Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurwetermistrz

Siema kochane panie jak tam wasze chore wymagania odnośnie potencjalnego partner

Polecane posty

Gość kurwetermistrz

a, których same nie spełniacie i które są jak szacuję około trzy razy wyższe niż wasz własny poziom atrakcyjności.

Gość gość
chore wymagania? czy to zeby facet myl sie przed pojsciem spac to chore wymagania............ czy to zeby mial czyste paznokcie i rece to chore wymagania....................... czy to zeby chodzil czysto ubrany to chore wymagania....................... czy to zeby ladnie pachnial to chore wymagania............................. czy to zeby przed porannym seksem wczesniej umyl zeby i wyszorowal jezyk to chore wymagania..................... ...................... bo to ze ma chodzic do pracy i utrzymac rodzine to wiadomo,a to co napisalam na poczatku przerasta niektorych panow

Gość gość
chore wymagania to mają zwykle faceci, i to własnie takie oblechy co z higieną są na bakier ale laseczkę by chcieli z górnej półki...

Gość gość
zgadzam sie drogie panie,ja biore prysznic 2xdziennie ; )

Gość kurwetermistrz
chooy z higieną. Mi chodzi o zarobki, wygląd ryja, sylwetkę, status społeczny, zaradność i inteligencję. Zawsze wymagacie lepszego faceta pod tymi względami niż same jesteście. Do mnie to nie raz startują lochy z nadwagą 20 kg, a ja BMI mam idealne, jak można wymagać czegoś czego nie można dać?

Gość gość
Uczciwy,Szczery,Lojalny,Pracowity,Wrazliwy,Czysty,Lubiacy seks:-P

Gość gość
jak mezczyzna jest zadbany i ladnie pachnie,do tego nie ubiera sie jak bezdomny to jest ok,zarobki nie musza byc astronomiczne,zeby starczylo na zycie i jakies drobne przyjemnosci,jakies wyjscie,urlop niekoniecznie za granica,czy to naprawde duzo?sa kobiety ktore maja wyzsze wymagania,ale jestem ta normalna i nie musi byc super przystojny,wystarczy zeby nie straszyl,jestes zadowolony czy nie tego sie spodziewales...............

Gość kurwetermistrz
Taaa? A sama ile zarabiasz? Stać Cię na rachunki i drobne przyjemności?

Gość gość
stac,zarabiam potrfie sie sama utrzymac,ale az tak duze mam wedl.ciebie wymagania?

Gość HMSSDSS
To tera przyznać się która potrafi lepić pierogi i obciągać z połykiem:classic_cool: tylko szczerze, bo to absolutna podstawa, swoistego rodzaju preludium do dalszej rozmowy, oraz rozlicznych wyliczeń:D ... ...dotyczących wymagań

Gość kurwetermistrz
No cóż pewnie masz brzydką twarz albo mały biust, bo tysiące facetów spełnia te wymagania i są sami.

Gość gość
potrafie lepic pierogi i laske zrobie super,chcesz referencje czy numery do zadowolonych? tak szczerze szybko sie nudze ...................buzie mam niestety ladna tym cie rozczaruje,mam za duzo tu i owdzie ale za to super cycki,mam tez skonczona 40 a wiec nie rzucam sie na byle co bo fajnie tez z kims pogadac tak normalnie,wystarczy?zaskoczylam?

Gość kurwetermistrz
Już nie raz kobieta mówiła, że jest ładna, a na spotkanie przychodziła osoba skrajnie nieatrakcyjna.

Gość gość
zapomnialam dodac ze lubie i umiem gotawac nie nadaje sie tylko do prac meskich typu malowanie i podobne ,jestem towarzyska ,a seks uwielbiam,moglabym z lozka nie wychodzic oczywiscie majac odpowiedniego kochanka,a nie trzystrzalowca ; )

Gość HMSSDSS
zaskoczyłaś... moje gratulacje. stanowisz idealne tworzywo .......szkoda że zbyt późno ( dla ciebie rzecz jasna ) ps. pozdrów wnuki:D

Gość gość
40 i wnuki,oj dzieciaku na to moje dzieci maja jeszcze czas,ale to smieszne ze myslisz ze 40 moze tylko wnuki bawic,no coz ja tez mialam nieraz sytuacje ze ktos mi nie odpowiadal,a jak uwazasz ze to profil tylko dla mlodych to poszukaj sobie odpowiedniego do swojego wieku,bo tutaj pisza ludzie w roznym wieku

Gość temat w sam raz dla mnie
Ja nie spełniam żadnych wymagań dlatego jestem sam: 30 lat, dziewica męska, bez zawodu i kwalifikacji, bez pracy, bez mieszkania. Nigdy szczęścia nie miałem w życiu, z drugiej strony mam kolegę co dostał mieszkanie w spadku po babci, koleżanka załatwiła mu robotę za niezłą kasę i dziewczynę znalazł od razu - przypadek? :D Życie jest k***wsko niesprawiedliwe, jeszcze przez ten stres zrobiłem się wulgarny :(

Gość gość
zycie potrafi nieraz zabolec,ale dzieciaku 30-letni glowa do gory bedzie bardziej kolorowo ; )

Gość HMSSDSS
hehhhh nie unoś się raszplo, bo ci macica opadnie... ...wesołego alleluja:D . . .......pa

Gość do gość
gość 20.12.13 , a seks analny tez ma lubic? ma byc przystojny?

Gość temat w sam raz dla mnie
Dzieciaku 30letni? Większość znajomych po studiach pozakładała rodziny i ma dzieciaki już.

Gość wwrrr
''dostał mieszkanie w spadku po babci, koleżanka załatwiła mu robotę za niezłą kasę i dziewczynę znalazł od razu - przypadek?'' Nie przypadek, a psychologia, pewnie mentalnie zmienil sie z nieudacznika w 'normalnego' faceta, to i nic dziwnego, ze ktos go zauwazyl.

Gość gość
bez przesady, nie uważam, że mam jakieś super wymagania: z wyglądu bez szczególnych preferencji, przeciętny. Oczywiście inteligentny, wykształcony i zaradny (i owszem, sama taka jestem, więc mam prawo tego samego oczekiwać od faceta, nie zwiążę się z kimś z kim nie mam o czym rozmawiać, logiczne), do tego pewne indywidualne rzeczy, typu jakaś pasja, zainteresowania. Mam męża (więc udało mi się znaleźć kogoś spełniającego te jakże wygórowane wymagania ;) ), którego poznałam na studiach, mieliśmy podobne zainteresowania i to nas zbliżyło, nigdy się nie nudzimy w swoim towarzystwie i to wg mnie bardzo ważne w związku. P.S. nie połykam ale pierogi lepię przepyszne ;)

Gość gość
raszplo ? jestes plytki pewnie dlatego tak masz,zal mi cie i twojego podejscia do zycia,przeszkadza ze kos jest zaradna 40-latka? i dlatego obrazasz................co tu powiedziec .......zalosny jestes ot i tyle

Gość a anal ktoras z was
uprawia i zapewnia go facetowi?

Gość gość
mój mąż nie ma pedalskich zapędów i absolutnie go anal nie interesuje, tak samo jak mnie. Niektórzy ludzie mają inne priorytety w związku niż połyki, anale i inne takie - bez tego seks może być równie ekscytujący jeśli się wie co w łóżku robić ;)

Gość HMSSDSS
jestem chamem, bo mogę sobie na to pozwolić. natomiast swoim IQ mógłbym obdzielić ciebie, twoje dzieci .... ...oraz....hehehhhh.... potencjalne wnuki:D