Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szakalka90

Czy jest możliwe zapłodnienie z taką ilością zabezpieczeń

Polecane posty

Gość szakalka90

Witam, ostatnio około tydzień temu uprawiałam sex z moim partnerem i robiliśmy to w gumce + dni niepłodne + przerywana. Nie wiem czy to możliwe abym mogła zajść w ciąże, lecz wczoraj miałam dostać okres i nadal go nie mam (upłynoł 1 dzień) dopiero dzisiaj zaczeły bolec mie piersi ale tak jak zawsze przed okresem i teraz nie wiem czy go dostanę z moim chłopakiem panikujemy ale przy tylu zabezpieczeniach bardzo trudno zajść w ciążę dodam, że sex trwał chyba z 30-40 minut i mój partner po zakończonym stosunku wyszedł zemnie i spuscił mi się na brzuch po czym sprawdził czy gumka była szczelna (nadmuchał ją trochę) no i normalnie gumka była szczelna CHOCIAŻ NIEKTÓRYM MOŻE SIĘ TO WYDAWAĆ TOTALNIE GŁUPIE POPROSTU CHCEMY UWAŻAĆ. Jak jeszcze mi się coś przypomni to dopiszę to tutaj. Proszę o odpowiedz ponieważ mam lekki stresik mam 16 lat Jeśli uznasz, że to głupie co pisze to nawet nie komentuj ;) Pozdrawiam ;)

Gość szakalka90
Odpowie ktoś proszę

Gość szakalka90
No niech ktoś odpisze naprawdę się staram ;/

Gość gość
wydaje mi się, że nie powinnaś być w ciąży, ale pamiętaj, że żadna metoda antykoncepcyjna nie daje 100 % pewności masz 16 lat dlaczego już zaczęłaś uprawiać seks nie uważasz, że to jest dla ciebie za wcześnie ? ja miałam 22 lata po dwóch latach zdecydowałam się na seks, a teraz wydaje mi się że mogłam jeszcze poczekać

Gość szakalka90
Dziękuję za odp może ktoś jeszcze. Tak się złożyło, że już zaczeliśmy, lecz teraz zamierzamy zaprzestać się bzykać no niestety będzie bezpieczniej a jeszcze się nabzykamy hoho.

Gość gość
jesteś w ciąży! Za mało się zabezpieczacie dzieciaki a potem płacz

Gość gość
Gimnazjalisko zostaw sex mamie ,a ty przytul sie do jej cyca i sobie posij.C**kę podrap sobie grzebieniem

Gość gość
oczywiscie ciaza jest mozliwa,wielu z nas jest na świecie tak poczętych hahahaha

Gość szakalka90
Możecie tak nie dołować ? nic sie nie przedostało sprawdzaliśmy po dojsciu czy prezerwatywa jest szczela i była szczelna

Gość gość
Skoromialas dni nieplodne, to jakim cudem chcesz zajsc w ciąże? W jaki sposób je wyznaczasz?

Gość szakalka90
Za pomocą komputera, są przeróżne strony które same obliczają dni niepłodne dodam, że była to druga faza okresu było to jakieś 4 dni przed okresem czyli dnie niepłodne

Gość szakalka90
Pomocy niech ktoś jeszcze coś napisze

Gość gość
nie sadze zebys byla w ciazy, ja od 3 lat uzywam prezerwatyw. Final w srodku, nawet w dni plodne. Jak do tej pory w ciazy nie jestem i nie zamierzam byc:)

Gość szakalka90
Dziękuję chociaż ktoś normalny umie mi odpisać.

Gość gość
Też nie sądzę żebyś była w ciąży po tym co piszesz, a im bardziej będziesz się stresować to możesz wydłużyć czas przyjścia okresu. A wcześniej zawsze miałaś regularne cykle ze aż tak się martwisz?

Gość gość
IDZ DO GINEKOLOGA PO tabletki!!!

Gość szakalka90
No wcześniej miałam takie same cykle do 35-36 ale zawsze tak a już mi się spóźnia 4 dni od 35 dnia cyklu ;/ bolą mnie tylko piersi ale nie sutki tylko normalny ból jak przed okresem dodam, że mam temperature ciałą 35,9- 36 stopni Dziękuję za odp może ktoś jeszcze trochę mnie to uspokoiło dziękuję

Gość szakalka90
Mając 16 lat mogę się ubiegać o tabletki anty ?

Gość gość
proponuję przestać świrować i odłożyć seks zabawy na później :) ja z moim partnerem przez 2 lata zabezpieczamy się gumkami i kochamy się w gumkach w dni płodne do końca:) po stosunku sprawdza sie czy gumka jest cała ,wystarczy nalać do środka wody:) aha i możesz iść do ginekologa po tabletkę awaryjną w razie gdy gumka pęknie - nazywają się escapelle. Po za tym jesteś jeszcze za młoda na seks i odpowiedzialność:)

Gość gość
w wieku 16 lat możesz mieć jeszcze nieregularne cykle dlatego też przestań się obawiać że okres w Twoim wieku się spóźnia

Gość szakalka90
dziękuję za odp zapomniałam o bardzo według mnie istotnej sprawie jestem przeziębiona czy może to będzie jakiś powód braku okresu ;(( już tego nie zrobie a przynajmniej narazie mój chłopak to akceptuje razem mamy stres teraz ;/

Gość gość
oczywiście że mozesz iść do lekarza po tabletki ale hormony to jakaś masakra, ja sie po nich źle czułam, miewałam zapalenie pęcherza moczowego i spadek libido - pigułki powstrzymywały mnie od seksu:O:O:O

Gość gość
wyluzujcie się:) i tak uważaliście za bardzo - ryzyko wpadki jest wręcz znikome :D

Gość gość
Jak masz włoski na piczce to jesteś w ciąży

Szansa na ciążę bardzo mała, za to bardzo duża na opóźnianie się okresu w wyniku stresu. Najlepiej zrób jak najszybciej test, to się uspokoisz. I nie słuchaj tych starych wapniaków i moralizatorów, pewnie nikt ich po prostu nie chciał i teraz im żal d**ę ściska, że ktoś ma radosne życie od lat nastoletnich. Niech trzymają nawet do emerytury. :P Jak najszybciej udaj się też do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne. W Polsce można ustawowo współżyć od skończonego 15 roku życia i lekarz ma obowiązek wykonać odpowiednie badania i dobrać tabletki, jeśli pacjentka sobie tego życzy.

Gość szakalka90
Dziękuję za odp ;) chyba już się uspokoiłam

Gość post vasectomy
Test płytkowy raczej nie ma sensu. Za krótki czas, żeby coś wyszło. Uważasz, że takie opóźnienie w tym wieku jest całkiem normalne. Do tego dochodzi infekcja i duży stres spowodowany opóźnieniem (takie błędne koło). Jeśli chcesz się uspokoić to zrób badanie krwi na poziom hCG. Dzięki temu na 100% można potwierdzić, że nie jesteś w ciąży.

Gość post vasectomy
Miało być "uważam" a nie "uważasz" :-)

Gość gość
Wyluzuj! Okres może się przesunąć. W ciazy nie jesteś!

Gość szakalka90
to już 5 dzień czy to normalne, że już aż tak się spóźnia bolą mnie tylko piersi może mam o tym nie myśleć ? ;/ ale ciężko