Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szakalka90

Czy jest możliwe zapłodnienie z taką ilością zabezpieczeń

Polecane posty

Dlatego powinnaś zrobić test, inaczej nigdy sama się nie uspokoisz, a okres może się przesuwać tygodniami.

Gość Kasik36
szakalka90 Nie wydaje mi się byś była, bądź co bądź zabezpieczyłaś się, ale ja na Twoim miejscu zrobiłam bym test ciążowy lub badanie z krwi (hCG daje 100% pewność ewent. ciąży) a tak na przyszłość - pamiętaj by się zabezpieczyć dodatkow przez tabl. antyk. :) Nie przejmuj się, zadziałaj testem ewent. zrób badanie z krwi! :) I koniecznie daj znać co i jak. Pozdrawiam

Gość post vasectomy
Spóźniać może się nawet dwa tygodnie. Żona tak miała jak był u niej stresujący czas w pracy. U Ciebie jest stres związany ze spóźniającym się okresem, sądząc po tym co piszesz na forum to stres jest na poziomie wy.je.bi.śc.ie wysokim. Odetchnij trochę. Zrób test a jeszcze lepiej idź na badanie hCG.

Gość Tata36
Z własnego małżeńskiego doświadczenia wiem ze psycha może czynić cuda. Kiedy staraliśmy sie z żona o dziecko ona tez nie dostawała okresu po kilka kilkanaście dni. Potem leciała do ginekologa zeby sprawdzić czy sie udało a jak usłyszała ze nie ma ciąży to okres sie pojawiał w drodze do domu... ;-)

Gość szakalka90
PODSUMOWANIE: Ludzie i ludziska ;D dziękuję za odpowiedzi wczoraj kupiłam test i wyszedł negatywny było to jakoś 10 dni po stosunku. Dziś rano się budzę i mam to na co oczekiwałam bardzo się ciesze xD Najlepszy prezent na święta ;) Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt ;)

Gość Tata36
Czyli było dokładnie jak opisałem. Psycha wzięła górę nad fizjologią.

Gość Kasik36
No to super! byłam ciekawa jak to wszystko się rozwiąże, fajnie ze napisałaś :) Pozdrawiam :)