Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mogę zrobić w 18 urodziny

Polecane posty

Gość gość

20 stycznia mam 18 urodziny , akurat w ferie :) Mieszkam w małym mieście , tu nie ma dużo możliwości , mogę iść do klubu za darmo z jedną osobą , mam za darmo lożę poczęstunek ( jakies paluszki itp. ) i szampana , wzielabym pewnie kolezanke , bo nie mam chłopaka. No ale jakos mnie ta opcja nie przekonuje , lubie imprezować ale chyba wole domówki . Kolezanki niby chcą cos przygotować , jakiś pokaz przed moim blokiem xD śpiewanie szampan itp. ale znając moich znajomych na samym planowaniu się skończy , a pewnie i tak nikt nic nie zrobi nawet nie przyjedzie bo większość mieszka poza miastem ;] Mój tata proponował żeby pojechać na kilka dni do Paryża , raz już bylam , ale na obozie , strasznie mi się podobało :) Zaczarował mnie klimat , chciałabym tam wrocic. No ale nie z tata... mamy złe relacje raczej , nie lubie go , szybko się denerwuje i mnie , noi co miałabym tam z nim robić.. Do tego zima... A moi znajomi nie pojada , bo nikt nie ma na to kasy , zresztą ja tez dużo nie mam. Noi nie wiem już , chciałabym to spędzić jakos wyjątkowo to 18 urodziny :( Gdyby były w wiosne albo lato było by o wiele łatwiej i o wiele więcej opcji