Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z logowaniem na fb

Polecane posty

Gość gość

Od 3 tygodni mam nastepujący problem:Podczas logowania wyskakuje mi komunikat: twoje konto zostało tymczasowo zablokowane ze wzgledów bezpieczenstwa,ze prawdopodobnie logowano sie z innej lokalizacji lub urzadzenia.I aby sie dostac na konto,musze potwierzac swoją tożsamość i mam do wyboru albo pytanie pomocnicze albo rozpoznawanie znajomych na zdjęciach.Potem wszystko działa.Ale dziwne,że w ciągu 3 tygodni problem wystepuje już po raz trzeci.I o co tu chodzi?Loguje się ciągle z tego samego laptopa.Mam zmienne ip,ale to na pewno nie ma nic do rzeczy,gdyż nigdy wczesniej nie było takic sytuacji.Dwa miesiące temu logowalam sie z laptopa siostry,i pare razy z mojego tableta.I nie wyskakiwaly mi nigdy zadne takie komunikaty,a teraz co tydzien parodia.fb nie rozpoznaje mojego laptopa czy co?Ktos mi chce sie na konto wlamac?Nie mam wirusów,nigdy nie klikam w zande linki,nic nigdy nie ściągam,nie wchodze w podejrzane witryny itp Może ktos może mi pomóc.Z góry dziękuje.

Gość gość
Czyli ktoś Twoj znajomy cały czas próbuje się zalogować na Twoje konto z innego kompa i mu się nie udaje.

Gość gość
Hmm...czyli raz na tydzien ktos próbuje mi sie wpakować na konto?Hasło zmieniłam i tak przezornie.Napisałam już do fb i poczekam co będzie dalej.Ktoś mi mówił,ze tez ma podobny problem,że to może wynikać z tego,ze nie zapisałam swojego kompa czy przeglądarki,ale to raczej nie to.No cóż,jakby sie udało tej osobie dostac na moje konto,na pewno dostane powiadomienie na pocztę lub strace calkiem do niego dostep...Moja kolezanka miała podobną sytuacje gdy logowala sie za granicą a gdy wróciła do pl,to musiala przejść tą całą procedurę weryfikacji.Zaczynam już myslec,ze ktos z innego kraju mi sie chce władowac tam...Panikuje już po prostu...