mi smutno

Gość aleporazka
Nikt sie juz nie wypowie?

Gość gość
może ten facet jest juz nudzony swoją dziewczyną? szuka sobie innej?? ja bym go chyba sobie darowała, bo jeśli teraz ja wymieni na cb, to skąd pewność że Cb potem nie wymieni na inną? A ile masz lat?

Gość aleporazka
Ja mam 25 lat, on 30. Ja nie szukam przygód ani zadnych zawiłych układów. Chce juz czegoś stałego, konkretnego, stabilnego. Nadal mnie zaprasza a w weekend widzi sie ze swoja dziewczyna. Wiem, ze z tego juz niec nie bedzie, ale jestem zła ze dałam mu przydział na działanie na moje emocje, i po tym jak dowiedziałam sie ze ma dziewczyne to doznalam szoku a potem smutku. Najpierw byla euforia, bo na to spotkanie czekałam juz z niecierpliwoscia. Tak ładnie i konkretnie do mnie sie odzywał. Oczywiscie komplementów nie brakowało i tego, że zrobiłam na nim ogromne wrazenie dlatego chciał zdobyc mój numer. Chyba odczuwam złosc i smutek, ze dalam sie zmanipulowac.

Gość aleporazka
Moge czuc sie zle, nie?

Gość aleporazka
Zawsze musze byc traktowana jako ta druga, nie rozumiem tego. Chyba sie juz wypaliłam i nie bede juz potrafila stworzyc zadnego zwiazku, bo ile razy mozna sie zawodzic?

Gość Dzulian
Kobiety boją się zadawać bezpośrednie pytania mężczyznom. Trzeba było go zapytać wprost po co w takim razie chciał się spotykać z Tobą? Dowiedziałabyś się i byłabyś krok dalej. Manipulują wszyscy: i mężczyźni i kobiety. Współcześni mężczyźni coraz bardziej upodobniają się do kobiet. Nie chcą zmieniać dziewczyny, póki nie przygotują sobie alternatywnej partnerki :)

Gość aleporazka
Byłam w szoku po prostu ale jak jeszcze zaprosi raz to zapytam.