Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi

Polecane posty

Gość gość

Piątek. Ani słowa o firmowej wigilii,o paczkach.O prezentach. O dodatkowym wolnym w przyszłym tygodniu.Pracuję na zlecenie i jestem okradana z 2 dni wolnego miesięcznie.Dodatkowo pensja o 50zł niższa. Mam dość. Jedno z największych miast w Polsce i osoba ze sporym doświadczeniem i umiejętnościami ma ok. 1300 po odliczeniu dojazdów. Na zlecenie...

Gość gość
Szara rzeczywistość...

Gość gość
u prywaciarzy, zapomnij.

Gość gość
Moja znajoma pracujac w instytucji (...), na mikolaja nie dostala zadnego prezentu, choc wszyscy inni dostali, i mowila ze bardzo, ae to bardzo zrobilo jej sie przykro bo tylko Ona jako jedyna nie dostala paczki. :( Wszyscy jej tlumacczyli ze pewnie dlatego ze krotko pracuje,bo pracowala tam do tamtego czasu kilka miesiecy. Glupia sytuacja. Wyobrazam sobie co ona mogla czuc.

Gość gość
Szukałam pracy w firmach państwowych i z kapitałem zagranicznym, ale nie otrzymałam jej. Pracuję w sumie ponad 10 lat. Nigdy nie miałam bonów na święta, nigdy nie miałam prezentów od szefa, wigilię miałam raz - wolałabym te 30zł dostać do ręki. Pensje coraz niższe, umowy coraz gorsze. Zaczynałam od 1800 na czas nieokreślony...

Gość gość
tzw autorytety kaz rodzic co rok lub 2 i miec stado dzieci najlepiej kilkanscioro, 20 lub 30 nawet w biedzie

Gość gość
Chciałabym mieć dziecko,bo mam 30lat,ale ja i partner nie widzimy takiej możliwości, jeśli nie wyjedziemy z kraju.

Gość gość
jedno dziecko to malo tzw autorytety każa rozmnazac sie jak króliki

Gość gość
Lepiej nie dostać żadnego prezentu niż taki jak dostałam na Świeta..Informację,że zostane bez pracy po Nowym Roku..

Gość gość
Ja też nie mam umowy i nie wiem co będzie po Nowym Roku (autorka).

Gość gość
tez jest mi smutno bo chcialabym wszystko przygotowac na swieta a sily brak i nogi odmawiaja posluszenstwa

Gość gość
mi też... może dlatego ,że czeka mnie tyyyyle sprzątania przed świetami

Gość gość
Ja mam mało do przygotowania.W domu mam czysto i tak,a na potrawy brak pieniędzy.