Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie grube kobiety które na siłe chcą być seksowne

Polecane posty

Gość gość

rurki, obcisle bluzki, kozaki, stringi itp wygladają strasznie wulgarnie, d****arsko

Gość gość
gróbe sąfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

też widziałam ostatnio 2 dziewczyny rozmiar na oko 46 w obcisłych legginsach, potrafię ocenić, bo sama mam na dole 44, ale noszę jeansy, w których nie wyglądam jak foczka :-P a w legginsach to bym się na ulicy zapadła pod ziemię, no ale co kto lubi....

Gość gość
denerwuja mnie tacy szurnięci ludzie jak Ty, popatrz na siebie, jak wygladasz, a nie krytykuj innych...

Sa panowie,którym podobają się takie panie.Uważam,że każdy ma prawo czuć się seksownie i atrakcyjnie-pod warunkiem,że dba o siebie.

Gość gość
chude szkapy z wystającymi kosćmi sa obleśne, ale mnie nie denerwuja.....normalny facet nie pies, na kości nie poleci. Normalny.... no bo są takie zboki, dla których 30 kilo wagi oznacza ' gruba"....a sami maja brzuch piwny, rolexy z bazaru i mordę cwaniaka, który uważa, że jak ma kasę, to może wszystkich obrażać

Gość gość
a mnie denerwuja takie tepe dzidy jak Ty ktore wp*****laja sie w zycie innych i oceniaja zamiast zajac sie swoim zyciem precz z tepymi dzidami!!!!1

Gość mraauuu
no ale co wam do tego? az tak was to drazni? :D niech sie ubieraja w co chca, a jak wedlug was to niezbyt przyjemny widok to po prostu nie patrzcie :P

Gość Bozon Higgsa
Uwielbiam takie dziewczyny, Są boskie. Legginsy i obcisłe bluzki? Czemu nie! Pozatym jak tak się noszą to nie mają kompleksów, a z takimi się fajnie gada. Buziaki dla Was seksowne kluseczki :*

Gość gość
haha mnie denerwuje -debilne tematy zakompleksionych dziFek -chude jak patyki panny,ktore podobaja sie jedynie spedalonym projektanom mody(yyyAnja Rubik)