Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto się właśnie teraz masturbuje

Polecane posty

Gość Mokraja
Nawet nie wiesz jak czysta i pachnaca jest moja pisia . Tobie nie pozwolila bym dotknac nawet przez papierek . Nie dla psa kielbasa gosciu

Gość gość
Najśmieszniejsze jest to, że tu nie pisze ani jedna dziewczyna, tylko sami faceci z których każdy myśli że świetnie udaje lesbę :D:D:D

Gość free time
Mokraja- zostawmy to dla siebie tak czy owak cham nic z tego nie rozumie

Gość gość
To właśnie jest najbardziej wesołe,a się prężą i prężą te chłopo- dziewuchy.Mokro,sterczą sutki i tak w koło Macieja :)

Gość Mokraja
Free gosc nie lubi bo jest gejem a w dziecinstwie molestowaly go zabawki , szczegolnie lalki i teraz ma uraz psychiczny

Gość free time
chyba masz rację ale niech sobie chłop pogada

Gość Mokraja
A udawac to ty probujesz ze jestes osoba inteligentna . Kulawo ci to wychodzi gosciu . Wiecej nie bede pisala do ciebie . Nie bede sie znizac do twojeg pozimu

Gość Mokraja
Free ten gosc mimo prob nie ugasil mojego zapalu , a tobie ?

Gość gosc2
Mokraja, Free jestescie bi?

Gość Mokraja
Gosciu2 ja nie

Gość free time
Mokraja - absolutnie nie. zdarza się, ze ludzie nas nie rozumieją a ponoć jestesmy dziecmi jednego Boga - homofobia jest trudna do zlikwidowania bo większosc z nich ma horyzonty myslowe takie jak żaba w studni. co to kogo obchodzi czy i kiedy jestesmy mokre itd..........

Gość free time
ja jestem bi ale ostatni raz miałam faceta 3 lata temu i nie mam na nich wiecej ochoty

Gość Mokraja
Free zgadzam sie . To tylko i wylacznie nasza sprawa co robimy . Jesli cos lubimy a przy tym nie krzywdzimy nikogo . A nam sprawia to przyjemnosc . Moim zdaniem wole sie masturbowac niz miec facete impotenta

Gość gosc2
a w sferze wirtualnej?

Gość free time
Mokraja - i masz 100% racji !!!! Nasze orgazmy z reguly sa silniejsze w trakcie masturbacji niz z facetem mimo,ze mogą sie bardzo starac. gosc2 - ja nawet wirtualnie mysle tylko o dziewczynach

Gość Mokraja
Moze i sa faceci ktorz sa delikatni i nie mysla tylko o sobie w lozku ale nie bede sprawdzac wole wziac sprawe w swoje dlonie

Gość Mokraja
Ok. Mykam sie zabawic bo o 12 musze wyjsc , swieta sie zbizaja i moc obowiazkow

Gość gość
Ja bym was dziewczyny obydwie wypiescila a takich facetow za jaja powiesila!:)

Gość free time
Mokraja - może uda nam się dojśc razem

Gość gość
Ja bym was dziewczyny obydwie wypiescila a takich facetow za jaja powiesila!:)

Gość Mokraja
To pokaz co potrafisz . Tylko zmien nicka bo gosci nie lubie a i tu co drugi to gosc . Mam tylko pol godziny

Gość free time
byloby nam cudownie w trójkę chociaz nigdy nie próbowalam w tak licznym gronie

Gość Mokraja
Free bardzo bym chciala . Bawie sie juz swoja mysia . Tylko nie umiem szybko dojsc chociaz nie raz jestem bardzo mokra

Gość free time
ja robie to bardzo spokojnie chociaz wszystko we mnie pulsuje- oczekiwanie na nadchodzacy orgazm jest cudowne.................

Gość Mokraja
Rowniez sie nie spiesze , nie lubie byle szybko byle jak . Wole powoli i zmyslowo . Moja blond myszka tez jest rozpalona . Probuje sobie nas i nasze igraszki wyobrazic !

Gość Ogier z Janowa Podlaskiego
Mogę sobie przy Was walić?

Gość free time
Mokraja - widzę juz nasze splecione ciała, stykajace się myszki splatanymi wloskami i nasze soki, ktore zaczynaja sie mieszac w rozkosznym koktajlu

Gość gość
Rączki na kołderkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość Pilot oblatywacz
Był taki projektant samolotów Su - nazywał się Suchoj. Czy Mokraja przeciwieńtwo do słowa Suchoj?

Gość gość
Bo wam światło zapalę . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .