Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hansowa

Wszystko sie zmienilo jak razem zamieszkalismy

Polecane posty

Gość hansowa
Faktycznie ciezko sie czyta ale zrozumialam o co chodzi.Moze jest nadzieja bo ja taka bylam,kiedys.Potem sie zatracilam.

Gość hansowa
To tak jak moja bacia zawsze mi powtarza:Smiej sie wsrod ludzi,placz tylko w ukryciu badz lekka w tancu ale nigdy w zyciu.Jak ja moglam zapomniec jak byc soba.On mi przeslonil caly swiat i sama siebie.Za bardzo chcialam.Ze o sobie zapomnialam.

Gość ten od książki o zołzach
Powtórze to, co przewijało sie w poprzednich rozdziałach: me- czyzne czesto odpycha kobieta, która nie broni twardo swojej pozycji. Kiedy przeczytacie ponisze wypowiedzi, to przesłanie przywiedzie was do punktu wyjscia, bo teraz je usłyszycie bezposrednio od me- czyzn; ich w głebi duszy pociaga zołza, czyli kobieta, która nie da sobie w kasze dmuchac. I tu dochodzimy do sedna strategii druyny przeciwnika. Oto meczyzni - własnymi słowami - zdradzaja, dlaczego fascynuja ich zołzy. To jeden z ich najlepiej strzeonych sekretów. 1. „Kiedy przekomarzam sie z kobieta i ona z miejsca odparowuje, to działa podniecajaco". 2. „Imponuje mi kobieta, która potrafi mnie usadzic. Kiedy zachowuje sie jak d**ek i ona zwraca mi na to uwage, zaczynam ja szanowac". 3. „Z naszymi dziecinnymi cechami charakteru czesto próbujemy wykorzystac sytuacje i postawic na swoim. Dobrze jest wiedziec, e kobieta, która kochasz, na to nie pójdzie". 4. „Tak, przyznaje, czasem zaczynam awanture ze swoja ona. Nie ebym umyslnie chciał jej dokuczyc; mogłem miec na przykład cieki dzien, a niedola lubi towarzystwo. Kiedy ona przywoła mnie do porzadku, budzi mój szacunek". 5. „Cenie kobiete, która nie stosuje adnych gierek. Jej pewnosc oznacza, e musi wiedziec cos, czego ja nie wiem. Wiec mówie sobie: »Hej, ona na pewno jest warta tego, eby jej nie stracic«". 6. „Kiedy kobieta jest zawsze słodka i miła, to moe stac sie monotonne". 7. „Jesli facet uwaa kobiete za głupia, nie traktuje jej zbyt powa nie, bo nie szanuje jej zdania. Jesli jest naprawde bystra i wyglada na pozbierana, bardziej mi pochlebia, e ona chce byc ze mna. Czuje sie, jakbym miał cos cennego". 144 S H E R R Y A R G O V 8. „Kiedy próbujesz sobie pozwolic na cos, co sam uwaasz za niewłasciwe, a kobieta mówi: »Nic z tego. Nie mam na to czasu«, to moe byc podniecajace. Zaley od sytuacji, ale lubie kobiety z charakterem, które sa wierne swoim przekonaniom". 9. „Ona jest taka sexy, kiedy pokazuje te swoje pazurki. Nie boi sie ze mna nie zgadzac i zawsze powie, co mysli. Nie lie mi ciagle tylka i to mnie trzyma w karbach". 10. „Ona nigdy nie dawała za wygrana. Czasem narzekałem, ale przyznam, e to mnie kreciło". 11. „Lubie, kiedy kobieta pokazuje mi, gdzie moje miejsce, jesli wiem, e na to zasłuyłem. Najbardziej mi sie podoba, kiedy kobieta czuje sie dobrze ze swoja władza. Kiedy jest smiała i nie boi sie tupnac noga". 12. „Meczyzna szanuje kobiete, która nie toleruje złego traktowania". 13. „Traktuje kobiety jak równe sobie. Lubie pojedynkowac sie na arty, w dowc*pny sposób. Lubie, kiedy kobieta ma poczucie humoru i prowokuje mnie intelektualnie, droczac sie ze mna artobliwie. To zmusza do rywalizacji". 14. „Tak naprawde lubie kobiety z charakterem. Bo wiem, e taka kobieta nie pozwoli mi sie wykorzystywac. Duma to jest cos". 15. „Kobieta z charakterem jest bardziej pociagajaca seksualnie. Zakładasz, e bedzie smielsza w łóku. Z miła dziewczyna zawsze jest obawa, e pobiegnie do mamusi i powie, co jej zrobiłes".

ok. daj mi chwilkę, ściągnąłem sobie tą książkę z netu

Gość hansowa
ten od książki o zołzach-dziekuje o czyms mi przypomniales.Nie moge zatracac siebie w kims innym.Bede nad tym pracowac.Najpierw odzyskam siebie a potem on na kolanach do mnie przyjdzie:-).

Mój ulubiony fragment: „Ona jest taka sexy, kiedy pokazuje te swoje pazurki". Cholera, aż dostałem erekcji :)

Gość hansowa
Dziekuje Ci.Nawet nie wiesz jak mi pomogles.Jak nie da rady tego zastosowac na moim mezczyznie.To zawsze jest nadzieja ze wkoncu sie czegos naucze:-).

dobranoc, pozytywnych snów :)

Gość hansowa
Mam.Przeczytam z uwaga:-)

I jak autorko posta, zgłębiasz mroczne tajemnice męskiego umysłu? :)

Gość hansowa
No staram sie chociaz nie wiem czy to mozliwe.Napewno takie ksiazki pomagaja zrozumiec roznice rozumiwania swiata miedzy facetem a kobieta.

Głowa do góry dziewczyno, dobranoc.

Gość gość
Ty kobieta w kwiecie wieku a on stary dziad...mmmm..niech pomyślę. .ale chyba nie muszę. .Mam tyle samo lat co ty i moj facet jest 3 lata mlodszy.Nigdy bym nie chciała takiego star****.