Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Æðelgast

Na profilu Królewny nic się nie dzieje

Polecane posty

Gość Æðelgast

Żadnych nowych polubień, żadnych nowych znajomych, żadnych nowych zdjęć... Hmm to chyba dobry znak...

Gość gość
podaj linka

Gość gość
to znaczy, ze jest zajeta ciekawszymi sprawami niz wirtualna "rzeczywistosc" na internecie. nie bede dawac przykladow, zeby cie nie dolowac, bo naprawde to zycze c***owodzenia w tej sprawie.

Gość gość
A dlaczego uważasz to za dobry znak?

Gość gość
ja tez chce zobaczyc profil

A czemu mam uważać za zły? I czy napisałem, że uważam to za dobry znak? Napisałem, że to chyba dobry znak, a to nie jest tożsame...

Gość gość
Poperdolony jesteś czy tylko udajesz?

Żadne z was nie zobaczy profilu Perłowej Królewny z wiadomych względów :D A piszę, że to dobry znak, bo Jej profil to dla mnie źródło wielu cennych informacji na Jej temat. Wiem, gdzie mieszka mniej więcej i w jakim towarzystwie się obraca. I raczej nie widzę nic niepokojącego. Wiem też, że na 98% nie jest zajęta. Po mojemu to dobre Boże znaki...

Gość gość
a ja bym chciała zobaczyć

Gość gość
Pana Boga to ty lepiej nie mieszaj do tych swoich halucynacji. :-)

Gość gość
Ja też uważam, że powinieneś wstawić przynajmniej jej fotkę. Przecież już kiedyś to zrobiłeś, więc co za foch teraz? /aadte/

Gość gość
Grzybki zażywasz? Czy klej preferujesz?

Ale wtedy popełniłem błąd, bo ktoś zaczął podawać szczegóły, których nikt przypadkowy znać nie mógł. Słowem, gdybym wstawił Jej fotę, wtedy mogłaby dotrzeć do Niej informacja, że o Niej piszę, a tego nie chcę :p

Gość gość
Co Ty nie powiesz. /aadte/

Gdybym wstawił Jej profil, wtedy któreś z was by wysłało wiadomość, że ktoś taki, a taki "wstawił Pani profil na kafeterii". Jaka byłaby Jej reakcja? Miałbym u Niej pozamiatane. A tak dyskretnie, dążę do celu

Gość gościuniu
Gdybym wstawił Jej profil, wtedy któreś z was by wysłało wiadomość, że ktoś taki, a taki "wstawił Pani profil na kafeterii". Jaka byłaby Jej reakcja? Miałbym u Niej pozamiatane. A tak dyskretnie, dążę do celu=======> I tak dążysz od 8 lat?? :D Może przy 50-tce wkońcu zaprosisz ją na jakieś spotkanie przy kawie jak tak dalej pójdzie :D

"Wiem, gdzie mieszka mniej więcej i w jakim towarzystwie się obraca. I raczej nie widzę nic niepokojącego. " To się nazywa obsesja 8letnia, a niedługo stalking zapewne. Co tu wpadnę Ty pieprzysz wciąż to samo jak potłuczony, ja chociaż jestem róznorodna :D🖐️

Gość gość
Dlaczego nie blokujecie fb dla nieznajomych? To chore! Kontrolujesz ja !

"20.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Dlaczego nie blokujecie fb dla nieznajomych? To chore! Kontrolujesz ja !" Po primo to nie kontroluję tylko zbieram informacje. Z natury jestem dość nieśmiały, więc potrzebuję informacji, żeby wymyśleć plan...