Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona budowlanca

zony facetow pracujacych na BUDOWIE

Polecane posty

Gość zona budowlanca

Jak u was wygląda pesja na święta,mężowie dostają zaliczki czy jest z tym problem ?bo u mojego szef dziś miał być rano i nieprzyjechal wczoraj też cisza.Jest obawa ze zostaniemy bez kasy

Gość zona budowlanca
Hej jest tu kto ?:)

Gość gość
wszystko zalezy jaka firma-fakt,ze okres zimowy jest dosc trudny,ale skoro nikt nie walczy o swoje tylko czeka,to podmuchacie w rure na swieta:D

Gość zona budowlanca
Facet przestał odbierać tele od wszystkich pracowników nic więcej jak dzwonienie nie da się zrobić

Gość gość
Pamiętaj, że o dobrego pracownika budowy który jest tego warty szef będzie szanował. O takich ladaco, którzy mogą tylko coś nosić traktuje się niestety gorzej. Kiedyś spotykałam się z facetem który robił po budowach i zerwałam z nim bo sobie nie wyobrażałam takiego życia. Czy robota będzie czy nie będzie, czy tygodniówke dostanie czy może nie itd. Dobry budowlaniec, który ma łeb na karku i stara się, zawsze jest doceniony po jemu szef może zaufać i powierzyć np innych, ale większość to leserzy mam znajomych którzy zatrudniają i twierdzą że 95 % to śmierdzące lenie, wystarczy ich zostawic na cały dzień samych i nic nie jest zrobione, za to pełno petów i puszek. I płać takiemu....... Nie mówię że twój mąż do takich należy, ale też się zastanów.

Gość zona budowlanca
,,ppdmuchacie w rurę na święta :) " A ciebie widzę to cieszy :O typowy Polak katolik

Gość zona budowlanca
No akurat nie, bo mój maz się stara pracuje tam już 3 rok nawet urlopu nie bierze,wolnego itd Ale masz racje przez te 3 lata mówił ze przewinęło się setki leserow

Gość gość
Moj facet każdego 25 ma wypłatę. Z racji że firma ma wolne~dłutą przerwa świąteczna, przelew przyszedl wczoraj.

Gość gość
Moj maz jest dobrym i pracowitym pracownikiem.od szefa moze wziasc zaliczkę kiedy chce oraz dzien wolny w naglym wypadku dostaje premie a na swieta dodatkowo dostal 500zl.i wszyscy są zadowoleni.

Gość gość
Napisalam podmuchac w rire dla rozluznienia atmosfery,a nie ze sie ciesze.Bylam sama w zwiazku z facetem,ktory pracowal na budowie.Racja-niepewnosc doprowadzila,ze sie rozstalismy,bo zadna z nim przyszlosc,poza tym tam pracuja typki,co wypic lubia,a jak nie pijesz,to masz przerabane

Gość gość
Dodam że mój facet pracuje w szwedzkiej firmie i nigdy nie ma problemów.

Gość zona budowlanca
Też jestem zdziwiona takim obrotem sprawy bo nigdy problemów nie było Wypłaca do 30 zaliczki a resztę 6-8 nic nie rozumiem ale zaczynam się stresować

Gość zona budowlanca
No to nie rozluznilo mnie to ... Szwedzka firma a polska to roznica

Gość gość
no dobra a byly juz opoznienia w wyplacie wynagrodzenia?

Gość zona budowlanca
Zadko najwyżej 3-4 dni

Gość gość
jak pracodawca nie zarobil tyle ile chcial a na swieta jego zonka ma wymagania to wiadomo,ze wezmie sobie a was oleje

Gość gość
wspolczuje wam,wasi mezowie to takie podrywacze jakich mało..no kuffa nie da sie obok zadnej budowy przejsc bez zadnej glupiej zaczepki,gwizdniecia itd.. dla mnie to jest załosne.. ale ile jest takich tepych lasek co sie na to łapia to masakra.. ja bym uwazala czy wam bokow nie robia

Gość gość
heh nie odbiera tel...wiec wszystko jasne.Zeby miec spokoj,to sie wylacza tel,zeby sie nikt nie upominal o kase:D,gdyby byl taki uczciwy,to bym zwolal narade i pomyslal,co zrobic,wspolnie,zeby rodziny nie ucierpialy z braku np niewyplacalnosci:p

Gość gość
rzadko? 3-4 dni to malo?:O nie pracuje sie u kogos kto sie chocby dzien spozni, jak sie spoznia troche to zacznie wiecej. To powinno dac do myslenia wczesniej. Niech maz zmieni prace jak tylko szybko moze, ja pracuje 10 lat i tylko raz sie zdarzylo opoznienie, juz mnie pracodawca nie zobaczyl, nie dajmy robic sie w balona

Gość zona budowlanca
Myślę że te gwizdanie i pokrzykiwanie to dla jaj :) :) Ale skoro czujesz się dowartościowana to ok No mam nadzieje ze po tylu latach pracy nie okaże się swinia i nie zostawi ludzi bez pieniedzy

Gość gość
chyba napisalam,ze to zalosne wg mnie.. i nie pisze tego zeby was obrazac..kiedys tez mialam facete co robił ocieplenia budynkow..ale jak ja widzialam jak on sie zachowuje w pracy to łoo matko z córka:D NIE MOWIE ZE KAZDY TAKI JEST! ale ja sobie nie wyobrazalam zycia z nim,gdzie za kazda laska sie ogladal :P

Gość zona budowlanca
Tak się łatwo mówi zmienić prace Przecież są zobowiązania umowa itd zresztą nigdy nie spoznil się bardziej niż 3-4 dni i może ze 3 easy ma te 3 lata wiec bed przesady Zreszta nikt normalny now rezygnuje z pracy od tak

Gość gość
budowlancy?-tragedia,nalogowe pijaczki,i nie mowie tu za wszystkich.potrafia w ciagu godzin pracy wyskoczyc na numerek i wrocic bo gimnazjalistki,studentki same tam chodza.polowa z nich zonaci.gdyby te zony wiedzialy...

Gość Mia333222789
HAHA JAKA JA KIEDYS BYŁAM GLUPIA :D w gimnazjum i liceum jak bylam to my z kolezankami sie specjalnie stroiłysmy,wogole latem,spodniczni,sukienki i łaziłysmy w kółko obok takich budowlancow a ci sie slinili :D CZŁOWIEK BYŁ KIEDY GŁUPI :D :D :D

Gość gość
Prawda leży pośrodku.Jaka płaca taka praca.Dopuki będzie taki rynek pracy ,pracodawcy nie będą szanować pracownika tak to będzie wyglądać. Jak wszyscy leserzy to niech sami się wezmą i tyrają za 10 na godzinę,zobaczymy jaą będą mieli motywację.

Gość gość
ja rezygnuje:-P po co mi praca jak nie placi? No wlasnie umowa a na niej widnieje data wyplaty wynwgrodzenia i skoro pracodawca nie traktuje mnie powaznie nie dotrzymujac umowy to nie widze powodu czemu ja mam go powaznie traktowac i wracac tam do pracy

Gość gość
a zobowiazania? przeciez przez takiego sie z nich nie wywiazesz

Gość gość
zadzonic radze do mężusiów i sprawdzic czy aby jakiej doopy wlasnie nie obracaja

Gość gość
mój ex chłopak jest budowlancem, nie raz i nie dwa proponowal mi sex, zonaty chamcio, !!!! dobrze, ze nie zostałam jego zona !!!!

Gość gość
kazda zona nie przyjmuje do wiadomosci,ze jej mezus zdradza.Ja tez taka naiwna bylam,odbieralam to jako zazdrosc.Wszystko sie posypalo,jak zaczal prace na budowie.Zaczal oszukiwac z pieniedzmi,zeby mial na picie i panienki,a mnie mowil,ze szef kase na raty placi:-o,w koncu,powiedzial mi to najlepszy jego kumpel z zastrzezeniem,ze jesli go wydam....i sie dowiedzialam,jak to moj "uczciwy maz" roluje mnie na bokach i z kasa,i panienkami.Dzis jestem 2l po rozwodzie...