Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roki69

czy dojzale lubia mlodszych facetow

Polecane posty

Gość roki69

Hej panie lubicie mlodszych facetow, czy tylko starszych lub w podobnym wieku

Gość gość
Zależy o jakim przedziale wiekowym mowa.

Gość gość
Niektóre lubią chociaż ja osobiście oscyluję w 30+.

Gość gość
40. Ujmijmy to tak - nie widzę siebie w roli nauczycielki:)

Gość gość
Wiedzieć o co chodzi a umieć zastosować ta wiedze w praktyce to dwie różne sprawy:D od uczenia do nauczenia jest daleka droga:P

Gość gość
ja lubie mam 37 lat i podobają mi się facec**przed 30

Gość gość
a moze jest jaka pani chetna na zabawe w swieta---jesl itak to zapraszam na maila wsamraz123@wp.pl ;)

Gość gość
Na pewno przy takim się dowartościowujesz.Różnica 7-iu lat to nie tak wiele,ale ja bym się z takim nie puściła.

Gość gość
Generalizować nie można ale jednak nie wszyscy widzą się oczami wyobraźni w sypialni z dużą różnicą wieku:)

Gość Antonina_73
Nigdy w życiu. Małolaci są dla mnie aseksualni.

Gość gość
Masz rację Antonina lepiej mieć faceta z jajami niż małolata by mu pokazywać gdzie jest łechtaczka czy punkt G :) Smutne takie coś gdy starsze i zawiedzione szukają u młodych ... Taki się zabawi,wyciągnie kasę i już po go nie widzisz.

Gość Antonina_73
Nie chodzi o to czy wie czy nie. 20latek nie jest w stanie mnie podniecić. Musiałabym się zdrowo uchlać, by cokolwiek w takim chłopcu na mnie podziałało.

Gość gość
ja 1 raz spotkalem sie z dojrzala kobieta majac 18 lat nie narzekala nawet sie zakochala, pozniej tez sie spotykalem z dojrzalymi zawsze milo to wspominam...te kobiety wiedza czgo chca co jest duzym plusem...staram sie tez byc w pewnym sensie ich przyjacielem aby sie nie wstydzily i nie krepowaly bo w seksie chodzi o swobode i realizowanie swoich fantazji...swoja droga jesli jest odwazna pani z wawy ja mam 25 lat t ozapraszam wsamraz123@wp.pl

Gość gość
A czy po takim uchlaniu wiedziała byś z kim byłaś Antoninko :)

Gość Antonina_73
V34, dla mnie atrakcyjni są mężczyźni około 40. Mówię o fizyczności, bo z dojrzałością bywa różnie :-) czy są tacy o 10 lat młodsi? Mnie się nie trafił taki, który zwrócił moją uwagę. Dlatego pozostaję przy swoim.

Gość gość
Widać preferujesz w swoim wieku.Też wynika,że nie odmówiła byś spotkania ze świeżutkim facetem,tylko do tej pory się nie pojawił.Pozostajesz przy swoim z braku laku.Też nie wiadomo czy od zaraz by Cię ktoś chciał zerżnąć kobieto.

Gość Antonina_73
No tak. Typowe myślenie niespełnionego kogucika. Tak się składa, że wybierać mam w czym. Jestem wysportowana i zadbana. Niczego mi nie brakuje. I wierz mi, gdybym chciała, to uwiodłabym bez problemu młodszego o 15 lat. Tylko po co? Po to, by chłopiec próbował mi udowodnić że jest mężczyzną pchając we wszystkie dziury?

Gość gość
Czy któraś powiedziała by o sobie coś innego,jak Ty ? :) Jasne,że jesteś supercio to widać przez te literki,ale dlaczego chcesz tu się dowartościowywać.

Gość Antonina_73
Odpowiadam tylko na absurdalny zarzut, że wybieram wśród 40latków z braku innej opcji.

Gość gość
A jak by fajowy 50+ się za Ciebie porządnie zabrał to byś odmówiła.Tacy są jurni,że ho ho Kobieto :)

Antonina :) łudząco przypominasz mnie sprzed kilku lat...dzis wiem że sprawdza sie powiedzenie "nigdy nie mów nigdy"😴

Gość Mazer Rackham
v34, może popiszemy?

Gość gość
mam 40 lat, lubie facetow w moim wieku ,lub lekko mlodszych albo starszych, duzo mlodsi mnie nie pociagaja.

Gość gość
A ja lubię takie kobiety po 40 są cudowne i wiedzą co chcą :)

Gość gość
a mnie kiedys ponioslo,po alkoholu,malolat byl za******y,bylo super ,po wszystkim poprosil mnie o numer a ja jak juz doszlam do siebie mowie po co?pewnie juz sie nie zobaczymy,a on ze tak zobaczymy,ja do niego dziecko ale ty chyba jestes w wieku mojego syna ..nie rok starszy,ups ups ups ale nie zaluje niczego bo to moje zycie i moje wybory i bede zyla i robila co chce,wiadomo ze po dobrym seksie my kobiety nie mozemy zapomniec angazujemy sie prawie zakoc***ac,takze trzeba sie pilnowac teraz spotykam sie z kims dojrzalym starszym odemnie ponad 10 lat i wiecie co marze o takim dobrym seksie z mezczyzna duzo mlodszym od siebie,bo ten ktorego chwilowo mam konczy p********ch,niestety trzeba nazwac rzeczy takimi jakimi sa,odezwa sie zaraz niektorzy ze stara dupa jest,a tak jestem ale to moje zycie i to beda moje wspomnienia na starosc

Gość gość
szkoda jestem w pracy za granica,ale wspomnien mam duuuzo,jak bede miala wnuki to mysle ze wstyd bedzie opowiadac moze kiedys .....................

Gość gość
duzo kobiet lubi mlodszych tylko wstyd sie przyznac,lepiej trzymac buzie na klodke bo jak ktos uslyszy to co sobie pomysli,niestety taki mamy zaklamany swiat,kobieta nawet mowiaca ze lubi mlodych i tylko potrzec lubi jest naprawde zle odbierana, a starszy facet moze sie do woli gapic na mlode dziewczyny dlaczego tak musi byc???????????????????????/

Gość gość
nigdy nie lubilam mlodszych, myslalam ze z wiekiem mi sie odmieni, niestety niezmienilo sie .jestem po 40 , nie lubie mlodszych ,owszem jako kolega, ale w lozku nie chcialabym.