Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co glupie baby sprowadzacie sab simplex skoro to samo co polskie leki

Polecane posty

Gość gość

cxzy infacol czy espumisan bobotic sab simplex- kady z tych lekow to czysty simotikon tylko w innym stezeniu sab simplex ma 69,19 mg simeticonu a espumisan 40 mg niemieccy lekarze zalecaja po 15 kropel sab simplexu przy kazdym karmieniu, espumisan po 5-10 kropel 4 razy na dobe i potem taka kretynka pisze na necie ze sab simplex zdzialal cuda

Gość no cozzzzz
Sab Simplex nie dziala zadnych cudow, to wszystko pic na wodę. Jedyna radac przeczekac kolki, ktore same z siebie przejdą, najpóźniej po 3 miesiacach

Gość gość
tu akurat nie mam doświadczenia ale stosowałam leki zamienniki i czasami efekty nie były takie same....

Gość gość
czasami taki sab simplex pomoze, mojemu dziecku pomogl ale juz 2 butelke kupilam espumisan i dawkowalam wedlug ulotki sab simplexa, tak samo dzialalo :)

Gość gość
wszystko zależy od stężenia, my od początku lecieliśmy tak: delicol niby najsłabszy, przestał działać po 2-3 dniach, potem coś mocniejszego i na końcu chyba bobotic, pamiętam że jeden miał takie samo stężenie jak espumisan, ale o wiele wiele tańszy. Ktoś kto mówi przeczekać kolki chyba nie miał dziecka kolkowego :/

Gość no cozzzzz
Oczywiście, ze miałam, dla tego to napisałam. Wyprobowalismy wtedy wszystko, nawet Wizytę u osteopaty. Mały darl sie dzien w dzien, byłam wykończona psychicznie. Dzis synek ma 12 miesięcy, ale jak sobie przypomnę jak to Było w zeszłym roku, to aż mnie skręca :(. Wszystko zaczęło powoli sie uspokajać, jak mały skończył 10 tygodni.

Gość gość
Racja. Moje dziecko brało niemiecki Lefax - stężenie 41 % simeticou. Lekarz zalecił aby go odstwić i dać Infacol :-) . Też tak zrobiłam,ale i tak wróciłam do Infacolu,bo kupiłam więcej i miałam zapas. I tak to to samo :-)

Gość gość
Jak to po co? Bo niemiecki ;-)